Contentskolen

– For dig, som gerne vil ha’ let adgang til at skabe indhold, som giver stor rækkevidde og mange kunder.

Kan du genkende fornemmelsen af at:

  N

  Du ofte har dårlig samvittighed over, at du ikke får lavet nok indhold til Instagram og/eller Facebook?

  N

  Du ikke har nogen klar fornemmelse om, hvad der virker – du “famler lidt i blinde”, når du laver indhold.

  N

  Du ved at du kan sælge mere, for du ser andre gøre det hele tiden, og det irriterer dig, at du går glip af gode salg og muligheden for at skabe den bedste udgave af din virksomhed.

  N

  Du har hørt at det er vigtigt at planlægge og strukturere dit indhold, men det kommer ikke let til dig og du ved faktisk ikke helt, hvordan du gør helt lavpraktisk.

  N

  Du finder gang på gang dig selv med et hoved der er “tomt for idéer” eller idéerne er der måske, men du har ikke tid/struktur til at få handlet på dem.

  N

  Du laver opslag igen og igen – og det er kun de samme tre følgere, medarbejdere eller venner, der liker dem?

  klippekort, www.denskaevevinkel.dk, fessorhjælp,

   Så er du kommet til rette sted.

   Jeg vil elske at tage dig i hånden…

   …Holde dig til ilden…

   …Holde din “snude i sporet”…

   Det hele igennem et spændende forløb på seks måneder, hvor du bliver klædt på til at skabe indhold med høj kvalitet, relevans for din målgruppe.

   Indhold som ikke mindst indhold, giver salg til de rigtige kunder og med afsæt i de produkter/ydelser, som du gerne vil ha’ fokus på.

   Contentskolen kan tages som et gruppeforløb med LIVE-undervisning, netværk i lukket Facebookgruppe eller som individuel undervisning/sparring – alt efter dit temperament og ønske. 

   Du kan klikke dig ind på Contenskolen LIVE og se AKTUELLE forløb og dato’er. Der oprettes nye forløb efter behov.

   Såvel gruppeforløb som individuelle forløb er for selvstændige og marketingansvarlige i mindre/mellemstore virksomheder. 

   Undervisning i din øjenhøjde.

   Det er vigtigt for mig, at du får en masse brugbar viden med hjem, når du deltager i et forløb hos mig. 

   Derfor gør jeg det både nemt for dig at få ideer og føre dem ud i livet – også i en travl hverdag. Dét at være kontinuerligt tilstede på Instagram og Facebook er et “must” for at få skabt det langtidsholdbare kundeflow som alle ønsker sig. 

   Selvom du ikke betragter dig selv som værende kreativ, så garanterer jeg dig for, at du vil føle dig kreativ igennem og efter forløbet.

   Indholdet af Contentskolens 6 måneder/tema’er:

   Hvert modul består af 2,5 times onlineundervisning på ZOOM (som optages og sendes til dig efterfølgende):

   MÅNED 1:
   Kvalitetsindhold:

   For kontinuerligt at blive set på Instagram og/eller Facebook, så bliver du konstant bedømt på 2 faktorer: “Kvalitet & Relevans”. Du får en grundig indføring i, hvordan du skaber både kvalitet og relevans for dine følgere, således at de bliver til både gode kunder og aktive ambassadører for dig og dit firma.

   MÅNED 2:
   Idé-motoren:

   Lær at lave bevidst idégenering, som bliver din vedvarende “motor”, så du aldrig løber tør for gode idéer til indhold med stor kvalitet og relevans for dit publikum.

   Vi kommer blandt andet til at arbejde med ChatGPT og andre spændende værktøjer.

   MÅNED 3:
   Struktur og rød tråd:

   Lær at strukturere dit indhold i tema’er som sælger de produkter og ydelser, som du helst vil sælge/tjener bedst på + giver dig det største livsindhold og glæde. Vi arbejder med at tematisere indhold + at strukturere indholdet i en  overskuelig contentplan.

   MÅNED 4:
   Værktøjer:

   Få masser af tips til hvilke lavpraktiske værktøjer der kan hjælpe dig i din daglige produktion af indhold og planlægning af samme.

   MÅNED 5:
   Salgets hemmeligheder på SoMe: 

   Lær at sælge direkte på dine opslag, så du kan styre hvad du vil sælge hvornår. Det handler om adfærdsdesign og om at tænke anderledes.

   MÅNED 6:
   Afrunding og fejring:

   Opsamling på de 5 første moduler, spørgsmål, afklaring, pral og fejring.

   Ta’ et kig på de forskellige muligheder nedenunder.

   7 hurtige spørgsmål og svar om min Contentskole:

   Jeg er i tvivl om, hvilken type forløb jeg får mest ud af?

   Så send mig en mail på janne@denskaevevinkel.dk, så vil jeg rådgive dig bedst muligt. Der er flere vinkler på valget af kursusform: økonomi, “temperament”/tålmodighed, behovet for netværk m.v.

   Jeg er usikker på om jeg er "god nok" til at gå på et hold?

   Du behøver ikke et stort kendskab til hverken Instagram eller Facebook. Du skal bare ha’ en virksomhedsside og/eller en profil på Instagram (du behøver ikke at være begge steder for at deltage).

   Jeg er klar til Contentskolen, men kan ikke alle de pågældende dato'er - bliver indholdet optaget?

   Ja, jeg optager alle vores LIVE-sessioner, så de kan ses OG gen-ses efterfølgende.

   Kan jeg risikere at jeg møder konkurrenter på holdet?

   I princippet ja, for jeg tænker mere “kon-kollegaer end konkurrenter” – hvis du har det anderledes, så send mig en mail på janne@denskaevevinkel.dk så kan jeg oplyse dig om, hvis der er kollegaer på holdet (dog uden at navngive dem).

   Hvordan foregår betalingen?

   Som udgangpunkt får du fremsendt faktura hver måned, så forløbet bliver afregnet over 6 gange (månedsvis forud). Ønsker du at betale på én gang på en samlet faktura (og få en rabat på kr. 1000,-), så send mig en mail på janne@denskaevevinkel.dk.

   Jeg er lidt nysgerrig på modellen med individuel feedback - hvordan foregår det i praksis?

   Det foregår ved at du og jeg har en ekstra time på ZOOM, hvor du får specifik feedback på dine opslag, udfordringer m.v. Tiden er helt din egen.

   Jeg er 100% til eneundervisning - hvornår og hvordan foregår det?

   I og med at undervisningen er individuel, så aftaler vi to 2,5 time hver måned til decideret undervisning + 1,5 time til opfølgning senere på måneden. Undervisningen foregår online via ZOOM (optages og sendes til dig efterfølgende).

   Heidi Helene Sørensen

   Anna Hjort

   Christina Da Silva

   Helle Jørgensen

   Marianne Hald

   Mette Fuglsang

   Pernille Højland-Rønde

   Om Den Skaeve Vinkel

   Janne Schmidt Nielsen

   Jeg har arbejdet med rådgivning og kurser i Facebook og Instagram siden 2010 og er dermed blandt Danmarks mest erfarne på området. 

   Jeg brænder for at hjælpe dig i mål med dine drømme og visioner på Instagram – uanset om de handler om at skabe et drømmeliv som selvstændig, trække flere loyale kunder til en mindre virksomhed eller skabe effektivt salg for en stor butikskæde. 

   Det er vigtigt for mig, at ”we’re in this together” – derfor tager mine kurser og rådgivningsforløb altid udgangspunkt i dig som deltager, så du føler, du tager hjem med masser af ny viden og værktøjer, du kan bruge fra dag 1.