Indhold og idéoplæg til din Facebookside

“Få adgang til din egen idébank, så du får masser af gratis synlighed hos den rigtige målgruppe”

Dét at skabe godt Facebook indhold – content – er hele fundamentet, når vi snakker om kommunikation og markedsføring på Facebook.

Det at give værdi til dine likere, er grundstenen i enhver langtidsholdbar succes på Facebook.
Indhold som likerne stolt deler videre til deres netværk og dermed bliver bærere af dit brand.

I din strategi har du sikkert allerede haft skarpt fokus på, hvem din målgruppe er, og hvordan du bedst kommunikerer med din målgruppepersona.

Du fandt overordnet ud af, hvad du vil skabe af indhold, så får udnyttet dit fulde potentiale jf. Ambassadørcirklen.

Kender du ikke Ambassadørcirklen, så få en forsmag her: 

Nu er du klar til næste skridt, som handler om at gøre det lidt “fluffy” begreb >indhold< til noget du kan arbejde med på daglig basis og få gjort.

 

Kom med og få en både sjovere og nemmere hverdag med din kommunikation og markedsføring på Facebook.

Det er en daglig og stadig indsats at være virksomhed på Facebook, så dét at være i stand til at:

N

Få gode og friske idéer løbende.

N

Organisere idéer i tema’er.

N

Lave faste indslag, som dine likere elsker.

N

Researche efter nyt indhold og organisere det.

N

Vide hvilket indhold du kan genbruge med succes.

N

Planlægge indhold, lave årshjul og sælge.

…er nogle af de vigtigste ting at lære.

På mit individuelle kursus kan jeg godt garantere dig en masse aha-oplevelser, når du finder ud af, hvor ukompliceret det svære kan blive.

Det handler om få, enkle redskaber, som gør dit arbejdsliv både lettere og din succes med Facebook iøjnefaldende større.

Jeg hører ofte: “jamen det er bare så let for dig at få kreative, skæve idéer – det kan jeg ikke”. Jo, der findes faktisk teknikker til at skabe idéer, hvis de ikke kommer helt af sig selv, så dét kan du også lære.

Kursusformen:

Individuelt kursus, hvor al undervisning er tilpasset dig og dine behov.
Der veksles mellem decideret undervisning og praktiske opgaver. Jeg er rigtig god til at afkode dine behov og din læringsform, så du får undervisningen lige nøjagtig i din øjenhøjde.

Hvis du er lidt “teknik-forskrækket”, så skal du ikke være nervøs – alt bliver håndgribeligt og overskueligt – dét er nemlig ét af mine “varemærker” – dét at kunne gøre det “uforståelige” forståeligt og det “farlige” ufarligt.

Jeg underviser i alt fra helt begynderniveau til avanceret “nørdeniveau”.

PRIS:
Kr. 3.995,- ex. moms (for 3 timers sparring, som evt. kan deles i to).

Kurset foregår enten på mit kontor i Aalborg eller via Skype/Zoom. Ønsker du at jeg kommer ud til dig, så send en prisforespørgsel på janne@denskaevevinkel.dk

N.B. Bemærk at der er en generel bestillingsformular for kursus uden dato (aftales pr. mail + en del dato- og tidsfastsatte kurser.

3 hurtige spørgsmål og svar:

Hvor "klog" skal jeg være for at deltage?

Èn af de ting, jeg altid får ros for, er at jeg gør læring nem og overskuelig. Og så må man sige, at et individuelt kursus er skønt, fordi du får mig for dig selv og alt bliver tilrettelagt efter dit niveau og behov.

Må jeg medbringe en kollega eller samarbejdspartner?

Det kan du tro at du må – og endda uden at I skal betale mere. Jeg tror på, at dét at være flere om Facebookopgaven skaber dynamik og et godt arbejds- og idéflow, så fantastisk hvis I er to om opgaven. Er du solo-selvstændig og har en god samarbejdspartner, er I også velkomne til at dele kurset.

Laver du kun individuelle kurser?

Nej, jeg laver en del workshops (med max. 6 deltagere) i Aalborg – kig forbi og læs mere HER. Er I en større virksomhed, erhvervskontor, organisation eller bare en flok som gerne vil have at jeg kommer ud til jer og afholder et kursus, så kig forbi HER og læs mere om hvad jeg kan tilbyde, i hvilken form og andre praktiske oplysninger – det handler både om Facebook, Instagram og mobilvideokurser.