Indhold og idéoplæg til din Facebookside

Dét at skabe godt Facebook indhold – content – er hele fundamentet, når vi snakker om kommunikation og markedsføring på Facebook.

Det at give værdi til dine likere, er grundstenen i enhver langtidsholdbar succes på Facebook.
Indhold som likerne stolt deler videre til deres netværk og dermed bliver bærere af dit brand.

I din strategi har du sikkert allerede haft skarpt fokus på, hvem din målgruppe er, og hvordan du bedst kommunikerer med din målgruppepersona.

Du fandt overordnet ud af, hvad du vil skabe af indhold, så får udnyttet dit fulde potentiale jf. Ambassadørcirklen.

Kender du ikke Ambassadørcirklen, så få en forsmag her: 

Nu er du klar til næste skridt, som handler om at gøre det lidt “fluffy” begreb >INDHOLD< til noget konkret og daglig håndtérbart.

 

Kom med og få en både sjovere og nemmere hverdag med din kommunikation og markedsføring på Facebook.

Det er en daglig og kontinuerlig indsats at være virksomhed på Facebook, så dét at være i stand til at:

N

få gode og friske idéer løbende

N

organisere idéer i tema’er

N

lave faste indslag, som dine likere elsker

N

researche efter indhold

N

vide hvilket indhold du kan genbruge med succes

N

effektuere og planlægge

…er nogle af de vigtigste ting at lære.

På mit individuelle kursus kan jeg godt garantere dig en masse AHA-oplevelser, når du finder ud af, hvor ukompliceret det svære kan blive.

Det handler om få, enkle redskaber, som gør dit arbejdsliv både lettere og din succes med Facebook iøjnefaldende større.

Jeg hører ofte: “jamen det er bare SÅ let for dig at få kreative, skæve idéer – det kan jeg ikke”. Jo, der findes faktisk teknikker til at skabe idéer, hvis de ikke kommer helt af sig selv, så dét kan du også lære.

Kursusformen:

Individuelt kursus, hvor al undervisning er tilpasset dig og dine behov.
Der veksles mellem decideret undervisning og praktiske opgaver. Jeg er rigtig god til at afkode dine behov og din læringsform, så du får undervisningen lige nøjagtig i din øjenhøjde.

Hvis du er lidt “teknik-forskrækket”, så skal du ikke være nervøs – alt bliver håndgribeligt og overskueligt – dét er nemlig ét af mine “varemærker” – dét at kunne gøre det “uforståelige” forståeligt og det “farlige” ufarligt.

Jeg underviser i alt fra helt begynderniveau til avanceret “nørdeniveau”.

PRIS:
Kr. 3.495,- ex. moms (for 3 timers sparring, som evt. kan deles i to).
Kr. 2.495,- ex. moms
for iværksættere med CVR nr. under 1 år (på bestillingstidspunktet).

Kurset foregår enten på mit kontor i Aalborg eller via Skype. Ønsker du at jeg kommer ud til dig, så send en prisforespørgsel på janne@denskaevevinkel.dk

N.B. Bemærk at der er en generel bestillingsformular for kursus uden dato (aftales pr. mail + en del dato- og tidsfastsatte kurser.

4 hurtige spørgsmål og svar:

Laver du ikke længere kurser for mange deltagere?

Det gør jeg stadig pr. forespørgsel, men fornemmer at tiden går mere i retning af “enetid og eneundervisning”.

I vil ha’ materiale, læring og idéer tilpasset jeres virksomhed og helt branchespecifikt, så derfor et individuelt kursus.

Jeg er nystartet og skal hele tiden kigge på mit budget?

Selvom jeg har arbejdet med Facebook som selvstændig siden 2010, så kan jeg sagtens huske hvordan det var at starte op med få finanser. Jeg elsker at hjælpe iværksættere i gang, så derfor har jeg besluttet at alle med et CVR nr. under 1 år får en klækkelig rabat på kurset – nemlig kr. 1.000,- ex. moms (kig efter iværksætterbillet i tilmeldingssystemet). Jeg laver også rådgivning under div. vækst- og iværksætterprogrammer under Væksthus Nordjylland.

Må jeg medbringe en kollega eller samarbejdspartner?

Det kan du tro at du må – og endda uden at I skal betale mere. Jeg tror på, at dét at være flere om Facebookopgaven skaber dynamik og et godt arbejds- og idéflow, så fantastisk hvis I er to om opgaven. Er du solo-selvstændig og har en god samarbejdspartner, er I også velkomne til at dele kurset.

Laver du kun individuelle kurser? Vi er nogle stykker som godt kunne tænke os et kursus sammen?

Det gør jeg i høj grad – kig forbi HER og læs mere om hvad jeg kan tilbyde, i hvilken form og andre praktiske oplysninger – det handler både om Facebook, Instagram og mobilvideokurser.