Indhold og årshjul til din Facebookside

“Nu føler jeg at det er mig, der styrer min Facebookside og mit salg og min dårlige samvittighed er væk”

Dét at skabe godt Facebook indhold – content – er hele fundamentet, når vi snakker om kommunikation og markedsføring på Facebook.

Dét at få en struktur og sammenhæng i dit indhold giver både dig ro i maven, men er også basen for at skabe det attraktive salg, hvor du styrer hvad du vil sælge hvornår og til hvem.

Det at lave årshjul skaber en bevidsthed om, hvornår dine følgere er åbne for at købe bestemte varer/produkter/ydelser og hvordan de er (mere) åbne for at tilmelde sig en freebie og dermed bliver en del af din nyhedsbrevsliste (hvor du kan sælge endnu mere).

For de fleste er det en uoverskuelig mundfuld at lave et årshjul, men det har jeg den helt perfekte løsning på. Det sker i små, overskuelig skridt og med de rigtige støtteværktøjer, så du fremover gør det med glæde og lethed – ja, det bliver ligefrem en helt naturlig del af din arbejdshverdag. Selvfølgelig motiveret af, at du mærker at det virker og giver dét salg, som du dybfølt ønsker dig. Både for at få den indtjening, som er nødvendig, men også for at du får det arbejdsliv, som du drømmer om.

 

Kom med og få en både sjovere og nemmere hverdag med din kommunikation og markedsføring på Facebook.

Det er en daglig og stadig indsats at være virksomhed på Facebook, så dét at kunne lave årshjul, planlægge og tematisere dit indhold indebærer:

N

Få gode arbejdsrutiner, som gør at du brugere langt mindre tid på Facebook, samtidig med at du sælger mere.

N

Lær hvilket indhold, som du med stor fordel kan genbruge og hvordan du gør det i praksis.

N

Slip den dårlige samvittighed og følelsen af altid at være bagud.

N

Mærk glæden over at du styrer, hvilke kunder du tiltrækker – de gode naturligvis.

N

Mærk glæden over at du styrer, hvilke produkter/ydelser du sælger – de gode, sjove og indtjeningsfordelagtige naturligvis.

På mit individuelle kursus kan jeg godt garantere dig en masse aha-oplevelser, når du finder ud af, hvor ukompliceret og sjovt det svære kan blive.

Det handler om få, enkle redskaber, som gør dit arbejdsliv både lettere og din succes med Facebook iøjnefaldende større.

Motivationen består i at du efter meget kort tid mærker frugten af dit arbejde.

Kursusformen:

Individuelt kursus, hvor al undervisning er tilpasset dig og dine behov.
Der veksles mellem decideret undervisning og praktiske opgaver. Jeg er rigtig god til at afkode dine behov og din læringsform, så du får undervisningen lige nøjagtig i din øjenhøjde.

PRIS:
Kr. 3.950,- ex. moms (for 3 timers sparring, som evt. kan deles i to).

Se ledige tider via “BESTIL HER” (eller send en mail ved særlige forespørgsler (f.eks. fyraftens- eller aftenkursus).

Kurset foregår enten på mit kontor i Aalborg eller online via Zoom. Ønsker du at jeg kommer ud til dig, så send en prisforespørgsel på janne@denskaevevinkel.dk

 

4 hurtige spørgsmål og svar:

Har før set årshjul, som var nogle kæmpe værker - er det også sådan hos dig?

Nej, overhovedet ikke, for netop derfor bliver det alt for uoverskueligt at arbejde med. Tænker at “kæmpeværkerne” er de store reklamebureau’er værk – det har “ingen gang på jord” hos mindre virksomheder.

Må jeg medbringe en kollega eller samarbejdspartner?

Det kan du tro at du må – og endda uden at I skal betale mere. Jeg tror på, at dét at være flere om Facebookopgaven skaber dynamik og et godt arbejds- og idéflow, så fantastisk hvis I er to om opgaven. Er du solo-selvstændig og har en god samarbejdspartner, er I også velkomne til at dele kurset.

Laver du kun individuelle kurser?

Nej, jeg laver en del workshops (med max. 6 deltagere) i Aalborg – kig forbi og læs mere HER. Er I en større virksomhed, erhvervskontor, organisation eller bare en flok som gerne vil have at jeg kommer ud til jer og afholder et kursus, så kig forbi HER og læs mere om hvad jeg kan tilbyde, i hvilken form og andre praktiske oplysninger – det handler både om Facebook, Instagram og mobilvideokurser.

Hvor "klog" skal jeg være for at deltage?

Èn af de ting, jeg altid får ros for, er at jeg gør læring nem og overskuelig. Og så må man sige, at et individuelt kursus er skønt, fordi du får mig for dig selv og alt bliver tilrettelagt efter dit niveau og behov.

Jannes Facebookkursus gav mig masser af inspiration, som jeg satte i gode rammer, jeg kan bruge igen og igen i – ja, flere år. Tankerne om et årshjul havde jeg, men havde ikke tænkt alt det generelle ind, som Janne foreslog.

Det er fantastisk at opleve noget, der bliver lettere. Så når jeg laver en plan, kan den nemt genbruges og jeg kan som selvstændig endelig få et tiltrængt pusterum med én af de mange opgaver.

Janne er en dygtig formidler. Underholdende men også professionel. Den lille gruppe af deltagere gør også, at vi kan give hinanden en masse ideer.

Rådene til hvor der er primetime til post på Facebook og og hvordan man får folk til at reagere mere på vores post, var noget af det mest brugbare.

Jeg vil og har allerede anbefalet kurset til andre. Det er ikke kun pga. indhold, men også pga. Jannes professionalisme. Hun er god til at informere før og efter kurset også. Det er noget, mange kunne lære af.

Tina Marie-Louise Campbell

Campbell.dk