Hjælp mig

Hjælpeguide

Hvad laver du som virksomhed her på min hjemmeside? Du arbejder nok på at få mere synlighed og flere kunder via Facebook?

Tænker du Facebook som et “hard-core”-salgsmedie? Sælger du r…. ud af bukserne til dine likere? Måske det handler om noget helt andet – tjek lige intro’en til mit redskab: AMBASSADØRCIRKLEN her:

Om du har været i gang på Facebook i flere år eller er nystartet, så undrer du dig måske stadig over, hvorfor noget virker på Facebook og andet slet ikke?

Det handler om at tage fat i din målgruppes adfærd og observere, lære og lære lidt mere…

Jeg har udviklet DE 4 SOCIALE TRIGGERE som et redskab til at arbejde aktivt og bevidst med adfærdspsykologi på Facebook – få en forsmag her:

Ærligt – når jeg rådgiver virksomheder, så føler jeg mig nogen gange mere som en personlig coach end decideret Facebookfessor.

Hvorfor det? Fordi 75% af mine kunder ubevidst blokerer for egen succes på Facebook – ved at lade personlige overbevisninger stå i vejen for forståelsen af deres målgruppe.

Hvis du vil finde ud af, om du er blandt de 75% som blokerer for egen succes, så tjek DE 5 FACEBOOKTYPER ud og se, hvem du ligner mest og hvad du kan gøre ved det:

Webshop Winnie
Modige Mads
Hjælpsomme Hanne
Skeptiske Søren
Ambitiøse Anette

TILMELD dig også gerne mit NYHEDSBREV og få masser af TIPS + hemmelige TILBUD til din markedsføring og kommunikation på Facebook!

LIKE min Facebookside – få TIPS og svar på dine Facebook-spørgsmål!


Er du også forældre? Skoleleder? Lærer?

Så hjælp dit barn og andres børn med at passe godt på dem selv og hinanden:

Kig forbi BØRN & SOCIALE MEDIER!

Dét område brænder jeg nemlig også rigtig meget for.

Tusind tak fordi du kiggede forbi – du er altid velkommen til at sende mig en mail på janne@denskaevevinkel.dk

Mange hilsner

Janne
Indehaver & Facebookfessor siden 2010.