Markedsføring på Instagram

“Skab visuel markedsføring som giver salg og gode ambassadører”

 

Instagram er sit helt ”eget” medie, og du kan finde dit guld på dette skønne medie, som har ca. 1,9 millioner brugere i Danmark.

Ærligt, så er det synd og ikke mindst meget misforstået kun at bruge Instagram til at lave billeder, som så deles på din Facebookside.

Instagram er noget ganske særligt: ”visuelt, æstetisk, hyggeligt, lækkert” er nogle af de ord, som springer frem i mit hoved, når jeg tænker på Instagram.

 

Hvad er vigtigt at lære og have styr på, når du skal udnytte Instagrams potentiale som virksomhed?

N

Du skal have en strategi med at være der. Noget som adskiller sig fra dét, du allerede gør på Facebook.

N

Du skal sætte dig ind i hashtags og lære, hvilken kæmpe forskel de kan gøre (f.eks. i forhold til Facebook). Hashtags er nøglen til kendskab, følgere og ja, faktisk til verden, hvis du vil helt derud.

N

Du skal lære en hel masse om, hvordan du bruger Instagram til at få dine gode kunder, gæster og besøgende til at lave god markedsføring med og for dig (så du selv skal lave mindre og mindre).

Er du klar til det? Så er jeg og mit team klar til at hjælpe dig frem til ro i maven, flere gode kunder på et smukt, roligt og dejligt socialt medie.

Individuelt kursus:

Om du er nystartet på Instagram eller har leget i nogle år, så får du dén hjælp, sparring og dét løft, som passer lige nøjagtig til dit niveau, din virksomheds muligheder – læring i din øjenhøjde om hashtags, følgere, stories, links, blogger-/Influencerstrategi, forretningsintegration (links til produkter i din webshop) og meget mere.

Du kan læse mere om mit individuelle Instagramkursus her.

 

Workcamps:

Kom på mine populære Workcamp, hvor vi arbejder med Instagram fra ”bunden af”.

Du lærer og leger på én og samme dag – samtidig med, at du får netværk med andre kursister – både på dagen og i et hemmeligt forum efterfølgende.
Prisbillig undervisning og læring på små hold af max. 6 personer.

Du kan læse mere om mine workcamps her

Klippekort:

Har du brug for en ”ven i nøden”, en livline i en travl hverdag?

Så ha’ mig med som din hjælper. Du kan bruge mig på telefon, mail, Skype og i ”virkeligheden” – i små portioner, om det er idéudvikling, daglig hjælp og support.

Du kan læse mere om mine klippekort her

Videoproduktion:

Ønsker du at få en flot video til dit Facebookcover? Eller løbende produktion af video og diasshow, så har jeg en rigtig dygtig samarbejdspartner i mit team, som hjælper mig med at lave den/de helt rigtige video’er som passer til dig og din virksomhed.

Link til samarbejdspartner kommer snart

Social media management:

Har du for travlt i din hverdag? Passer arbejdet med Instagram ikke ind i din personlige DNA? Få os til at hjælpe dig med at udføre det daglige arbejde, besvare kommentarer?

Kontakt mig på janne@denskaevevinkel.dk, så finder vi en god løsning til dig sammen med min gode samarbejdspartner, som løfter det daglige arbejde med din Instagramprofil.

Jeg håber, at du fandt hvad du søgte, ellers er du naturligvis velkommen til at kigge dig omkring her på siden – du kan jo tjekke mig nærmere ud, hvis du er i tvivl om vores kemi vil passe sammen.

3 hurtige spørgsmål og svar

Mine børn er megaseje til Instagram, kan jeg ikke bare få dem til at hjælpe mig?

Med alt ære og respekt for dine børns digitale færdigheder, så handler dette om markedsføring og salg, viden om menneskers adfærd, så medmindre dine børn har en uddannelse indenfor området, så kan det blive dyrt at fravælge en professionel.

Er Instagram ikke kun for de unge?

Instagram har faktisk en utrolig bred aldersspredning, så det enkle svar er ”NEJ”.

Hvis jeg er usikker på, om du er den rigtige for mig, Janne, hvad gør jeg så?

Du sender mig såmænd bare en mail på janne@denskaevevinkel.dk, så aftaler vi en uformel telefonsnak, så vi lige kan mærke hinanden an og afstemme kemien. Dét er ligeså vigtigt for mig som for dig at vi er et godt match.

Vi bruger Janne som ekstern rådgiver og sparringpartner på Jutlander Banks facebookside. Og selv om det ikke er Janne, der varetager den daglige drift af siden, bidrager hun løbende med engagement, store tanker og skæve ideer.

Janne er en jordnær nordjyde, der ser muligheder i stedet for begrænsninger og altid med udgangspunkt i et forretningsmæssigt perspektiv.

Jeg kan varmt anbefale Janne, der ikke blot er en kreativ og passioneret ildsjæl. Janne bidrager i vores samarbejde også med stor viden og erfaring når det handler om annoncering og tekniske muligheder på de sociale medier.

Orla Kjær Christensen

Marketingschef, Jutlander Banks hovedsæde, Aars