Contentskolen – 6 måneders LIVE gruppeforløb

1.450,00 kr. Ekskl. moms

Contentskolen: undervisning i indhold der giver flere og bedre kunder.
[Afholdes efterår 2024 / kontakt mig for dato’er]

Kr. 1.450,- ex moms pr. måned i 6 måneder.

Content klubben er for dig, som ønsker et prisbilligt bud på et værdifuldt forløb, hvor du over tid, opbygger viden og erfaring om, at skabe kvalitetsindhold til Instagram og Facebook.

Der er max. 6 deltagere på holdet: så få, at der er plads til at blive set individuelt og så mange, at der er mulighed for netværk og sparring deltagerne imellem.

Vi mødes online fast én gang om måneden (2,5 timer) og efterfølgende arbejder I videre med indholdet af modulet og opbygger erfaring.

I løbet af måneden til der “falde” forskellige “indholdsgodbidder/-snacks” som inspiration.

Hver ny kursusgang starter med en opfølgning på den foregående måneds tema/modul.

Jeg har udelukkende arbejdet med Metas platforme siden 2010 og er officiel partner og ved alt, hvad der er værd at vide, men har også undervist længe nok til at omsætte min viden i “mundrettet” bidder i et sprog som er til at forstå for alle.

 

6 på lager

Varenummer (SKU): 40000001-2-1 Kategorier: ,

MÅNED 1:
Kvalitetsindhold:
For kontinuerligt at blive set på Instagram og/eller Facebook, så bliver du konstant bedømt på 2 faktorer: "Kvalitet & Relevans". Du får en grundig indføring i, hvordan du skaber både kvalitet og relevans for dine følgere, således at de bliver til både gode kunder og aktive ambassadører for dig og dit firma.

MÅNED 2:
Idé-motoren:
Lær at lave bevidst idégenering, som bliver din vedvarende "motor", så du aldrig løber tør for gode idéer til indhold med stor kvalitet og relevans for dit publikum. Vi kommer blandt andet til at arbejde med ChatGPT og andre spændende værktøjer.

MÅNED 3:
Struktur og rød tråd:
Lær at strukturere dit indhold i tema'er som sælger de produkter og ydelser, som du helst vil sælge/tjener bedst på + giver dig det største livsindhold og glæde. Vi arbejder med at tematisere indhold + at strukturere indholdet i en  overskuelig contentplan.

MÅNED 4:
Værktøjer:
Få masser af tips til hvilke lavpraktiske værktøjer der kan hjælpe dig i din daglige produktion af indhold og planlægning af samme.

MÅNED 5:
Salgets hemmeligheder på SoMe:
Lær at sælge direkte på dine opslag, så du kan styre hvad du vil sælge hvornår. Det handler om adfærdsdesign og om at tænke anderledes.

MÅNED 6:
Afrunding og fejring:
Opsamling på de 5 første moduler, spørgsmål, afklaring, pral og fejring.

PRAKTISK INFO:

  • Kurset foregår LIVE på ZOOM (optages og fremsendes bagefter).
  • LIVE mødegange er efterår 2024 / dato'er følger.
  • Der er max. 6 deltagere på holdet.
  • Contentskolen kan betales i rater - hver måned forud: kr. 1.450,- ex. moms pr. måned.
  • Ønsker du at betale hele forløbet samlet (og spare kr. 1000,- ex. moms), så send mig en mail på janne@denskaevevinkel.dk, så fremsender jeg samlet rabatfaktura.

 

 

Facebook Kommentarer