Få jeres helt eget kursus i kendte omgivelser

“Lad mig skabe en læringsrig oplevelse for jer og jeres kursister og/eller medlemmer”

 

Arrangerer du kurser for Erhvervsrådet? Turistorganisationen? Banken? Uddannelsesinstitutionen? Handelsstandsforeningen?
Sygehuset? En større virksomhed med egen kommunikationsafdeling?
Er I flere selvstændige der vil samles?
En forening der vil forkæle jeres frivillige medlemmer med ny viden?

I kan få jeres helt eget Facebook-, Instagram- eller mobilvideokursus – hos jer selv – tilpasset jeres behov, branche og læringsniveau. 

Jeg har mange års undervisningserfaring (har arbejdet som selvstændig med Facebook og andre sociale medier siden 2010). Mine kursister rykker sig, er topmotiverede og glade efter mine kurser – selvfølgelig pga. det faglige indhold, men også pga. min uformelle undervisningsstil og væremåde.

N

Undervisningen er ”hands-on” – der skal nødvendig teori til, men fokus bliver på at få “hænderne i gryden”, så deltagerne har mod på at arbejde videre, får færdige resultater med hjem.

N

Niveauet er alt fra begynder til nørd – dét aftaler vi på forhånd.

N

Såfremt I ønsker det, opretter jeg en lukket Facebookgruppe pr. kursus, hvor deltagerne efterfølgende kan erfaringsudveklse med hinanden + modtage min support under undervisningsforløbet.

N

Jeg kommer og afholder kurset hos jer, hvor I stiller lokaler, AV-udstyr og forplejning til rådighed.

N

Anbefalet antal deltagere: fra 4 – 12 deltagere.

Send mig en pris- og indholdsforespørgsel på janne@denskaevevinkel.dk 

Indhold kan som sagt tilpasses jeres behov og ønsker, men til inspiration kan jeg nævne nogle af mine meget populære kurser:

Facebookkursus grundkursus

Facebookkursus for øvede

Mobilvideo til Facebook

Leg dig til kunder med Instagram

 

Mange hilsner

Janne
Facebookfessor & indehaver

Vi har hos Morsø Erhvervsråd brugt Janne til afholdelse af flere Facebook-, Instagram- og videokurser.

Alle gange med meget stor succes. Janne formår altid med sit tiltalende og positive væsen, at tilgå kursisterne på det niveau de befinder sig på, så ingen bliver ’tabt’ på kurset.

Hendes meget store erfaring indenfor området skinner tydeligt igennem på kurserne, og Janne er altid opdateret med nyeste viden. Det er vigtigt indenfor dette felt, hvor der konstant er ændringer.  

Efter kurserne hjælper Janne fortsat kursisterne i en lukket Facebookgruppe, med spørgsmål som opstår løbende. En mulighed mange kursister benytter sig af, og som de sætter meget stor pris på.

Jeg vil helt klart anbefale Janne til andre.

Mette Poulsen

Kommunikationskoordinator, Morsø Erhvervsråd