Glade kunder siger

To dage efter jeg havde taget Jannes fantastiske annonceringskursus, var jeg klar over, det var  pengene værd!

Et kig på mit billetsalg til mit næste foredrag, som min annonce der blev udarbejdet på kurset skulle sælge billetter til, viste at jeg allerede efter mindre end to dage, havde tjent det beløb ind jeg havde givet for kurset.

Jannes annonceringskursus var meget effektiv, da det kun omhandlede min virksomhed og mine ønsker.

Janne tog mig i hånden, lige fra at finde den rigtige målgruppe til at udforme annoncen, så den var køreklar da jeg gik derfra.

Janne delte rundhåndet ud af sin erfaring og gav mig meget mere viden end jeg havde forventet at kunne nå at få på kurset.

Jeg har lært rigtig meget. Lige fra hvordan jeg skal oprette en annonce på facebook, lave en skarp målgruppe, finde de rette ord og vinkler som gør at mulige kunder klikker på annoncen til hvordan jeg kan have styring over, hvilket tidsrum på dagen annoncen vises på facebook og hvordan jeg kan overvåge og justere i annoncen, indtil jeg har det udbytte jeg ønsker.

Jeg giver Janne og hendes annonceringskursus de varmeste anbefalinger, især til dig som gerne vil spare tid og tjene flere penge.

Anna Hjort

Autisme og ADHD konsulent

 

Orla Kjær Christensen, marketingschef, Jutlander Banks hovedsæde, Aars.
Jutlander Bank er fast klippekortskunde og snupper et Facebookkursus i ny og næ!

 

NEG

 

 

 

 

Vi bruger Janne som ekstern rådgiver og sparringpartner på Jutlander Banks facebookside. Og selv om det ikke er Janne, der varetager den daglige drift af siden, bidrager hun løbende med engagement, store tanker og skæve ideer.

Janne er en jordnær nordjyde, der ser muligheder i stedet for begrænsninger og altid med udgangspunkt i et forretningsmæssigt perspektiv.

Jeg kan varmt anbefale Janne, der ikke blot er en kreativ og passioneret ildsjæl. Janne bidrager i vores samarbejde også med stor viden og erfaring når det handler om annoncering og tekniske muligheder på de sociale medier.


Journalist Majbritt Lund, København,
Majbritt er én af dem, der er rigtig glad for at bruge re-marketingredskaber på Facebook. Majbritt benytter sig af løbende sparring efter behov vedr. Faceboookannoncering via mit Fessorklippekort!

Som en af de trofaste kunder, der har fulgt Janne helt fra starten, har jeg haft stor glæde af at kunne trække på hendes viden, især i forhold til at annoncere på facebook og omgås de tekniske muligheder.

Som regel hjælper hun mig via skype.
Jeg kan godt lide at prøve funktionerne selv for at ”have dem i hånden”, og det er en rigtig stor hjælp, at hun kan se skærmen og guide mig, hvis jeg gør noget forkert.
Janne er rigtig god til at mærke mit niveau og ikke nødvendigvis gå efter alt muligt nyt og smart, som jeg ikke kan overskue. Samtidig er hun rigtig behagelig og følger mit liv på Facebook. Også i de perioder, jeg ikke får hjælp til noget. Den interesse gør, at hun kender mig og min forretning rigtig godt, når hun hjælper mig.

Det, jeg er god til, er indholdet, men mulighederne på facebook udvikler sig hele tiden. Derfor vil det kræve alt for meget energi af mig selv at skulle holde øje med nye funktioner. Og jeg vil hellere bruge min energi på kontakten og dialogen med mine læsere.

Senest har hun hjulpet mig med at markedsføre min nye bog ”Få succes med én ting ad gangenM.O.N.O.T.A.S.K.I.N.G i virksomheden”.
Hendes hjælp har givet mig hundredevis af nye læsere, og det er så fedt at tænke på, at så mange læser min bog. Jeg ville aldrig have ramt så mange læsere uden at få hjælp til det.

Jeg anbefaler på det varmeste Janne.”


Lise Korsgaard, event manager, Skiveegnens Erhvervs og Turistcenter.
Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter bruger Den Skaeve Vinkel til skræddersyede kurser og kompetenceforløb indenfor markedsføring og kommunikation på Facebook og Instagram.

Vi har brugt Janne af flere omgange til en kompetenceforløb om Facebook og Instagram.
På flere hold var der ventelister.
Det har været et supergode forløb og deltagerne var meget tilfredse. Flere af dem spurgte om muligheden for at købe Janne til videre hjælp.

Janne har været super nem at planlægge tingene med og hun tager undervisningen meget seriøst. Vi vil til enhver tid anbefale Janne til andre!


 

Bronceskulptør og kunstner Lene Purkær Stefansen udtaler om konkurrencekurset:

_60p8215_b

Jeg er fuldstændig overvældet over hvad det her konkurrencekursus har gjort.

Et spark bagi i den rigtige retning ?

Janne du formår at lære mig hvad der skal til for at opnå og nå det der mit mål med konkurrence.

Du viser cases, værktøjer og muligheder, der er helt fantastiske i brug.

Jeg er overvældet over den megastore respons jeg fik på de to konkurrencer, der medførte både salg og ca 700 nye følgere på siden,

Som er et ret stort antal til en kunstner i sin niche og så i løbet af blot 14 dage.

Du lærer mig at rykke både fremad og på mine egne grænser som menneske, jeg føler klart jeg rykker mod nye vidder.

Du stiller krav til mig, om at jeg skal vide hvad jeg vil og mærke hvor jeg vil hen.. være helt klar i spyttet for, at jeg også får samling på de rigtige mennesker blandt mine følgere.

Dem der kan lide den måde jeg taler på og den jeg er.. det er så fedt!

Så til alle andre! Janne kan få jer til at rykke … hvis i selv spiller med, for intet kommer af intet.

Janne har klart værktøjerne og evnerne der skal bruges og er fantastisk til at vise hvordan man lærer at bruge dem selv.

For mit vedkommende er det er ikke det sidste af Den skaeve Vinkels kurser du har set mig på.

Det næste er allerede bestilt

 


 

2016-12-17_16-51-34

Aalborg Symfoniorkester udtaler om mit individuelle videokursus:

Vi vil ganske enkelt anbefale kurset til andre.

Vi fik en dag med masser af inspiration, input og motivation, så vi efterfølgende følte os klar og klædt på til at hoppe ud i at producere vores første små info-film.

Janne er en dygtig og motiverende underviser. Hun sætter sig ind i virksomhedens behov, er grundig og tålmodig samtidig med, der er plads til humor og leg i undervisningen. Et godt mix.

Det bedste var, at vi fik lært nogle grundlæggende teknikker i det, vi havde efterspurgt hos Janne.

Når man oplever succes med de første spæde skridt, så tripper man for at arbejde videre og lære endnu mere. Med andre ord: vi fik blod på tanden fra start.

Janne forstod at guide os sikkert i gang, så vi faktisk følte os som verdensmestre efter den første kursusdag.

Marketingkoordinator Anna Marie Falk & Produktionskoordinator Helle Lund Rosborg


 

Steen Korsbakke, indehaver af Korsbakke Planteskole i Silkeborg
Steen Korsbakke har deltaget i en MasterClass hos Den Skaeve Vinkel:

Jeg har flyttet mig fra næsten uvidende om markedsføring på sociale medier, til at jeg nu arbejder frit og målrettet. Hele forløbet var en god pakke; jeg er dog yderst veltilpas med konceptet ”én lærer og meget få elever” – det er givtigt og meget anbefalelsesværdigt. Der er fokus på mig og lige det jeg har brug for. Og så flytter det og skaber resultater! Janne er en kompetent underviser med stor viden – hun er letforståelig og indlevende.

Jeg har et par stykker, jeg vil anbefale det til. *GRINER* Men jeg vil da tænke mig godt om, inden jeg giver ideen videre – det kunne jo give unødig konkurrence ;) .


 

Se ALLE min anmeldelser og udtalelser på Facebook! *****
Facebookfessor Janne Schmidt Nielsen og Den Skaeve Vinkel

tree-426062_640


 

Mona Kjærgaard, www.mormona.dk, Frederikshavn:
Mona syer selv børnetøj og har benyttet sig af individuelle kurser  + hjælp til Facebookannoncering.

Hej Janne:) Tju Hej hvor det går:) Ordrerne vælter ind:) Tusind tak for alle dine gode råd:) Vi havde 21 ordrer med det samme. Den anden dag 35 og nu har jeg ikke tal på det mere.


12822853_583362335149808_1658217335_oKunstner Lene Purkær Stefansen, Galleri Lene Purkær Stefansen, Svenstrup:
Lene har deltaget i et større skræddersyet forløb + flere åbne kurser og individuelle kurser!

Af hjertet tak! Janne, du er simpelthen fantastisk! når du viser os vejen..

Facebook får mange skældud for tiden for at rækkevidden af vores opslag forringes…det kræver noget mere af os med professionelle sider 🙂 Men hvor meget og hvor lidt skal der til ?

Et af mine opslag den anden dag solgte skulpturen på under 12 timer… OG jeg ved det var på grund af facebook og på grund af at en af mine “likers” havde kommenteret…Kunden er helt ny facebookbruger og havde aldrig stødt på mig før i det virkelige liv.

Så tusinde tak! Janne fordi du nu får mig til at forstå og får mig til at være mere bevidst om vekslingen på mine opslag og indholdet i dem.

…Og jeg er altså vildt glad for at du har været øjenåbner for mig… givet mig mod til ikke at vise hvem jeg er… nogen gange kan balancen være at passe på ikke at blive for personlig og vise sig alt for privat…men jeg er jo kunstner så det er sådan jeg er! men jeg er vildt meget bevidst om at holde balancen og tænke meget over at veksle 🙂 Men hold op hvor er det dejligt, at mærke det du lærer os DET VIRKER!!! ?


 

Helle Jørgensen, ildsjæl og kulturchef i Stubhuset, Støvring:
Helle har deltaget i flere åbne OG individuelle kurser!

Det er drøngod god energi at være inde hos dig! Inspirerende, lettere ”rustbankende”, vitamin-indsprøjtende, tankevækkende, igangsættende og kaffen er også god!


Sådan siger Anne Pernille, succescoach og forretningsudvikler fra www.caretogrow.dk om mit Instagramkursus:

Janne er en dygtig underviser, der er god til at tilpasse sig kursisternes behov. Kurset var supergodt og velstruktureret med masser af praktiske øvelser, så vi kom til at arbejde konkret med hver vores virksomheds Instagramprofil.

Det betød, at jeg ikke kun kom hjem med mere “viden om”, som man så ofte gør på kurser – men med tonsvis af brugbare, konkrete ideer til, hvordan jeg bruger Instagram på en langt mere udbytterig måde for virksomheden.

Det var plug’n’play, da jeg kom hjem. Tusind tak for et fantastisk brugbart kursus, Janne!

Det allerbedste og mest brugbare var, at man kan bruge Facebook og Instagram strategisk sammen til at booste trafikken – og mindske arbejdstiden med de sociale medier.


 

Carina Lundtoft, medindehaver af Aalborg-salonen Trend Cut by lundtoftmolge:
Carina har deltaget i en MasterClass (3 hele dage KUN med Facebook og få deltagere)!

Det allerbedste for mig har været helheden i kurserne, og jeg er dybt taknemmelig for alle de ideer, den sparring og det materiale, jeg har fået med hjem og kan arbejde videre med. Der har været rigtigt mange guldkorn, som har gjort det en del nemmere i hverdagen. Jeg har mødt nogle fantastiske mennesker, mit netværk er blevet stærkere, jeg og min forretning er blevet stærkere på Facebook. Jeg har fået svar på alle mine spørgsmål, og jeg ved, hvad jeg skal bruge. Min forretning når længere ud på Facebook, vi får flere likes og nye kunder, som har set os på facebook – fremgang!

Janne er en fantastisk dygtig underviser – på et sprog, som alle er med på. Ingen svar eller spørgsmål er for dumme. Jeg kan på det varmeste anbefale Janne til alle, der arbejder med Facebook, har virksomhed og gerne vil lære at navigere rundt i Facebook-junglen.


 

Er du i tvivl eller utryg, så giv mig et ring på 2636 4205 eller skriv på janne@denskaevevinkel.dk

Janne Schmidt Nielsen, Facebookfessor siden 2010 med Den Skaeve Vinkel
Tjek mig ud på Facebook!