Glade kunder siger

Mine kunder fortæller med egne ord om deres oplevelser hos Den Skaeve Vinkel.

Kære Janne, du er det evigt gode eksempel at følge. Altid med i udviklingen og altid med det gode budskab.

Jeg føler mig altid i trygge hænder/rammer, og lige derfor tør jeg bevæge mig ud på nye område af markedsføringen.

Du er brobyggeren. Tak

Marianne Hald

Indehaver, Miss Dot restaurant, Hals

Jeg vil helt klart anbefale Janne til andre.

Vi har hos Morsø Erhvervsråd brugt Janne til afholdelse af flere Facebook-, Instagram- og videokurser.

Alle gange med meget stor succes. Janne formår altid med sit tiltalende og positive væsen, at tilgå kursisterne på det niveau de befinder sig på, så ingen bliver ’tabt’ på kurset.

Hendes meget store erfaring indenfor området skinner tydeligt igennem på kurserne, og Janne er altid opdateret med nyeste viden. Det er vigtigt indenfor dette felt, hvor der konstant er ændringer.

Efter kurserne hjælper Janne fortsat kursisterne i en lukket Facebookgruppe, med spørgsmål som opstår løbende. En mulighed mange kursister benytter sig af, og som de sætter meget stor pris på.

Mette Poulsen

Kommunikationskoordinator, Morsø Erhvervsråd

Jannes Facebookkursus gav mig masser af inspiration, som jeg satte i gode rammer, jeg kan bruge igen og igen i – ja, flere år. Tankerne om et årshjul havde jeg, men havde ikke tænkt alt det generelle ind, som Janne foreslog.

Det er fantastisk at opleve noget, der bliver lettere. Så når jeg laver en plan, kan den nemt genbruges og jeg kan som selvstændig endelig få et tiltrængt pusterum med én af de mange opgaver.

Janne er en dygtig formidler. Underholdende men også professionel. Den lille gruppe af deltagere gør også, at vi kan give hinanden en masse ideer.

Rådene til hvor der er primetime til post på Facebook og og hvordan man får folk til at reagere mere på vores post, var noget af det mest brugbare.

Jeg vil og har allerede anbefalet kurset til andre. Det er ikke kun pga. indhold, men også pga. Jannes professionalisme. Hun er god til at informere før og efter kurset også. Det er noget, mange kunne lære af.

Tina Marie-Louise Campbell

Campbell.dk

Det allerbedste for mig har været helheden i kurserne, og jeg er dybt taknemmelig for alle de ideer, den sparring og det materiale, jeg har fået med hjem og kan arbejde videre med. Der har været rigtigt mange guldkorn, som har gjort det en del nemmere i hverdagen. Jeg har mødt nogle fantastiske mennesker, mit netværk er blevet stærkere, jeg og min forretning er blevet stærkere på Facebook. Jeg har fået svar på alle mine spørgsmål, og jeg ved, hvad jeg skal bruge. Min forretning når længere ud på Facebook, vi får flere likes og nye kunder, som har set os på facebook – fremgang!

Janne er en fantastisk dygtig underviser – på et sprog, som alle er med på. Ingen svar eller spørgsmål er for dumme. Jeg kan på det varmeste anbefale Janne til alle, der arbejder med Facebook, har virksomhed og gerne vil lære at navigere rundt i Facebook-junglen.

Carina Lundtoft

Indehaver af Aalborg-salonen, Zoom by Zoom Aalborg

Hej Janne:) Tju Hej hvor det går:) Ordrerne vælter ind:) Tusind tak for alle dine gode råd:) Vi havde 21 ordrer med det samme. Den anden dag 35 og nu har jeg ikke tal på det mere.

Mona Kjærgaard

Indehaver, Mormona

Janne / Den Skaeve Vinkel, har forstået hvad vores behov var og har på en sød og charmerende måde hjulpet os til at flytte vores grænser.

Vi har taget kurset via Skype og det fungerede rigtig godt. Bland andet fordi det har været muligt at dele de 3 timer op, så det passede ind i vores job og så vi kunne nå at reflektere og afprøve de metoder, som Janne anbefalede imellem vores samtaler.

Thani Maria Guanio

Trykkammeret.dk

Vi vil ganske enkelt anbefale kurset til andre.

Vi fik en dag med masser af inspiration, input og motivation, så vi efterfølgende følte os klar og klædt på til at hoppe ud i at producere vores første små info-film.

Janne er en dygtig og motiverende underviser. Hun sætter sig ind i virksomhedens behov, er grundig og tålmodig samtidig med, der er plads til humor og leg i undervisningen. Et godt mix.

Det bedste var, at vi fik lært nogle grundlæggende teknikker i det, vi havde efterspurgt hos Janne.

Når man oplever succes med de første spæde skridt, så tripper man for at arbejde videre og lære endnu mere. Med andre ord: vi fik blod på tanden fra start.

Janne forstod at guide os sikkert i gang, så vi faktisk følte os som verdensmestre efter den første kursusdag.

Anna Marie Falk & Helle Lund Rosborg

Marketingkoordinator & Produktionskoordinator, Aalborg Symfoniorkester

Har lige haft max kvalitetstid med Janne.

Havde brug for input omkring Insta som salgskanal for mine kunst og design…

Henvendte mig så til den bedste, og som altid, har Janne bevist igen og igen, at hun er den bedste?????

Er blevet rykket i den grad mhp fokus, indhold og mig selv som omdrejningspunkt på siden… Og har fået såååå meget med, som jeg skal indkorporere i alt hvad jeg laver?????

Af ? tak for dig, Janne, og for din forståelse af mig og mit magiske univers ????? Jeg anbefaler dig altid til alle, fordi du leverer hver gang”.

Mag L Brammer

Art Mag’ic by Mag L

Jeg kan varmt anbefale Janne, der ikke blot er en kreativ og passioneret ildsjæl. Janne bidrager i vores samarbejde også med stor viden og erfaring når det handler om annoncering og tekniske muligheder på de sociale medier.

Vi bruger Janne som ekstern rådgiver og sparringpartner på Jutlander Banks facebookside. Og selv om det ikke er Janne, der varetager den daglige drift af siden, bidrager hun løbende med engagement, store tanker og skæve ideer.

Janne er en jordnær nordjyde, der ser muligheder i stedet for begrænsninger og altid med udgangspunkt i et forretningsmæssigt perspektiv.

Orla Kjær Christensen

Marketingchef, Jutlander Banks hovedsæde, Aars

Jeg så meget anbefale en workshop hos Janne.

Smukke trygge rammer, og så meget vame, nærvær og viden du får med dig.

Det er ikke sidste gang jeg kører den lange tur til Aalborg. Kommer hjem med guldkort og god energi.

Super professionelt.

Dorte Trønninge

Psyke og Helbred

Janne er nørdet på den fede måde. Hun har fingeren på plusen, og hun er en god inspirator og formidler.

Når man er på kursus hos Den Skaeve Vinkel, føler mig sig velkommen og Janne er dygtig til vejlede og rådgive individuelt.

Christina da Silva

Indehaver, Adelino - Smagen af Portugal

Vil lige fortælle, at jeg er super glad for, at jeg deltog på dit kursus med video, jeg er vild med video.

Det er bare meget lettere at formidle budskaber til kunderne og meget sjovere.

 Jeg vil helt sikkert deltage på flere workcamps, det er en super ide.

Bit Dahl

Indehaver, By Bit

Jeg har helt klart fået nogle nye ideer med hjem!

Jeg har fået inspiration til hvordan jeg kan “styre” og udnytte min kreativitet til at lave gode, planlagte opslag, som ikke kommer på random vis, når jeg lige synes jeg har noget godt eller sjovt at sige.

Jeg er sikker på, at jeg vil formulere mine opslag anderledes fremover med tanke på hvad der trigger folk til at reagere på et opslag. Jeg er meget spændt på at se, hvad der kommer ud af det!

Det aller mest brugbare for mig var, at lære at lave en plan for en periode uden jeg føler mig fastlåst og uden det føles uoverskueligt at skulle lave den. Jeg vil helt klart anbefale kurset til andre 🙂 

Jeg synes der var en dejlig tone og god dialog mellem os alle og for mig var det i hvert fald positivt, at det ikke var en “forelæsning”, som kun foregik fra dig til os, men at vi også kunne hjælpe og inspirere hinanden. 
Julie Schytte

Mentaltræner og performancecoach, JulieSchytte.com

To dage efter jeg havde taget Jannes fantastiske annonceringskursus, var jeg klar over, det var  pengene værd!

Et kig på mit billetsalg til mit næste foredrag, som min annonce der blev udarbejdet på kurset skulle sælge billetter til, viste at jeg allerede efter mindre end to dage, havde tjent det beløb ind jeg havde givet for kurset.

Jannes annonceringskursus var meget effektiv, da det kun omhandlede min virksomhed og mine ønsker.

Janne tog mig i hånden, lige fra at finde den rigtige målgruppe til at udforme annoncen, så den var køreklar da jeg gik derfra.

Janne delte rundhåndet ud af sin erfaring og gav mig meget mere viden end jeg havde forventet at kunne nå at få på kurset.

Jeg har lært rigtig meget. Lige fra hvordan jeg skal oprette en annonce på facebook, lave en skarp målgruppe, finde de rette ord og vinkler som gør at mulige kunder klikker på annoncen til hvordan jeg kan have styring over, hvilket tidsrum på dagen annoncen vises på facebook og hvordan jeg kan overvåge og justere i annoncen, indtil jeg har det udbytte jeg ønsker.

Jeg giver Janne og hendes annonceringskursus de varmeste anbefalinger, især til dig som gerne vil spare tid og tjene flere penge.

Anna Hjort

Autisme og ADHD konsulent, AnnaHjort.dk

“KÆMPE anbefaling af Janne fra mig. Jeg har nu brugt Janne i ca 2 år.

Siden min facebook-annoncekonto blev lukket første gang, har jeg benyttet Janne – bla. til at undgå, at jeg blev lukket igen. Det er en kæmpe sikkerhedsfaktor, og Janne VED, hvad hun laver, så jeg ikke overtræder Facebook’s fællesskabsregler.

Hun har også virkelig godt styr på, hvilke annoncer der performer, og hvordan det hele skal sættes op, for at give mest muligt for pengene (man er vel jyde).

Janne siger sin mening, og det er befriende, når man ikke selv er Facebookfessor! Det er klart Jannes fortjeneste, at jeg stadig har en forretning i dag! Og så er hun jo bare et dejligt og ærligt menneske <3

Janne får mine varmeste anbefalinger!”

Mette Fuglsang Larsen

Spisepsykologicoach, Mette Fuglsang Larsen

Kan varmt anbefale Jannes klippekort, som giver mig overskud, fokus, energi til det jeg brænder for og ikke mindst tryghed.

Janne er min bedste investering i 2019 og som min bankmand sagde i sidste uge: “jeg ville ønske at flere erhvervsfolk tænkte som dig”.

Henriette Søvind

Forfatter, Skygge- & Livsdesigncoach , Henriette Søvind

Kurset gav mig rigtig mange nye ideer til at lave mine Facebookopdateringer på en sjovere og lettere måde. For det må meget gerne være begge dele, noget jeg ofte har svært ved.

Endvidere gav Janne mig nogle super smarte tekniske løsninger til Facebook, hvilket straks gav mig lyst til at afprøve tingene med det samme.

Allerbedst var det at få en sparring omkring planlægning og strategisk fokus, for kommende Facebook opslag. Fedt at have brugervenlige værktøjer, som for mig til at blive mere fokuseret og ikke mindst have det endnu sjovere med mit arbejde.

Jeg var glad for den intime stemning kurset havde med få deltagere, der gjorde at jeg kunne få ”alene” tid med Janne, når jeg havde brug for sparring i løbet af dagen.

Janne er for mig en strålende formidler af stof som kan virke svært og uoverskueligt. At kurset er baseret på ”hands-on” og at jeg får lavet nogle helt synlige tiltag allerede på kursusdagen er af stor kvalitet for mig. Vigtigst af alt, Janne har smittende humor og smil ?

Mette Svanberg

Indehaver, Kimber Foods

Har fået en kundes følgere på Instagram til at vokse med 330% på 10 måneder efter at ha’ været på Instagramkursus hos dig, Janne.

Er svært tilfreds – både med kurset og Instagramindsatsen (og det er kunden også). 

Tak for et fantastisk forståeligt og hands-on-kursus!

Anne Pernille Fischer

Businesscoach, AnnePernille.dk

Jeg har fået et personligt Facebookkursus og Janne introducerede mig til egen forberedelse før selve kurset. Det var fedt at få en grundig introduktion til det Facebook info jeg havde brug for og det var målrettet min specifikke virksomhed, som er en klar fordel fremfor at deltage på et åbent kursus.

Janne havde sat sig ind i min målgruppe og analyseret min eksisterende Facebook aktivitet forud for vores session. Stor anbefaling herfra.

Jette Juel Schrum

Portræt- og erhvervsfotograf, JetteSchrum.dk

Det er drøngod god energi at være inde hos dig! Inspirerende, lettere ”rustbankende”, vitamin-indsprøjtende, tankevækkende, igangsættende og kaffen er også god!

Helle Jørgensen

Musikchef, Stubhuset

Jeg har flyttet mig fra næsten uvidende om markedsføring på sociale medier, til at jeg nu arbejder frit og målrettet. Hele forløbet var en god pakke; jeg er dog yderst veltilpas med konceptet ”én lærer og meget få elever” – det er givtigt og meget anbefalelsesværdigt. Der er fokus på mig og lige det jeg har brug for. Og så flytter det og skaber resultater! Janne er en kompetent underviser med stor viden – hun er letforståelig og indlevende.

Jeg har et par stykker, jeg vil anbefale det til. *GRINER* Men jeg vil da tænke mig godt om, inden jeg giver ideen videre – det kunne jo give unødig konkurrence ;) .

Steen Korsbakke

Indehaver, Korsbakke Planteskole

Vi har brugt Janne af flere omgange til en kompetenceforløb om Facebook og Instagram.
På flere hold var der ventelister.
Det har været et supergode forløb og deltagerne var meget tilfredse. Flere af dem spurgte om muligheden for at købe Janne til videre hjælp.

Janne har været super nem at planlægge tingene med og hun tager undervisningen meget seriøst. Vi vil til enhver tid anbefale Janne til andre!

Lise Korsgaard

Event manager, Skiveegnens Erhvervs- og turistcenter

Som en af de trofaste kunder, der har fulgt Janne helt fra starten, har jeg haft stor glæde af at kunne trække på hendes viden, især i forhold til at annoncere på facebook og omgås de tekniske muligheder.

Som regel hjælper hun mig via skype.
Jeg kan godt lide at prøve funktionerne selv for at ”have dem i hånden”, og det er en rigtig stor hjælp, at hun kan se skærmen og guide mig, hvis jeg gør noget forkert.
Janne er rigtig god til at mærke mit niveau og ikke nødvendigvis gå efter alt muligt nyt og smart, som jeg ikke kan overskue. Samtidig er hun rigtig behagelig og følger mit liv på Facebook. Også i de perioder, jeg ikke får hjælp til noget. Den interesse gør, at hun kender mig og min forretning rigtig godt, når hun hjælper mig.

Det, jeg er god til, er indholdet, men mulighederne på facebook udvikler sig hele tiden. Derfor vil det kræve alt for meget energi af mig selv at skulle holde øje med nye funktioner. Og jeg vil hellere bruge min energi på kontakten og dialogen med mine læsere.

Senest har hun hjulpet mig med at markedsføre min nye bog ”Få succes med én ting ad gangen M.O.N.O.T.A.S.K.I.N.G i virksomheden”.
Hendes hjælp har givet mig hundredevis af nye læsere, og det er så fedt at tænke på, at så mange læser min bog. Jeg ville aldrig have ramt så mange læsere uden at få hjælp til det.

Jeg anbefaler på det varmeste Janne.

Majbritt Lund

Journalist, Majbritt Lund

Jeg er fuldstændig overvældet over hvad det her konkurrencekursus har gjort.

Et spark bagi i den rigtige retning ?

Janne du formår at lære mig hvad der skal til for at opnå og nå det der mit mål med konkurrence.

Du viser cases, værktøjer og muligheder, der er helt fantastiske i brug.

Jeg er overvældet over den megastore respons jeg fik på de to konkurrencer, der medførte både salg og ca 700 nye følgere på siden,

Som er et ret stort antal til en kunstner i sin niche og så i løbet af blot 14 dage.

Du lærer mig at rykke både fremad og på mine egne grænser som menneske, jeg føler klart jeg rykker mod nye vidder.

Du stiller krav til mig, om at jeg skal vide hvad jeg vil og mærke hvor jeg vil hen.. være helt klar i spyttet for, at jeg også får samling på de rigtige mennesker blandt mine følgere.

Dem der kan lide den måde jeg taler på og den jeg er.. det er så fedt!

Så til alle andre! Janne kan få jer til at rykke … hvis i selv spiller med, for intet kommer af intet.

Janne har klart værktøjerne og evnerne der skal bruges og er fantastisk til at vise hvordan man lærer at bruge dem selv.

For mit vedkommende er det er ikke det sidste af Den Skaeve Vinkels kurser du har set mig på.

Det næste er allerede bestilt.

Lene Purkær Stefansen

Bronceskulptør og kunstner, Lenepurkaer.dk

Heidi Helene Sørensen

Anna Hjort

Christina Da Silva

Helle Jørgensen

Marianne Hald

Mette Fuglsang

Pernille Højland-Rønde

Om Den Skaeve Vinkel

Janne Schmidt Nielsen

Jeg har arbejdet med rådgivning om markedsføring på Facebook siden 2010 og er dermed blandt Danmarks mest erfarne rådgivere på området.

Jeg brænder for at hjælpe dig i mål med dine drømme og visioner på Facebook – uanset om de handler om at skabe et drømmeliv som selvstændig, trække flere loyale kunder til en mindre virksomhed eller skabe effektivt salg for en stor butikskæde.

Det er vigtigt for mig, at ”we’re in this together” – derfor tager mine kurser og rådgivningsforløb altid udgangspunkt i dig som deltager, så du føler, du tager hjem med masser af ny viden og værktøjer, du kan bruge fra dag 1.