Mentorforløb for selvstændige

– Sammen nytænker din virksomhed og får skabt de forandringer, som du har drømt om.

Skal du ha’ den virksomhed, dét arbejdsliv, som du har drømt om i flere år?

Brug Corona og inflationskrisen til at få den virksomhed og dét arbejdsliv, som du altid har drømt om – lyder det underligt? Nej, for vi står midt i et paradigmeskifte og du kan “skifte med”, hvis du tør og har lyst til at se din virksomhed, egne evner og markedsføring “oppe fra”.

Corona og efterfølgende krig og inflationskrise, har vendt verden på hovedet og du kæmper sikkert med utryghed, manglende omsætning, ændringer i dine kunders købsmønster og adfærd som de fleste andre. 

Nu får du en en hel unik mulighed for at trække på min store viden om forretningsudvikling, kreativ produktudvikling, prissætning, konceptudvikling og markedsføring.

Hvordan bliver det “nye” Danmark?

Vil alt “blive som det gamle”, når Danmark “er tilbage igen”? Sidder dine gode, gamle kunder bare og venter på at booke dig, købe dine produkter?

Måske gør de – måske har krisen ændret deres behov – deres købsmønstre – måske har de prioriteret andre ting og måske er de bare generelt bange for at bruge penge, fordi de selv er utrygge i deres egen situation.

Ingen ved helt hvordan disse kriser kommer til at påvirke vores adfærd – hvor længe de kommer til at påvirke os, men det er stensikkert at påvirkningen er der og det er tid til at vende ting på hovedet – tænke nyt – tænke sig om – tænke videre.

 

Ta’ kontrollen tilbage og udnyt chancen for at skabe forandring.

Det kunne også være at kriserne kunne være verdens bedste mulighed, for at få skabt nogle forandringer, som du rent faktisk har drømt om i længere tid. Nogle forandringer, som kan give dig en bedre arbejdsdag – en bedre balance mellem arbejde og fritid – en bedre indtjening med mindre indsats.

Lyder det for godt til at være sandt? Det behøver det absolut ikke at være – alle bolde skal kastes op i luften på ny.

Produkter og ydelser skal kigges igennem – “pakkes på ny” – prissætning skal kigges igennem og nej, du behøver ikke at sætte priser ned og køre massive tilbud, selvom det kan give mening for nogle og selvom dine konkurrenter gør det.

Dette forløb giver dig muligheden for langt mere “end at rette op” – det giver dig muligheden for at tænke nyt, skabe nyt, skabe en forandring, som du vil elske dig selv for på den lange bane.

Du stiller sikkert dig selv en masse spørgsmål?

Kan jeg klæde mig selv bedre på til fremtiden og blive mindre sårbar? Lave onlinekurser? Medlemsklub eller lign.?

Kan jeg udvikle min forretning mod større personlig frihed for mig?

Mit mentorforløb er individuelt – for ikke to virksomheder har identiske udfordringer i disse tider, så jeg vil ikke “putte” dig ind i en Facebookgruppe sammen med 100 andre virksomheder og levere noget generel rådgivning – det er din situation og din fremtid alt for dyrebar til.

Du skal tænke på din egen virksomhed og dit eget fremtidige arbejdsliv og det forudsætter at du tager situationen alvorlig og investerer i din fremtid.

Hvordan kunne sådan et individuelt mentorforløb se ud?
(Bare et eksempel for hele “humlen” er jo, at jeg tilpasser indholdet til dine behov – også selvom du ikke nødvendigvis selv kender dine behov ved opstart):

N

Introduktionsmøde, hvor vi kortlægger din nuværende virksomhed, dine nuværende produkter/ydelser og  udfordringer. Italesætter dine drømme for fremtiden.
En ultravigtig opstart af dén spændende proces, som vi skal i gang med.

N

Workshop med idégenering på din nye strategi. Vi kortlægger, finder og ikke mindst formulerer dit “WHY” – dit DNA – dit fundament – dine virksomhedsværdier.
Dét at finde dit “WHY” er grundstenen for din fremtidige retning. Dit grundlag for de beslutninger, som du skal træffes under dette forløb og i fremtiden.

N

Workshop hvor fokus er udarbejdelse af en  ny/revideret produkt-/ydelsessammensætning incl. prissætning.
Simplicity/enkelthed er nøgleordet. Dit produktkatalog skal tilpasses dit “WHY” og naturligvis kundernes behov i den rigtige forening.
Vi tager udgangspunkt i, hvordan du kan opretholde den rigtige kvalitet, kundeoplevelse og fornuftig arbejdsliv i én forening.

N

Workshop med udarbejdelse af salgstragt: Sammensætningen af produkter/ydelser med en tilsætning af markedsføringstiltag, som søges automatiseret i så stor grad som muligt.
Hvad skal der til for at produkter/ydelser hænger sammen, således at der er fokus på gensalg til eksisterende kunder, opbygning af loyalitet og ambassadører, som anbefaler dig og din virksomhed til deres netværk.

N

Lavpraktiske opfølgning på markedsføringsaktiviteter: konkrete opgaver – opfølgning – konkrete opgaver osv.

N

Nedenstående, individuelle workshops, vælges efter behov (der kan vælges et antal workshops indenfor prisrammen (afhænger af varigheden på de enkelte workshops):

N

Workshop i udarbejdelse af markedsføringsplan, årshjul med udspecificering af de forskellige tiltag.

N

Workshop i salgsredskaber med fokus på, hvordan du får dine følgere, emailmodtagere til at købe “pr.” opslag/nyhedsbrev, så du kan styre dit salg selv.

N

Workshop i Facebook: flere emner kan vælges alt efter dit niveau/ønsker.

N

Workshop i Instagram: flere emner kan vælges alt efter dit niveau/ønsker.

N

Workshop i personlig branding: hvordan sætter du dig selv i spil på en måde, som føles naturlig for dig og dine egne grænser.

N

Workshop i videoproduktion: opbygning af video, Reels, redigering på mobil m.v.

N

Workshop i opbygning af grafik til dine sociale medier m.v.: Canva, forskellige apps, som er nemme og sjove at bruge.

N

Workshop i at bruge Facebooks annonceadministratorværktøjer til at lave kampagner på Facebook og Instagram.

N

Workshop i at bruge Facebook og Instagrams værktøjer til at lave boost på Facebook og Instagram.

N

Workshop i at lave succesfulde LIVE-salg på Facebook og/eller Instagram incl. salgsgreb, håndtering af ordre, lys- lyd-tips, software m.v.

N

Workshop i emailmarkedsføring: flere emner kan vælges alt efter dit niveau/ønsker.

N

Kunderejseworkshop: Du får redskaber til og fokus på, hvordan du kan skabe (mer-)salg igennem kundekommunikation (bookingsystem, tale), fysisk indretning, positive overraskelser til kunderne m.v.

Et forløb med rådgivning, sparring, idéudvikling og undervisning med KUN dig og din virksomheds fremtid i centrum.

Jeg forestiller mig at forløbet løber over 3-6 måneder i alt, men det  aftaler vi individuelt. Forløbet omfatter i alt 25 eller 36 timers undervisning/rådgivning.

N.B. Undervisning foregår online via Zoom eller fysiske møder – det aftaler vi også individuelt.

 

Lyt til hvad dét her “WHY” handler om og HVORFOR det er så vigtigt.

Skal du ha’ det dybere fra “hestens mund”, så lyt til Simon Sinek’s TED Talk HER

Er du interesseret i at høre mere? Lave en indholds- og kemiafstemning, så bestil en uforpligtende samtale her:

Hvem er forløbet for?

Det er for dig, som gerne vil ha’ det hele: en velfungerende virksomhed med god indtjening og et rigt privatliv ved siden af.

Forløbet kunne være for dig som er konsulent, alternativ behandler, kosmetolog, coach, frisør, indehaver af detailbutik, café/restaurant, kunstner webshopindehaver el. lignende.

Er mentorforløbet for alle? Nej, det er det ikke – det kræver at du er klar og at vi to har den rigtige kemi, så send mig gerne en mail på  janne@denskaevevinkel.dk,

Vi aftaler vi et telefon- eller Zoommøde, hvor vi kan snakke om, hvorvidt forløbet er rigtigt for både dig og mig.

 

Pris:

For hele forløbet: kr. 25.000,-/36.000 ex. moms.*

Kan betales i 5 rater á kr. 5.200,- ex. moms (første betaling ved bestilling og efterfølgende med 4 ugers mellemrum.

Der er også RIGTIG gode muligheder for at søge vækstpuljer som dækker beløbet med op til 75%-80%:

Spørg ind til aktuelle støttepuljer, så vil jeg sende dig videre til de rigtige instanser.

Se f.eks. NEXT STEP HER – der er puljer lidt “on/off”, så det er med at holde øje.

*) Forløbet kan også laves i en version med 36 timer for 36.000 ex. moms (så er der mulighed for at tilvælge flere workshops og nå endnu dybere.

5 hurtige spørgsmål og svar:

Hvad er et "WHY" og hvorfor er det så vigtigt?

Dét at finde dit “WHY” – årsagen, drivkraften til at du driver selvstændig virksomhed er kernen i at skabe en forretning, som både tilfredsstiller dine kunder i et attraktivt marked OG ikke mindst, tilfredsstiller dine behov for et rigt arbejdsliv, hvor du elsker hver dag – og ikke bare “venter” på weekender og ferier.

Dit “WHY” bliver din ledestjerne og er et uundværligt redskab i en hverdag, hvor du ofte skal træffe hurtige beslutninger. Dit “WHY” bliver hver gang dit grundlag og beslutninger bliver nemme og enkle at tage.

Ringer jeg bare, når jeg har brug for din hjælp? Eller skal alt bookes på forhånd?

På opstartsmødet udarbejder vi sammen en konkret plan for forløbet – baseret ud fra hvad der er praktisk muligt, hensigtmæssigt for dig m.v.

Der vil altid være mulighed for at få løbende, akut adgang til min hjælp pr. email.

Jeg er usikker på dét dér Zoom-rådgivning? Fungerer det fint nok?

Zoom er fantastisk for det er nemt at bruge for dig, vi kan se hinanden, dele skærme og jeg kan optage sessionerne til dig, så du har dem til eget brug bagefter.

Kræves der meget af mig? Både tidsmæssigt og vidensmæssigt?

Détte er én af grundene til at jeg har valgt at mine forløb er individuelle: vi kigger på dit nuværende “niveau” vidensmæssigt og tilpasser (du skal jo ikke vide alt på forhånd) og har en snak om, hvor meget du har lyst, tid til at “træne” imellem de enkelte workshops og i det hele taget, hvor hurtigt vi skal gå frem. Således sikrer vi sammen at du lærer mest på bedst mulig måde. Ikke to mennesker er ens og deres virksomheder ligeså.

Er der tidsbegrænsning på forløbet?

Nej, det er der ikke som sådan, men hvis du skal nyde den fulde glæde af en ny drømmevirksomhed, så er min opfordring at vi er færdige med forløbet indenfor 4-6 måneder. 

N.B. Hvis du søger 80% støtten, kan der være nogle tidsmæssige “restriktioner”, men det plejer vi også at finde en fleksibel løsning på.

 

Lyt til hvad Inger og Camilla fra Garderoben fortæller om deres mentorforløb:

Anna Hjort

Christina Da Silva

Helle Jørgensen

Marianne Hald

Mette Fuglsang

Pernille Højland-Rønde

Om Den Skaeve Vinkel

Janne Schmidt Nielsen

Jeg har arbejdet med rådgivning og kurser i Facebook og Instagram siden 2010 og er dermed blandt Danmarks mest erfarne på området. 

Jeg brænder for at hjælpe dig i mål med dine drømme og visioner på Instagram – uanset om de handler om at skabe et drømmeliv som selvstændig, trække flere loyale kunder til en mindre virksomhed eller skabe effektivt salg for en stor butikskæde. 

Det er vigtigt for mig, at ”we’re in this together” – derfor tager mine kurser og rådgivningsforløb altid udgangspunkt i dig som deltager, så du føler, du tager hjem med masser af ny viden og værktøjer, du kan bruge fra dag 1. 

“Jeg har været igennem sådan et forløb hos Janne.

Det har været helt fantastisk?.

Jeg har lært så meget om mig selv, og om opbygning af mit firma.

Derud over har jeg fået mange redskaber og værktøjer til de sociale medier.

Og så er det til og med megahyggeligt at være i selskab med Janne?“.

Vivian Møberg

Nænsom Nostalgi

“Jeg valgte et mentorforløb hos Janne, fordi hun er dybt seriøs med det hun laver og favner meget bredt med hendes store faglighed og erfaring.

Vi er kun halvvejs lige nu, men på en måde er største delen af arbejdet lavet.

Nemlig et tjek på hele grundlaget for min virksomhed, nemlig min passion, mit why. Derfra er der mere flow i det hele”.

Mette Møller Nielsen

Body Mind Balance