Mentorforløb for selvstændige

”Sammen nytænker din virksomhed og får skabt de forandringer, som du har drømt om”

Skal du ha’ det arbejdsliv, som du har drømt om i flere år?

Brug Coronakrisen til at få den virksomhed og dét arbejdsliv, som du altid har drømt om – lyder det underligt? Nej, for vi står midt i et paradigmeskift og du kan “skifte med”, hvis du tør og har lyst til at se din virksomhed, egne evner og markedsføring “oppe fra”.

Corona har vendt verden på hoved og du kæmper sikkert med utryghed, manglende omsætning, ændringer i dine kunders købsmønster og adfærd. 

Du får en hel unik mulighed for at trække på min store viden om forretningsudvikling, kreativ produktudvikling, prissætning, markedsføring på Facebook & Instagram, blog, emailmarkedsføring?

Hvordan bliver det “nye” Danmark?

Vil alt “blive som det gamle”, når Danmark “er tilbage igen”? Sidder dine gode, gamle kunder bare og venter på at booke dig, købe dine produkter?

Måske gør det – måske har krisen ændret deres behov – deres købsmønstre – måske har de prioriteret andre ting og måske er de bare generelt bange for at bruge penge, fordi de selv er utrygge i deres egen situation.

Ingen ved helt hvordan denne dybe krise kommer til at påvirke vores adfærd – hvor længe den kommer til at påvirke os, men det er stensikkert at påvirkningen er massiv og det er tid til at vende ting på hovedet – tænke nyt – tænke sig om – tænke videre.

Ta’ kontrollen tilbage og udnyt chancen for at skabe forandring.

Det kunne også være at Coronakrisen kunne være verdens bedste mulighed, for at få skabt nogle forandringer, som du faktisk har drømt om i længere tid. Nogle forandringer, som kan give dig en bedre arbejdsdag – en bedre balance mellem arbejde og fritid – en bedre indtjening med mindre indsats.

Lyder det for godt til at være sandt? Det behøver det absolut ikke at være – alle bolde skal kastes op i luften på ny.

Produkter og ydelser skal kigges igennem – “pakkes på ny” – prissætning skal kigges igennem og nej, du behøver ikke at sætte priser ned og køre massive tilbud, selvom det kan give mening for nogle og selvom dine konkurrenter gør det.

Dette forløb giver dig muligheden for langt mere “end at rette op” – det giver dig muligheden for at tænke nyt, skabe nyt, skabe en forandring, som du vil elske dig selv for på den lange bane.

Du stiller sikkert dig selv en masse spørgsmål?

Kan jeg klæde mig selv bedre på til fremtiden og blive mindre sårbar? Lave onlinekurser? Medlemsklub eller lign.?

Kan jeg udvikle min forretning mod større personlig frihed for mig?

Forløbet er individuelt – for ikke to virksomheder har identiske udfordringer i disse tider, så jeg vil ikke “putte” dig ind i en Facebookgruppe sammen med 100 andre virksomheder og levere noget generelt rådgivning – det er din situation og din fremtid alt for dyrebar til.

Du skal tænke på din egen virksomhed og dit eget fremtidige arbejdsliv og det forudsætter at du tager situationen alvorligt og investerer i fremtiden.

N

Introduktionsmøde, hvor vi kortlægger din nuværende virksomhed, dine nuværende produkter/ydelser og  udfordringer. Italesætter dine drømme for fremtiden.
En ultravigtig opstart af dén spændende proces, som vi skal i gang med.

N

Workshop med idégenering på din nye strategi. Vi kortlægger, finder og ikke mindst formulerer dit “WHY” – dit DNA – dit fundament – dine virksomhedsværdier.
Dét at finde dit “WHY” er grundstenen for din fremtidige retning. Dit grundlag for de beslutninger, som du skal træffes under dette forløb og i fremtiden.

N

Workshop med idégenering på din nye 2021-strategi. Vi finder sammen “nye huller i osten” og udvikler din nye “2021-udgave” af din virksomhed. M.a.o. hvordan omsætter vi dit nye WHY til praksis. Vi omsætter dit “WHY” til en salgs-tagline (slogan).
Vi omsætter drømme til produkt-/ydelser i løs form.

N

Workshop hvor fokus er udarbejdelse af en  ny/revideret produkt-/ydelsessammensætning incl. prissætning.
Simplicity/enkelthed er nøgleordet. Dit produktkatalog skal tilpasses dit “WHY” og naturligvis kundernes behov i den rigtige forening.
Vi tager udgangspunkt i, hvordan du kan opretholde den rigtige kvalitet, kundeoplevelse og fornuftig arbejdsliv i én forening.

N

Workshop med udarbejdelse af salgstragt: Sammensætningen af produkter/ydelser med en tilsætning af markedsføringstiltag, som søges automatiseret i så stor grad som muligt.
Hvad skal der til for at produkter/ydelser hænger sammen, således at der er fokus på gensalg til eksisterende kunder, opbygning af loyalitet og ambassadører, som anbefaler dig og din virksomhed til deres netværk.

N

Lavpraktiske opfølgning på markedsføringsaktiviteter: konkrete opgaver – opfølgning – konkrete opgaver osv.

N

Nedenstående vælges efter behov (der kan vælges fire workshops indenfor prisrammen):

N

Workshop med udarbejdelse med markedsføringsplan, årshjul med udspecificering af de forskellige tiltag.

N

Workshop i salgsredskaber med fokus på, hvordan du bruger adfærdsdesign til at få folk til at købe, når du vil sælge.

N

Workshop i Facebook: flere emner kan vælges alt efter dit niveau/ønsker.

N

Workshop i Instagram: flere emner kan vælges alt efter dit niveau/ønsker.

N

Workshop i emailmarkedsføring: flere emner kan vælges alt efter dit niveau/ønsker.

N

Workshop i videoproduktion: opbygning af videohistorier, redigering på mobil m.v.

N

Workshop i opbygning af grafik til dine sociale medier m.v.: Canva, forskellige apps, som er nemme og sjove at bruge.

Et forløb med rådgivning, sparring, idéudvikling og undervisning med KUN dig og din virksomheds fremtid i centrum.

Jeg forestiller mig at forløbet løber over 3-6 måneder i alt, men det  aftaler vi individuelt.

N.B. Undervisning foregår som udgangspunkt online via Zoom / der kan dog aftales fysiske møder også.

Hvem er forløbet for?

Det er for dig, som gerne vil ha’ det hele: en velfungerende virksomhed og et rigt privatliv ved siden af.

Kurset kunne være for dig som er konsulent, alternativ behandler, kosmetolog, coach, frisør, indehaver af detailbutik, café/restaurant, webshopindehaver el. lignende.

Er mentorforløbet for alle? Nej, det er det ikke – det kræver at du er klar, så send mig en ansøgning på  janne@denskaevevinkel.dk,

Så aftaler vi et telefon- eller Zoommøde, hvor vi kan snakke om, hvorvidt forløbet er rigtigt for dig og mig.

 

Pris:

For hele forløbet: kr. 25.000,- ex. moms.

Kan betales i 5 rater á kr. 5.200,- ex. moms (første betaling ved bestilling og efterfølgende med 4 ugers mellemrum.

5 hurtige spørgsmål og svar:

Hvad er et "WHY" og hvorfor er det så vigtigt?

Dét at finde dit “WHY” – årsagen, drivkraften til at du driver selvstændig virksomhed er kernen i at skabe en forretning, som både tilfredsstiller dine kunder i et attraktivt marked OG ikke mindst, tilfredsstiller dine behov for et rigt arbejdsliv, hvor du elsker hver dag – og ikke bare “venter” på weekender og ferier.

Dit “WHY” bliver din ledestjerne og er et uundværligt redskab i en hverdag, hvor du ofte skal træffe hurtige beslutninger. Dit “WHY” bliver hver gang dit grundlag og beslutninger bliver nemme og enkle at tage.

Ringer jeg bare, når jeg har brug for din hjælp? Eller skal alt bookes på forhånd?

På opstartsmødet udarbejder vi sammen en konkret plan for forløbet – baseret ud fra hvad der er praktisk muligt, hensigtmæssigt for dig m.v.

Der vil altid være mulighed for at få løbende, akut adgang til min hjælp pr. email.

Jeg er usikker på dét dér Zoom-rådgivning? Fungerer det fint nok?

Zoom er fantastisk for det er nemt at bruge for dig, vi kan se hinanden, dele skærme og jeg kan optage sessionerne til dig, så du har dem bagefter.

Kan vi ses i virkeligheden? Eller foregår forløbet udelukkende online?

Vi kan sagtens afholde workshops på mit kontor/undervisningslokale i Aalborg – vi aftaler fra gang til gang, hvad der er mest hensigtsmæssigt.

Er der tidsbegrænsning på forløbet?

Nej, det er der ikke som sådan, men hvis du skal nyde den fulde glæde af en ny drømmevirksomhed, så er min opfordring at vi er færdige med forløbet indenfor 4-6 måneder. 

“Jeg valgte et mentorforløb hos Janne, fordi hun er dybt seriøs med det hun laver og favner meget bredt med hendes store faglighed og erfaring.

Vi er kun halvvejs lige nu, men på en måde er største delen af arbejdet lavet.

Nemlig et tjek på hele grundlaget for min virksomhed, nemlig min passion, mit why. Derfra er der mere flow i det hele”.

Mette Møller Nielsen

Body Mind Balance