Forretningsudvikling for selvstændige

– Få den virksomhed og det arbejdsliv, du drømmer om – hver dag.

I min verden er der to vægtige og vigtige grunde til at kigge på forretningsudvikling i din virksomhed – som selvstændig med ansatte eller solo-selvstændig:

N

Du har en sund forretning med god indtjening, hvilket ofte ses som en “hæmsko” for forretningsudvikling, for hvorfor risikere at “ødelægge noget som går godt”?

N

“Innovatøren” i dig, keder sig lidt. Din arbejdsdag er blevet lidt “hamsterhjulsagtig” og du mærker at der skal ske noget nyt. 

N

Du trænger til få nye øjne på din forretning, fordi vi sammen kan finde nye muligheder for både indtjening og større personlig frihed.

N

Du kan også være presset i din forretning på indtjening og ofte for mange arbejdstimer.

N

Dét du plejer at gøre med salg og markedsføring virker ikke længere. Verden er under forandring og kunderne køber ikke som de plejer.

klippekort, www.denskaevevinkel.dk, fessorhjælp,

Alle argumenter er lige vigtige for din overlevelse – både mentalt og økonomisk.

Du trænger til hjælp for at udvikle din forretning til et sted, hvor du trives – personligt og med både frihed og god indtjening. Det skal kunne betale sig at være selvstændig m.a.o.

Lad mig hjælpe dig med at tage en spændende tur “op i helikopteren”, hvor du med min kyndige coaching, rådgivning og vejledning finder eller genopfinder en ny version af din drømmevirksomhed.

Sådan kan jeg hjælpe dig med at udvikle din forretning

Vi kan se på lige netop det, du har brug for, at vi fokuserer på – fra kortere workshops om optimering af kundeoplevelsen i din fysiske butik eller webshop over optimering af din kommunikation – og til længerevarende forløb eller løbende sparring, hvor vi kommer helt ned i kernen af din virksomhed og gennemarbejder alle aspekter af din forretning og arbejdsliv.

Ta’ et kig på mine forskellige ydelser nedenunder.

3 hurtige spørgsmål og svar om forretningsudvikling for selvstændige:

Er det ikke "farligt" at begynde at "pille" ved noget, som allerede fungerer?

Det har jeg aldrig oplevet endnu.

Tværtimod så oplever jeg, at mange “ikke kan se skoven for bare træer”, så vi finder altid nogle “lavthængende frugter” som straks giver både øget indtjening og mere loyale kunder.

Jeg oplever desuden stort set hver gang, at mine kunder får en helt ny energi og motivation på deres virksomhed og daglige virke.

I og med at jeg allerede er presset, så er det jo svært at finde penge til at investere i forretningsudvikling. Er det det rigtige at gøre?

Det forstår jeg rigtig godt, men nogle gange skal man “vove” noget for at komme derhen, hvor man drømmer om at være.

Jeg kender mange fagligt dygtige selvstændige, som aldrig lykkes, fordi de ikke har investeret i deres forretningsudvikling og markedsføring i tide. Det er jo ærgerligt.

I perioder findes der også støttepuljer, som du kan søge – spørg mig endelig til råds.

Handler det om, at jeg skal hæve mine priser meget? For så er det ikke noget for mig.

At hæve priser kan være en del af dét vi arbejder med, men det kan lige så godt være, at vi sammensætter dine produkter/ydelser på hel ny måde, som både giver kunden en bedre oplevelse af succes/kvalitet – samtidig med at du øger din indtjening = win-win for alle.

Heidi Helene Sørensen

Anna Hjort

Christina Da Silva

Helle Jørgensen

Marianne Hald

Mette Fuglsang

Pernille Højland-Rønde

Om Den Skaeve Vinkel

Janne Schmidt Nielsen

Jeg har arbejdet med rådgivning om markedsføring på Facebook (og senere Instagram) siden 2010 og er dermed blandt Danmarks mest erfarne rådgivere på området.

Ud over kurser og rådgivning inden for sociale medier hjælper jeg også selvstændige med at optimere deres kommunikation, markedsføring, kunderejse og forretning – ja, kort sagt, med at få det arbejdsliv, de drømmer om, med en velfungerende forretning og god balance mellem arbejde og privatliv.

Jeg brænder for at hjælpe dig i mål med dine drømme og visioner – uanset om de handler om at skabe et drømmeliv som selvstændig, trække flere loyale kunder til en mindre virksomhed eller skabe effektivt salg for en stor butikskæde.

Det er vigtigt for mig, at ”we’re in this together” – derfor tager mine kurser og rådgivningsforløb altid udgangspunkt i dig som deltager, så du føler, du tager hjem med masser af ny viden og værktøjer, du kan bruge fra dag 1.