Skræddersyet hjælp til dig – når det passer dig!

”Fedt at få løst et problem på 15 minutter, i stedet for at bruge tre dage på at google løsningen selv”

 Vil du have mulighed for løbende at trække på min Facebook-fessorviden, når du har brug for det, kan du købe et klippekort.

Du kan vælge mellem henholdsvis 20, 40 eller 60 klip á 15 minutter af min tid, som du kan bruge til gode råd, idéoplæg, praktisk hjælp til tilpasning af billeder, sparring om ideer til opslag eller om praktisk hjælp og regler ved oprettelse af konkurrencer eller promovering af opslag, annoncekampagner – eller hvad du nu kan have brug for at spørge om eller få hjælp til.

Min søde kunder spørger f.eks. om:

N

giver det mening for mig og min virksomhed at sætte mig ind i alle nye facebookfunktioner?

N

Er mine facebookannoncer sat “ordentligt” op? Jeg ved ikke helt om målgruppen er valgt rigtigt?

N

hvilke opslag skal jeg booste? Jeg ved ikke helt hvad jeg får ud af at smide penge efter Facebook?

N

hvordan får jeg min likere til at være mere aktive og ikke mindst får dem til at købe noget?

N

hvordan når jeg (gratis) ud til mange flere med mine gode budskaber?

N

krisehåndtering og besvarelse af negative kommentarer og deciderede shitstorms.

N

hvordan laver jeg en konkurrence som giver salg bagefter? Som får mange købeglade deltagere?

N

hvorfor får jeg ikke ret mange nye likere? Og hvor mange skal man egentlig ha’?

N

hvorfor ser det grimt ud, når jeg linker til min hjemmeside eller blog?

N

hvordan får jeg flere til lave gode anmeldelser på min facebookside?

N

kan jeg få stjernerne væk på min side? Jeg har nogle gamle, trælse anmeldelser.

N

hjælp, jeg kan ikke se  hvem der liker min facebookside?

N

hvordan bliver jeg ved med at få idéer til opslag?

N

hvor ofte skal jeg slå noget op? Er der tidspunkter som er bedre end andre?

N

løbende sparring og feedback på dit arbejde og specifikke opslag

N

decideret mentorordning med løbende opfølgning og samarbejde

N.B. Jeg har (desværre) p.t. tilgangsstop for nye kunder på klippekort (gælder IKKE eksisterende klippekortskunder, som meget gerne må genkøbe).

Er du kursuskunde og har brug for klippekort, så kontakt mig på mail janne@denskaevevinkel.dk og så kigger vi på en løsning.

Priser:

20 klip á 15 minutters varighed (5 timer):
kr. 5.650,- ex. moms.

40 klip á 15 minutters varighed (10 timer):
kr. 9.250,- ex. moms.

60 klip á 15 minutters varighed (15 timer):
kr. 12.450,- ex. moms.

 

Bruges via telefon, mail og/eller Zoom/Skype (små eller større sessioner) eller via fysisk møde (Min. 1 1/2 sammenhængende time).

 

N.B. til sammenligning afregnes enkeltstående rådgivningstider til kr. 1.500,- ex. moms.

 

7 hurtige spørgsmål og svar:

Kan man kun bruge klippekortet til Facebook?

Nope – du kan (også) bruge det til Instagram, forretningsudvikling, prissætning, medlemsklubber m.v.

Hjælper du KUN folk med sociale medier?

Nej – jeg kommunikerer rent ud, da sociale medier er mit hovedforretningsområde MEN…

Køber du ét af de store klippekort, så kommer vi til at kende hinanden RET godt, og kan sagtens inddrage nyhedsbreve, MailChimp, råd om landingpages, produkter og forretningsudvikling. Det kommer ofte helt naturligt, når vi skal i dybden med din virksomhed. Måske vælger vi at gå en kundemagnetisk vej med valg af målgruppe, strategi, opslag på sociale medier, grafik og billeder.

Ringer jeg bare, når jeg har brug for din hjælp?

Du sender mig en mail, og så aftaler vi et tidspunkt – og om det er rådgivning pr. tlf., Skype el. mail.

Kan vi ses i virkeligheden? Eller foregår din hjælp altid online?

Ved min. 1 1/2 timer sammenhængende rådgivning, kan vi sagtens lave et fysisk møde, hvis du foretrækker det. Det er især godt, hvis du har brug for et idéoplæg, kampagneplan, planlægningsmøde eller lign.

Udløber klippekortet?

Dit klippekort har en gyldighed på to år fra købsdatoen. Skulle du ha’ brug for en forlængelse, så kontakt mig inden udløbsdato, så får vi en snak om mulighederne.

Hvordan følger jeg med i mit forbrug?

Jeg benytter mig af EFFIHUB, som er et megasmart program, hvor du selv kan logge ind og følge forbruget løbende, så du altid ved, hvad dine klip bliver brugt til.

Har du andre spørgsmål, så smid mig endelig en mail på janne@denskaevevinkel.dk

Har du brug for yderligere uddybning? Så læs med her:

Thomas spurgte helt kort: “HVAD kan klippekortet bruges til”?

Det (helt) korte svar er: “klippekortet kan løse et utal af dine problemer”!

Ofte problemer, som du ikke aner at du har og som koster dig kunder og dermed penge hver dag – afholder dig måske ligefrem for at leve af din drømmevirksomhed?

….er du bare lidt nysgerrig, så bliv hængende og få en udvidet version:

Lad mig i flæng nævne fra “problemkonto’en”:

Facebookannoncer/Boost:
Dine annoncer eller boost er for dyre el. driller de?  Ved du egentlig om du betaler den bedste pris? Altså for dig el. Facebook? Rammer du dine drømmekunder med dine annoncer? Dem som gør dit selvstændige liv værd at leve hver dag?

Få mine erfarne øjne på dine annoncer (hvis du bare vidste, hvad jeg ser på en almindelig arbejdsdag).

Facebookstrategi:
Reelt startede du din Facebookside en søndag aften, hvor du bad dine børn om at oprette den. Du har prøvet dig frem, men aldrig helt knækket koden på, hvordan du får Facebook til at levere dejlige, købevillige kunder til dig.

Det er ALDRIG for sent at få styr på strategien – du HAR en masse erfaring, så vi kan hurtigt udstikke en kurs og retning!

Problemløsning (Facebook driller)
Du bruger 3 timer på at Google fejl og løsningsforslag – du “plager” dit netværk og 10 facebookgrupper med spørgsmål, ser alenlange YouTube-video, som viser løsninger fra 2013. De svar du modtager er søde, men peger i alle mulige retninger.

De fleste problemer kan jeg løse på et kvarter – det er en gylden genvej for dig – så kan du passe dit arbejde og gøre dét du er bedst til imens.

Slow-undervisning:
Det er ikke alle, som elsker intense heldagskurser.
Er du typen, der elsker at få viden serveret i mundrette bidder, så er klippekortet lige vand på din mølle.

Du kan få små, konkrete opgaver: løse dem og få feedback = superlæring, som går dig stærk fremadrettet (kan bruges til en regulær mentorordning). Vi aftaler en møderække, så du får gjort tingene og lære at finde glæde i din egen markedsføring.

Krisehåndtering:
Nogen skriver noget grimt på din side – på dine annoncer og giver dig måske en uretfærdig, dårlig anmeldelse. Jeg er med dig på sidelinjen og hjælper dig trygt igennem udfordringen, som vi som oftest kan vende til en postiv oplevelse.

Med klippekortet får du hjælp på stedet.

N.B. En “shitstorm” opstår ikke nødvendigvis mellem 9 og 16 og derfor tilbyder jeg en ekstraordinær service:  for dobbeltklip, kan du også booke mig til at rådgive/udføre konkrete opgaver UDEN for alm. åbningstid (aftener+weekend+ferie). Det er efter nærmere aftale.

Inspiration:
Du har brug for idéboost og inspiration til at skabe spændende indhold på Facebook. Få en god håndfuld frisk energi og inspiration – det føles som ren Facebookkærlighed.

Tine Johansen – Alle kan lære at læse skriver:

”Jeg er taknemmelig for at lave lige præcis det jeg elsker og det vil jeg blive ved med!” Jeg købte derfor et klippekort hos Janne, så jeg kunne få finpusset min facebookside og få lidt gode ideer. 

Nu sidder jeg eftertænksomt efter mødet og tænker Wahoo.. Alle de fif, ideer man kan få på så kort tid. Det blev jo til meget mere end det jeg havde forstillet mig. Facebook, instagram, video, billeder, årshjul, blok, adfærd, henvisninger m.m.

 

 

 

Janne er helt unik og super god til at få nye tanker og idéer til at springe frem i mit hoved. Nu skal der arbejdes og nye tiltag sættes i søen. Tak Janne <3″

Jutlander Bank skriver:

Vi bruger Janne som ekstern rådgiver og sparringpartner på Jutlander Banks Facebookside. Og selv om det ikke er Janne, der varetager den daglige drift af siden, bidrager hun løbende med engagement, store tanker og skæve ideer.

Janne er en jordnær nordjyde, der ser muligheder i stedet for begrænsninger og altid med udgangspunkt i et forretningsmæssigt perspektiv.

Jeg kan varmt anbefale Janne, der ikke blot er en kreativ og passioneret ildsjæl. Janne bidrager i vores samarbejde også med stor viden og erfaring når det handler om annoncering og tekniske muligheder på de sociale medier.

Orla Kjær-Christensen

Souschef