KLIPPEKORT til fessorhjælp

Skræddersyet hjælp til dig – NÅR det passer dig!

”Fedt at få løst et problem på 15 minutter, i stedet for at bruge 3 dage på at google løsningen”

Vil du have mulighed for løbende at trække på min Facebook-fessorviden, når du har brug for det, kan du købe et klippekort.

Du kan vælge mellem henholdsvis 10, 20, 40 eller 60 klip á 15 minutter af min tid, som du kan bruge til gode råd, skæve idéoplæg, praktisk hjælp til tilpasning af billeder, sparring om ideer til opslag eller om regler, praktisk hjælp ved oprettelse af konkurrencer eller promovering af opslag, annoncekampagner – eller hvad du nu kan have brug for at spørge om eller få hjælp til.

Det kan eksempelvis være spørgsmål om:

 • nye Facebookfunktioner
 • facebookannoncer
 • hvilke opslag skal jeg booste
 • hvordan engagerer jeg mine likere og får dem til at købe
 • hvordan får jeg stor (gratis) rækkevidde på mine opslag
 • krisehåndtering
 • konkurrenceregler
 • hvorfor kan folk ikke tjekke ind på min side?
 • hvorfor har jeg en ekstra side, der er grå?
 • hvorfor ser mit billede så mærkeligt ud?
 • hjælp, mine links er ikke pæne
 • hjælp, jeg kan ikke se mine likers
 • hvordan svarer jeg på anmeldelser af min side?
 • kan jeg få stjernerne væk på min side?
 • løbende sparring og feedback på dit arbejde og specifikke opslag.
 • decideret mentorordning med løbende opfølgning og samarbejde.

Jutlander Bank skriver:

Vi bruger Janne som ekstern rådgiver og sparringpartner på Jutlander Banks Facebookside. Og selv om det ikke er Janne, der varetager den daglige drift af siden, bidrager hun løbende med engagement, store tanker og skæve ideer.

Janne er en jordnær nordjyde, der ser muligheder i stedet for begrænsninger og altid med udgangspunkt i et forretningsmæssigt perspektiv.

Jeg kan varmt anbefale Janne, der ikke blot er en kreativ og passioneret ildsjæl. Janne bidrager i vores samarbejde også med stor viden og erfaring når det handler om annoncering og tekniske muligheder på de sociale medier.

bestil_her

 

 

Kundemagneterne, Indehavere Sanne og Jannie skriver:

Først en indrømmelse: Vi troede helt ærligt, at vi vidste alt (i hvert fald nok) om Facebook, men det viste sig selvfølgelig, at der var MASSER af overordentlig værdifuld og nyttig viden at hente. Og MASSER af småting vi ikke havde styr på – f.eks. det der med det lille kryds man skal sætte rigtigt for at ens side bliver vist til andre, der ser på lignende sider.  Og den med, hvordan man får sine produkter permanent ind på Facebooksiden. Og hvordan man får Instagram-feed på sin side. Og hvordan man ændrer den handling man ønsker, at de besøgende kan foretage sig. Og hvordan man prioriterer rækkefølgen på sidens videoer. Og hvordan man får bedre rækkevidde ved at variere sine opslagstyper. OG. OG. OG. Der er så mange lette og konkrete råd, som kun tager få minutter at rette.

Vi ELSKER også de ”spark” Janne giver os for at komme i gang med at bruge flere videoer… (en af dem vi fik lavet gav os omgående en kunde, der ringede op og bestilte et mentorforløb til 15.000 kr. + moms udelukkende på baggrund af dét vi sagde i dén video).

Vi kender efterhånden også Janne personligt og ved, hvad hun står for som menneske (og står 100% inde for, at hun har hjertet på det helt rette sted – og af det pureste guld).

Vi giver derfor Jannes klippekort vores varmeste anbefalinger.

Mange hilsner

Sanne & Jannie

 

Priser:

10 klip á 15 minutters varighed (2,5 timer):
kr. 2.750,- ex. moms.

20 klip á 15 minutters varighed (5 timer):
kr. 4.950,- ex. moms.

40 klip á 15 minutters varighed (10 timer):
kr. 8.800,- ex. moms.

60 klip á 15 minutters varighed (15 timer):
kr. 11.550,- ex. moms.

Bruges via telefon, mail og/eller Skype (eller via fysisk møde ved. min. 1 1/2 sammenhængende time).

bestil_her

 

 

Hvad har andre spurgt om? 

Kan man KUN bruge klippekortet til Facebook?
Nope – du kan (også) bruge det til Instagram, Pinterest og Snapchat og ja, så ved jeg da også en del om MailChimp og emailmarkedsføring, blogging osv.

Hjælper du KUN folk med sociale medier?
Nej – jeg kommunikerer rent ud, da sociale medier er mit hovedforretningsområde MEN…

Køber du ét af de store klippekort, så kommer vi til at kende hinanden RET godt, og kan sagtens inddrage nyhedsbreve, MailChimp, råd om landingpages, produkter og forretningsudvikling. Det kommer ofte helt naturligt, når vi skal i dybden med din virksomhed. Måske vælger vi at gå en kundemagnetisk vej med valg af målgruppe, strategi, opslag på sociale medier, grafik og billeder.

Ringer jeg bare, når jeg har brug for din hjælp? 
Du sender mig en mail, og så aftaler vi et tidspunkt – og om det er rådgivning pr. tlf., Skype el. mail.

Kan vi ses i virkeligheden?
Ved min. 1 1/2 timer sammenhængende rådgivning, kan vi sagtens lave et fysisk møde, hvis du foretrækker det.

Løber klippekortet ud?
Nej, du har al den tid, som du har brug for. Jeg har valgt IKKE at køre med udløbsdato, da jeg oplever at mine kunder har brug for en fleksibel ordning, og har varierende behov.

Hvordan følger jeg med i mit forbrug?
Jeg benytter mig af EFFIHUB, som er et megasmart software, hvor du selv kan logge ind og følge forbruget løbende, så du altid ved, hvad dine klip bliver brugt til.

Har du andre spørgsmål, så smid mig endelig en mail på janne@denskaevevinkel.dk

bestil_her

 

 

Har du brug for yderligere uddybning? Så læs med her:

Thomas spurgte helt kort: “HVAD kan klippekortet bruges til”?

Det (HELT) korte svar er: “klippekortet kan løse et utal af dine problemer”!

OFTE problemer, som du ikke ANER at du har? Jeg kan se dem fordi jeg ved ALT (for meget) om Facebook…


….er du bare LIDT nysgerrig, så bliv hængende og få en udvidet version:

Lad mig i flæng nævne fra “problemkonto’en”:*FACEBOOKANNONCER/BOOST:
Dine annoncer eller boost er FOR dyre el. driller. Ved du egentlig OM du betaler den bedste pris? Altså for dig el. Facebook?

Få mine erfarne øjne på dine annoncer (hvis du bare vidste, hvad jeg ser på en almindelig arbejdsdag).

FACEBOOKSTRATEGI:
Reelt startede du din Facebookside en søndag aften, hvor du bad dine børn om at oprette den. Du har prøvet dig frem, men aldrig HELT knækket koden på, hvordan du får skabt SALG & KUNDER ud af din indsats.

Det er ALDRIG for sent at få styr på strategien – du HAR en masse erfaring, så vi kan hurtigt udstikke en kurs og retning!

PROBLEMKNUSNING (Facebook driller)
Du bruger 3 timer på at Google fejl og løsningsforslag – tæppebomber dit netværk med spørgsmål, ser alenlange YouTube-video, som viser løsninger fra 2013..

De fleste problemer kan jeg løse på et kvarter – superfint, hvis du respekterer din egen arbejdstid!

SLOW-undervisning:
Det er ikke alle, som elsker intense heldagskurser.
Er du typen, der elsker at få viden serveret i mundrette bidder, så er klippekortet lige vand på din mølle.

Du kan få små, konkrete opgaver: løse dem og få feedback = superlæring, som går dig stærk fremadrettet (kan bruges til en regulær mentorordning).

KRISEHÅNDTERING:
Du står med en shitstorm el. dårlige anmeldelser, som du er bange for at håndtere forkert, så situationen eskalerer ud af kontrol.

Med klippekortet får du hjælp på stedet.

N.B. En “shitstorm” opstår ikke nødvendigvis mellem 9 og 16 og derfor tilbyder jeg en ekstraordinær service:  for dobbeltklip, kan du også booke mig til at rådgive/udføre konkrete opgaver UDEN for alm. åbningstid (aftener+weekend). Det er efter nærmere aftale.

INSPIRATION:
Du har brug for idéboost og inspiration til dit indhold på Facebook

Få større interaktion, mere synlighed og flere kunder.

bestil_her