Hvem er Janne? SoMefessor? Den Skaeve Vinkel?

At vælge den rigtige samarbejdspartner er vigtigt for dig personligt og din virksomheds succes.

Det er ganske enkelt: mit mål er at du lykkes med din drøm – på Facebook og Instagram. Mit mål er at du får verdens bedste kunder fra din indsats med at bygge relationer og ambassadører. Jeg er med dig – jeg “holder dig i hånden” og støtter dig, så du føler dig tryg hele vejen.

Jeg møder dig dér, hvor du og din virksomhed er, og hjælper dig med at tage de næste skridt videre – uanset om du er nybegynder på Instagram og Facebook, erfaren konkurrencemager og reelsjonglør eller ægte SoMe-nørd, der vil kende og bruge de sidste nye tendenser fra USA.

Når du søger hjælp hos mig, finder vi en løsning, der passer til dine behov – hverken mere eller mindre. Jeg siger det også ligeud, hvis jeg mener, du og din virksomhed slet ikke skal være på sociale medier.

 

Vil du finde ud af om vi to har kemi og lidt om, hvad der driver mig, så kig med her:

 

We’re in this together

Ordentlighed, ærlighed og åbenhed er de vigtigste værdier i mit arbejde – og i mit samarbejde med dig som kunde. Jeg har en åben og uformel omgangstone, taler i et sprog, der er til at forstå, og har ofte et meget tæt forhold til mine kunder. Når vi indgår et samarbejde, er vi “in this together”, og jeg vil gøre mit yderste for at hjælpe dig derhen, hvor du gerne vil være.

 

Fra en kold fisk til en hed affære

Egentlig lå det ikke i kortene, at jeg skulle være Facebookfessor. Da jeg første gang hørte om det dersens nye Facebook (for mange år siden) – en sen eftermiddag i vindfanget i min søns børnehave – fandt jeg det meget frastødende og grænseoverskridende at skulle ”udstille sig selv på den måde” – og jeg indrømmer det, jeg var en af dem, der slet ikke havde billede på min profil i laaaang tid!

Ja, hvem havde lige troet det?

Det var først, da firmasiderne gjorde deres indtog, at gnisten blev tændt. Her var pludselig et markedsføringsmedie, hvor det tæller mere om at have talent for kommunikation end at have penge til at købe sig de gode reklamepladser – hvor man kan tale sig direkte ind i kundernes hjerter og ikke skjuler sig bag glittede annoncer og højtråbende TV-reklamer.

And as they say – ”the rest is history”.

I dag lever jeg af at hjælpe dig med at udvikle dit talent for kommunikation – og give dig glæden ved at lege dig til nye ambassadører for din virksomhed på Facebook og Instagram.

Jeg brænder for mit arbejde og elsker at holde mig up-to-date med de nyeste trends på de sociale medier – både i den hjemlige danske andedam og i Metas hjemland på USA’s vestkyst. Og ikke mindst at bringe dem i spil i mit arbejde for dig.

Med årene har jeg udvidet mine kompetencer med forretningsudvikling og business coaching – basis det store viden, som jeg har bygget op omkring dét at drive en passioneret forretning med hjertet på rette sted.

Jeg kunne ha’ haft et stort bureau, men har valgt at være soloselvstændig, da jeg elsker friheden i det selvstændige liv – jeg elsker at være tæt på mine kunder – tæt på deres passion – tæt på læringen og viden.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre!

Janne Schmidt Nielsen, indehaver og Facebook-fessor
Den Skaeve Vinkel – førende indenfor sociale medier siden 2010!

META Partner.

 

Vil du ha’ en rundtur på mit elskede kontor i Aalborg? Så kig med her:

Fakta:

Uddannelse i Adfærdsdesign & Nudging (IBC).

Certificering i Emotionelle Kundetyper® (Institut for Kundetyper).

Div. kurser/uddannelser i sociale medier, USA & DK (Social Media Examiner, IBC m.fl.)

Bachelor i Erhvervsøkonomi, Aalborg Universitet. 

Mine idoler:

Lasse Schmidt Nørgaard for at være verdens skønneste søn – evig kilde til LYKKE, MORSKAB og HYGGE! Martin Lindstrøm for hans evne og talent for at BRANDE og FORMIDLE! Simone Sinek for at være en evig kilde til UDVIKLING af både FORRETNING og SJÆL. Preben Elkjær for hans ’FANDEN-I-VOLDSKHED’ i en ellers kontrolleret og disciplineret sportsverden. Simon Kvamm for hans indlysende musiske- og ikke mindst STORE TALENT for ORD! Lionel Messi blev stemplet som et barn, der ikke kunne vokse, men blev alligevel verdens største FODBOLDSPILLER! Mark Zuckerberg for at ha’ skabt verdens største og fedeste SOCIALE NETVÆRK!

Heidi Helene Sørensen

Anna Hjort

Christina Da Silva

Helle Jørgensen

Marianne Hald

Mette Fuglsang

Pernille Højland-Rønde

Om Den Skaeve Vinkel

Janne Schmidt Nielsen

Jeg har arbejdet med rådgivning om markedsføring på Facebook siden 2010 og er dermed blandt Danmarks mest erfarne rådgivere på området.

Jeg brænder for at hjælpe dig i mål med dine drømme og visioner på Facebook – uanset om de handler om at skabe et drømmeliv som selvstændig, trække flere loyale kunder til en mindre virksomhed eller skabe effektivt salg for en stor butikskæde.

Det er vigtigt for mig, at ”we’re in this together” – derfor tager mine kurser og rådgivningsforløb altid udgangspunkt i dig som deltager, så du føler, du tager hjem med masser af ny viden og værktøjer, du kan bruge fra dag 1.