Gratis tips & tricks:

Kender du talemåden:

”Der er ikke noget, der er gratis i denne verden”

Underforstået, man ”betaler” altid på én eller anden måde.

Det er både rigtigt og forkert i denne sammenhæng. Hvis man ser content marketing fra mine øjne, så handler det om at give masser af viden – helt gratis.

Der kan helt forenklet ske to ting:

N

Du tænker: ”Super, det er rigeligt til mig – nu er jeg selvkørende”.
Er det så et tab for mig? Nej, sådan tænker jeg slet ikke – jeg tænker: ”Skønt – hun/han går ud og gør en forskel og får en drømmeforretning, og jeg får verdens bedste ambassadør, som oprigtigt vil anbefale mig til netværket.”

N

Du tænker: ”Wauw, Facebook er som et isbjerg i Grønlandshavet – jeg kan se og høre, at jeg går glip af en masse muligheder, fordi jeg simpelthen ikke vidste, at de eksisterede, eller at man kan tænke sådan – hold op, hvor skal jeg ha’ købt mig til noget hjælp, undervisning og sparring hurtigst muligt.”

Jeg har ikke nogen ”stop-klods” på, når jeg f.eks. giver viden og tips i en Facebook LIVE – ikke andet end tiden, som bliver begrænsningen dér.

Dét, du ikke får, er naturligvis Facebook og Instagramrådgivning tilpasset dig og din virksomheds specielle og individuelle behov, branchesærheder o.lign.

Min rådgivning udspringer fra 9 års erfaring som selvstændig med sociale medier: Facebook og Instagram specielt, og du vil få cases, du kan spejle dig i, viden om brugernes adfærd, Emotionelle Kundetyper®, forskellige videoguides og meget mere.

Det handler om at skabe relationer – det handler om at danne ambassadører – at skabe et netværk, som bliver ved med at sende gode kunder til din dør – se eller gen-se Ambassadørcirklen, hvis du ikke aner, hvad jeg snakker om.

Jeg anbefaler dig at holde øje med:

Min Facebookside:

  • Her holder du dig orienteret på nye funktioner/ændringer fra Facebook
  • Tips til små ændringer, som du selv kan udføre derhjemme
  • Tips til forskellige kurser/workcamps, som du kan komme på for små penge
  • Facebook LIVE med cases og masser af vidensdeling og mulighed for at stille spørgsmål i ”øst og vest” – klik INTERESSERET her, så bliver du tippet om næste Facebook LIVE

 

Min blog:

  • Her får du lidt dybere betragtninger, holdninger og konkrete guides til Facebookfunktioner, konkurrenceregler og meget andet

 

Mit nyhedsbrev:

  • En super service, hvis gerne vil have inspiration leveret direkte i indbakken som en god service
  • Det er også her, at du finder gode tilbud og kampagner, når jeg en sjælden gang laver et godt tilbud
  • Jeg overbebyrder dig ikke med spam, men sender kun nyhedsbreve, når jeg har noget særligt på hjerte og har tiden til at putte det i nyhedsform

Tilmeld dig mit nyhedsbrev lige HER

 

Mit video-inspirationsforum:

  • Er du lige så vild med video som jeg er, så meld dig ind i denne gratis gruppe, hvor vi deler video til gensidig inspiration

Anmod om medlemskab HER

 

Personlige anbefalinger:

Læs denne lille bog: ”The Go-Giver” (af Bob Burg) som på mange måder er blevet min ”firma-bibel” og værdigrundlaget for dén måde, jeg har valgt at have Den Skaeve Vinkel på.

3 hurtige spørgsmål og svar:

Kan jeg få rådgivning om, hvordan jeg skaber gratis viden i rette portioner, som skal skabe et godt grundlag for at danne de relationer, som giver ambassadører og kunder fremover – sådan helt i tråd med min målgruppe?

Naturligvis – det er en del af min rådgivning, og vi behøver ikke kun at se på Facebook og Instagram, men kan lave en strategi for både blog, nyhedsbrev, videokanal m.v. – medierne skal spille sammen på den rigtige måde.

Jeg vil så gerne være med på dine Facebook LIVE, men kan ikke altid få det til at gå op med min kalender. Hvad gør jeg?

Alle mine Facebook LIVE bliver ”båndet” og du finder dem samlet under fanen: ”Livevideoer” på min Facebookside: Den Skaeve Vinkel

Hvis jeg har et spørgsmål til dig om noget konkret, hvor kan jeg så stille det henne?

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål ”i det åbne” på min Facebookside, så flere får glæde af svaret. Er der tale om decideret rådgivning, så anbefaler jeg dig at bestille en tid på janne@denskaevevinkel.dk, så finder vi ud af, om du er bedst dækket ind med et klippekort, workcamp eller et individuelt kursus.

Som en af de trofaste kunder, der har fulgt Janne helt fra starten, har jeg haft stor glæde af at kunne trække på hendes viden, især i forhold til at annoncere på facebook og omgås de tekniske muligheder.

Som regel hjælper hun mig via skype.
Jeg kan godt lide at prøve funktionerne selv for at ”have dem i hånden”, og det er en rigtig stor hjælp, at hun kan se skærmen og guide mig, hvis jeg gør noget forkert.
Janne er rigtig god til at mærke mit niveau og ikke nødvendigvis gå efter alt muligt nyt og smart, som jeg ikke kan overskue. Samtidig er hun rigtig behagelig og følger mit liv på Facebook. Også i de perioder, jeg ikke får hjælp til noget. Den interesse gør, at hun kender mig og min forretning rigtig godt, når hun hjælper mig.

Det, jeg er god til, er indholdet, men mulighederne på facebook udvikler sig hele tiden. Derfor vil det kræve alt for meget energi af mig selv at skulle holde øje med nye funktioner. Og jeg vil hellere bruge min energi på kontakten og dialogen med mine læsere.

Senest har hun hjulpet mig med at markedsføre min nye bog ”Få succes med én ting ad gangen M.O.N.O.T.A.S.K.I.N.G i virksomheden”.
Hendes hjælp har givet mig hundredevis af nye læsere, og det er så fedt at tænke på, at så mange læser min bog. Jeg ville aldrig have ramt så mange læsere uden at få hjælp til det.

Jeg anbefaler på det varmeste Janne.”

Majbritt Lund

Journalist, Majbritt Lund - når ord skal sælge