Gratis tips & tricks

Snup en “smagsprøve” og dan dig et indtryk af, hvad du mangler at vide noget mere om.

Kender du talemåden:

”Der er ikke noget, der er gratis i denne verden”

Underforstået, man ”betaler” altid på én eller anden måde.

Det er både rigtigt og forkert i denne sammenhæng. Hvis man ser content marketing fra mine øjne, så handler det om at give masser af viden – helt gratis.

Der kan helt forenklet ske to ting:

N

Du tænker: ”Super, det er rigeligt til mig – nu er jeg selvkørende”.
Er det så et tab for mig? Nej, sådan tænker jeg slet ikke – jeg tænker: ”Skønt – hun/han går ud og gør en forskel og får en drømmeforretning, og jeg får verdens bedste ambassadør, som oprigtigt vil anbefale mig til netværket.”

N

Du tænker: ”Wauw, Instagram og Facebook er som et isbjerg i Grønlandshavet – jeg kan se og høre, at jeg går glip af en masse muligheder, fordi jeg simpelthen ikke vidste, at de eksisterede, eller at man kan tænke sådan – hold op, hvor skal jeg ha’ købt mig til noget hjælp, undervisning og sparring hurtigst muligt.”

klippekort, www.denskaevevinkel.dk, fessorhjælp,

Personligt har jeg har ikke nogen ”stop-klods” på at give gratis viden, når jeg f.eks. giver viden og tips i en Facebook LIVE – ikke andet end tiden, som bliver begrænsningen dér.

Dét, du ikke får, er naturligvis Facebook og Instagramrådgivning tilpasset dig og din virksomheds specielle og individuelle behov, branchesærheder o.lign.

Min rådgivning udspringer fra mange års erfaring som selvstændig med sociale medier (siden 2010): Facebook og Instagram specielt, og du vil få cases, du kan spejle dig i, viden om brugernes adfærd, forskellige videoguides og meget mere.

Det handler om at skabe relationer – det handler om at danne ambassadører – at skabe et netværk, som bliver ved med at sende gode kunder til din dør – se eller gen-se Ambassadørcirklen, hvis du ikke aner, hvad jeg snakker om.

Jeg anbefaler dig at holde øje med:

Min Facebookside:

 • Her holder du dig orienteret på nye funktioner/ændringer fra Facebook.
 • Tips til små ændringer, som du selv kan udføre derhjemme.
 • Tips til forskellige kurser, som du kan komme på for små penge.
 • Facebook LIVE med cases og masser af vidensdeling og mulighed for at stille spørgsmål i ”øst og vest” – klik INTERESSERET, så bliver du tippet om næste Facebook LIVE.
 • En enkelt konkurrence i ny og næ, hvor du f.eks. kan vinde kursuspladser og andet godt.

Min Instagramprofil:

 • Her holder du dig orienteret på nye funktioner/ændringer fra Instagram.
 • Tips til små ændringer, som du selv kan udføre derhjemme.
 • Tips til forskellige kurser, som du kan komme på for små penge.
 • Livet “behind-the-scenes” finder du i mine stories.

 

Min blog:

 • Her får du lidt dybere betragtninger, holdninger og konkrete guides til Facebookfunktioner, konkurrenceregler og meget andet

 

Mit nyhedsbrev:

 • En super service, hvis gerne vil have inspiration leveret direkte i indbakken som en god service.
 • Det er også her, at du finder gode tilbud og kampagner, når jeg en sjælden gang laver et godt tilbud.
 • Jeg overbebyrder dig ikke med spam, men sender kun nyhedsbreve, når jeg har noget særligt på hjerte og har tiden til at putte det i nyhedsform.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev lige HER

 

Personlige anbefalinger:

Læs denne lille bog: ”The Go-Giver” (af Bob Burg) som på mange måder er blevet min ”firma-bibel” og værdigrundlaget for dén måde, jeg har valgt at have Den Skaeve Vinkel på.

3 hurtige spørgsmål og svar:

Kan jeg få rådgivning om, hvordan jeg skaber gratis viden i rette portioner, som skal skabe et godt grundlag for at danne de relationer, som giver ambassadører og kunder fremover – sådan helt i tråd med min målgruppe?

Naturligvis – det er en del af min rådgivning, og vi behøver ikke kun at se på Facebook og Instagram, men kan lave en strategi for både blog, nyhedsbrev, videokanal m.v. – medierne skal spille sammen på den rigtige måde.

Jeg vil så gerne være med på dine Facebook LIVE, men kan ikke altid få det til at gå op med min kalender. Hvad gør jeg?

Alle mine Facebook LIVE bliver ”båndet” og du finder dem samlet under fanen: ”Livevideoer” på min Facebookside: Den Skaeve Vinkel

Hvis jeg har et spørgsmål til dig om noget konkret, hvor kan jeg så stille det henne?

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål ”i det åbne” på min Facebookside, så flere får glæde af svaret. Er der tale om decideret rådgivning, så anbefaler jeg dig at bestille en tid på janne@denskaevevinkel.dk, så finder vi ud af, om du er bedst dækket ind med et klippekort, workcamp eller et individuelt kursus.

Heidi Helene Sørensen

Anna Hjort

Christina Da Silva

Helle Jørgensen

Marianne Hald

Mette Fuglsang

Pernille Højland-Rønde

Om Den Skaeve Vinkel

Janne Schmidt Nielsen

Jeg har arbejdet med rådgivning om markedsføring på Facebook siden 2010 og er dermed blandt Danmarks mest erfarne rådgivere på området.

Jeg brænder for at hjælpe dig i mål med dine drømme og visioner på Facebook – uanset om de handler om at skabe et drømmeliv som selvstændig, trække flere loyale kunder til en mindre virksomhed eller skabe effektivt salg for en stor butikskæde.

Det er vigtigt for mig, at ”we’re in this together” – derfor tager mine kurser og rådgivningsforløb altid udgangspunkt i dig som deltager, så du føler, du tager hjem med masser af ny viden og værktøjer, du kan bruge fra dag 1.

Janne er nørdet på den fede måde. Hun har fingeren på plusen, og hun er en god inspirator og formidler.

Når man er på kursus hos Den Skaeve Vinkel, føler mig sig velkommen og Janne er dygtig til vejlede og rådgive individuelt.

Christina da Silva

Adelino - Smagen af Portugal