Foredrag – Inspiration med en skæv vinkel og humor

Gå hjem med hovedet fuld af nye, spændende input og maven fuld af gode fornemmelser.

 

Jeg holder ofte foredrag og inspirationsoplæg om Facebook’s og Instagrams muligheder  – og iklæder mig i den forbindelse den kasket, der hedder ”standup-fessoren”.

Mine foredrag er nede på jorden og til at forstå – og krydret med masser af humor, så de er underholdende, samtidig med, at I som tilhørere lærer en masse!

Har du lyst til at opleve standup-fessoren live, så kontakt mig for at høre mere om mulighederne for at booke mig til et foredrag.

Jeg kan eksempelvis byde på følgende foredrag:

 

klippekort, www.denskaevevinkel.dk, fessorhjælp,

Peptalk til organisationen:

Målgruppe: en virksomhed/-er som har brug for opbakning fra medarbejdere og ledelse til den sociale markedsføring.

Mange virksomheder – og, må vi jo indrømme, især mange virksomhedsledere – har stadig en stor portion skepsis mod at bruge Facebook og Instagram i deres markedsføring og kommunikation med kunder. Kan det nu betale sig? Giver det noget salg på bundlinjen? Kan resultatet stå mål med investeringen i tid og penge?

I foredraget her fortæller jeg på underholdende og levende vis, hvordan sociale medier kan gøre en forskel – og hvordan man kan få Facebook og Instagram forankret i hele virksomheden, så alle er med til at skabe og levere det gode indhold, som kan skabe masser af ambassadører og mersalg for netop jeres virksomhed.

Netværksforedraget

Målgruppe: en flok virksomheder, der sammen gerne vil lære noget nyt

Facebook og Instagram – er det ikke bare noget med en masse billeder af kattekillinger, mad og fodbolddrenge? Kan man virkelig bruge det til noget som virksomhed?

I mit foredrag får I en god portion inspiration til, hvilken forskel Facebook og/eller Instagram kan gøre – og hvordan I kan bruge mediernes  muligheder aktivt i lige netop jeres branche(r). Jeg giver gode eksempler – og nå, ja, der kommer da nok også nogle eksempler på, hvordan man absolut IKKE skal gøre – med mindre man altså vil give andre et godt grin.

 

Facebook, instagram og e-handel

Målgruppe: Webshopindehavere

Vil du nøjes med at bruge det store, sorte, sultne hul, der hedder Google Adwords? Eller vil du nå ud til og skabe kunder på en helt anden måde – der oven i købet er SJOV, NEM og HURTIG – og ofte kun koster en brøkdel af, hvad Adwords koster?

I foredraget her fortæller jeg, hvordan du som webshopindehaver har nogle helt unikke muligheder på Instagram og Facebook for at få vist dine produkter frem, skabe kendskab til din (naturligvis fantastiske) kundeservice – og få flere kunder i butikken. Det handler blandt andet om, hvordan du kan bruge sociale medier til at skabe tillid omkring dig og din webshop, da dine kunder får sat ansigt på – service, tryghed og tillid er nøgleordene + en snas omkring re-marketing mulighederne i annoncering på Facebook og Instagram + produkttagging på begge medier.

Instagram Reels/video.

Målgruppe: virksomheder (små og store) som er nysgerrige på hvad Reels/video kan tilføre deres markedsføring på Instagram.

Reels er Instagrams bedste bud på fedt indhold med stor (gratis) rækkevidde og kæmpe salgspotentiale. 

Reels er både en video-editor og en indholdsform og i foredraget lærer i forskellene at kende + får en masse fede prøver på indhold, som I kan se jer selv i. Reels og video er meget mere end “talevideo” – det er kække, korte, kreative måder at fremvise produkter på, så folk blive hængende, det styrker både algoritmen og salget på én og samme tid.

Skræddersyede foredrag

Jeg laver også gerne et skræddersyet foredrag til dig og din virksomhed/organisation/netværk – kontakt mig og fortæl lidt om jer selv, så skruer jeg en underholdende og lærerig aften sammen til jer.

Kontakt mig på janne@denskaevevinkel.dk for at høre nærmere om priser og forslag til indhold.

Marianne Hald

Anna Hjort

Helle Jørgensen

Christina Da Silva

Mette Fuglsang

Pernille Højland-Rønde

Om Den Skaeve Vinkel

Janne Schmidt Nielsen

Jeg har arbejdet med rådgivning om markedsføring på Facebook siden 2010 og er dermed blandt Danmarks mest erfarne rådgivere på området.

Jeg brænder for at hjælpe dig i mål med dine drømme og visioner på Facebook – uanset om de handler om at skabe et drømmeliv som selvstændig, trække flere loyale kunder til en mindre virksomhed eller skabe effektivt salg for en stor butikskæde.

Det er vigtigt for mig, at ”we’re in this together” – derfor tager mine kurser og rådgivningsforløb altid udgangspunkt i dig som deltager, så du føler, du tager hjem med masser af ny viden og værktøjer, du kan bruge fra dag 1.

“Jeg kan klart anbefale Janne som oplægsholder. Hun mestrer kunsten at gøre et fagligt indhold tilgængeligt for hendes tilhører på en nærværende og vedkommende måde.

Hun er skarp, autentisk og troværdig – og hun udstråler en ro som kun en kompetent og erfaren foredragsholder kan.”

Lise Kjærgaard

Proces- og mødefacilitator, Lise Kjærgaard Procesledelse