Skræddersyet Instagramkursus for dig

Find dit guld på Instagram med din vinkel, din branche, din virksomhed i centrum.

”Wauw, troede bare at Instagram var Facebook med færre ord”.

Dé ord hører jeg ofte, hvilket er ret ærgerligt, for Instagram er helt sit eget sociale medie med et stort selvstændigt potentiale – som du ikke forløser ved at behandle det strategisk ligesom Facebook.

Instagram har sin egen følgerkultur, sin egen “tone”, sit eget visuelle sprog og ikke mindst hashtags, som en afgørende faktor for succes. Funktionerne “Stories” og “Reels” er fremstormende og vigtige at vurdere potentialet af. Produkttagging kan være afgørende for dit salg.

Instagram har et stort internationalt potentiale, hvis du skal ud og erobre verdensmarkedet indenfor livsstilsprodukter; boligindretning, interiør, smykker, design, tøj m.v.

Derudover er Instagram skabt til at skabe brugerdrevet markedsføring – altså, hvor glade kunder laver markedsføringen for dig – vel at mærke, hvis du forstår at facilitere og sætte de rigtige rammer – vi snakker adfærdsdesign og nudging som vigtige redskaber.

Potentialet med  brugerdrevet markedsføring er specielt stort inden for al oplevelsesøkonomi, rejser, forlystelser, restauranter, campingpladser, frisører, kosmetologer, tøj, interiør m.v.

Jeg elsker Instagram for mediets helt specielle sjæl og deler ud af min viden og store erfaring i et letforståeligt sprog og naturligvis tilpasset dine behov og ikke mindst branche.

Så hvis du ikke er til kurser med andre deltagere og hellere vil have mig helt for dig selv, tilbyder jeg individuelt Instagramkursus, enten her hos mig i Aalborg eller over Zoom.

På dit eget individuelle Instagramkursus bestemmer vi sammen farten. Kurset er naturligvis både for nybegyndere og dig, som er godt i gang, men vil lære mere og ha’ et tjek på strategien.

Jeg kan blandt andet hjælpe dig med rådgivning om:

N

hvordan du laver en strategi for din markedsføring på Instagram (det kan betale sig, selvom du har været i gang i flere år)

N

hvordan du finder de hashtags, som passer til din virksomhed og branche på en nem og overskuelig måde og får dem brugt hver gang du laver opslag, så de også får en virkning = stor gratis rækkevidde og masser af nye følgere.

N

hvordan du nemt kan få masser af sjove idéer til billeder, Stories og Reels og hvordan du tilpasser dit indhold, så det bliver både nemt, sjovt og spændende at arbejde med din Instagramprofil

N

hvordan du laver opslag, der skaber engagement og aktivitet og gør dine følgere til ambassadører for dig og dine produkter/ydelser

N

hvordan du laver de fedeste REELS (små videoer) på en nem, sjov og fængende måde med masser af effekter.

N

hvordan du skaber spændende stories med masser af aktivitet og interaktion.

N

hvordan du tager og redigerer billeder, som understøtter din branding, selvvalgte farvetoner m.v.

N

hvordan du laver effektive konkurrencer – herunder regler og jura, form på lovlige konkurrencer, sociale præmier, praktisk udførelse

N

hvordan du bedst udnytter de resultater, du får ud af dine konkurrencer – for det handler IKKE bare om at skaffe flere følgere!

N

hvordan du bedst og mest effektivt bruger Instagrams annonceringsmuligheder

N

hvordan du får dine glade gæster og kunder til at tiltrække den næste gæst/kunde

Tiden er helt dig egen, så har du spørgsmål til andre sociale medier, så snupper vi også dem med.

Du er altid velkommen til at dele kurset over to gange, hvis det passer bedre til din indlæring.

Selvom kurset er “individuelt” er du velkommen til at medbringe en kollega eller samarbejdspartner, uden at I skal betale ekstra – bare jeg ved, hvor mange kopper jeg skal sætte på bordet.

Pris: kr. 3.950- ex. moms for 3 timers individuel sparring og rådgivning.

N.B. Tidspunkt aftaler vi på mail efter bestilling/køb i shop.

5 hurtige spørgsmål og svar:

Kan man virkelig bruge 3 timer bare på Instagram?

Åh ja, hvis du bare vidste… Instagram er sit helt eget medie og rigtig mange kommer (desværre) til at behandle det som en tilbygning til Facebook. Det er helt forkert og uambitiøst, hvis du spørger mig. Skal du ha’ indløst Instagrams store potentiale, så skal du altså se på dét med andre øjne.

Hvis vi er to kollegaer, som gerne vil med på et individuelt kursus, så skal vi så betale for to billetter?

Nej – vel hedder det “individuelt kursus”, men det skal ikke ses så firkantet. Ønsker du at medbringe en kollega, så synes jeg kun at det lyder fornuftigt for jeres efterfølgende sparring. Køb én billet og skriv i kommentarfeltet at I kommer to, så sætter jeg en ekstra kop på bordet.

Hvis jeg nu også har et par spørgsmål til Facebook, kan jeg så få svar på dem også?

Ja, det kan du helt bestemt. Den åbenlyse fordel ved et individuelt kursus, er at tiden er helt din egen. Du kan i princippet bruge den til hvad du vil.

Jeg kan ikke helt finde ud af dét med dato'er i dit tilmeldingssystem?

Ja, det er ikke helt optimalt sat op – men bestil bare dit individuelle instagramkursus, så kontakter jeg dig bagefter for at aftale de praktiske detaljer som tid og sted.

Foregår instagramkurset altid hos dig?

Nej, det kan også foregå via f.eks. Zoom. Ønsker du at jeg kommer ud til dig, så send mig en mail på janne@denskaevevinkel.dk, så får du en tilpasset pris – alt efter afstand.

Heidi Helene Sørensen

Anna Hjort

Christina Da Silva

Helle Jørgensen

Marianne Hald

Mette Fuglsang

Pernille Højland-Rønde

Om Den Skaeve Vinkel

Janne Schmidt Nielsen

Jeg har arbejdet med rådgivning om markedsføring på sociale medier siden 2010 og er dermed blandt Danmarks mest erfarne rådgivere på området.

Jeg brænder for at hjælpe dig i mål med dine drømme og visioner på Instagram og Facebook – uanset om de handler om at skabe et drømmeliv som selvstændig, trække flere loyale kunder til en mindre virksomhed eller skabe effektivt salg for en stor butikskæde.

Det er vigtigt for mig, at ”we’re in this together” – derfor tager mine kurser og rådgivningsforløb altid udgangspunkt i dig som deltager, så du føler, du tager hjem med masser af ny viden og værktøjer, du kan bruge fra dag 1.

Janne er en dygtig underviser, der er god til at tilpasse sig kursisternes behov. Kurset var supergodt og velstruktureret med masser af praktiske øvelser, så vi kom til at arbejde konkret med hver vores virksomheds Instagramprofil.

Det betød, at jeg ikke kun kom hjem med mere “viden om”, som man så ofte gør på kurser – men med tonsvis af brugbare, konkrete ideer til, hvordan jeg bruger Instagram på en langt mere udbytterig måde for virksomheden.

Det var plug’n’play, da jeg kom hjem. Tusind tak for et fantastisk brugbart kursus, Janne!

Det allerbedste og mest brugbare var, at man kan bruge Facebook og Instagram strategisk sammen til at booste trafikken – og mindske arbejdstiden med de sociale medier.

Anne Pernille

Mentor og forretningsudvikler, Anne Pernille Fischer

Har lige haft max kvalitetstid med Janne.

Havde brug for input omkring Insta som salgskanal for mine kunst og design…

Henvendte mig så til den bedste, og som altid, har Janne bevist igen og igen, at hun er den bedste?????

Er blevet rykket i den grad mhp fokus, indhold og mig selv som omdrejningspunkt på siden… Og har fået såååå meget med, som jeg skal indkorporere i alt hvad jeg laver?????

Af ? tak for dig, Janne, og for din forståelse af mig og mit magiske univers ????? Jeg anbefaler dig altid til alle, fordi du leverer hver gang”.

Mag L Brammer

Art Mag’ic by Mag L