Instagram-kursus

– Når du vil være helt skarp på at bruge Instagram i praksis.

Kan du genkende fornemmelsen af at:

  N

  Instagram igen har tilføjet nye funktioner, som virker smarte, men også lidt uoverskuelige?

  N

  At du slet ikke aner, hvilke nye, smarte funktioner der er kommet på Instagram og intet mindre, hvordan du så skal bruge dem?

  N

  Du ved, du bør lave Instagram-stories og reels – men modet  og din viden er der ikke helt?

  N

  Du ved, at det bedste salg på Instagram sker gennem de nyeste værktøjer – men du kan simpelthen ikke overskue at begynde at bruge dem, fordi du aldrig har prøvet at lave den type indhold før?

  N

  Du laver opslag igen og igen – og det er kun de samme tre medarbejdere (eller personlige venner), der liker dem?

  klippekort, www.denskaevevinkel.dk, fessorhjælp,

   Så er du kommet det rette sted hen.

   Selv om det kan virke uoverskueligt at få kendskab til alle Instagrams mange funktioner – så behøver det faktisk ikke være så svært. 

   På mine kurser får du både hands-on viden om, hvordan du bedst bruger Instagram værktøjer i praksis – lige fra, hvordan du laver godt indhold som tekst, billeder og video (især stories og reels) og til, hvordan du opstiller en målgruppe, så du udnytter dine annoncekroner bedst muligt. 

   Instagram-kursus i øjenhøjde

   Det er vigtigt for mig, at du får en masse brugbar viden med hjem, når du deltager i et kursus hos mig. 

   Derfor gør jeg det både nemt for dig at få ideer og føre dem ud i livet – og lærer dig at bruge de mange sjove og spændende Instagram-værktøjer, der gør det sjovt at lave SoMe for din virksomhed! 

   Jeg hjælper dig til at være kreativ på en nem måde, der også skaber følgere og salg – og jeg giver dig modet til at stille dig foran kameraet, så du kan få max ud af de muligheder, Instagram giver dig, uanset om du er selvstændig eller marketingansvarlig i en virksomhed. 

   Få et Instagram-kursus lige som du vil ha’ det

   Forskellige kunder har forskellige behov – og derfor kan du helt frit vælge, om du vil på et af mine åbne Instagram-kurser, eller du vil ha’ mig helt for dig selv på et individuelt kursus hos mig i Aalborg eller online på ZOOM. Hvis I er flere i en virksomhed eller organisation, der gerne vil have et kursus sammen, kan I også booke mig til at holde kursus hos jer. Jeg oplever også flere og flere selvstændige som går sammen om at booke deres eget kursus.

   Emne for kurset kan fx være:

   Instagram-rækkevidde: Sådan kommer du til flere gratis med få, enkle tricks og redskaber.

   Instagram-årshjul og planlægning: Lær at strukturere dit indhold i tema’er som sælger.

   Instagram-indhold: Lær at skabe spændende indhold med ChatGPT og andre gode værktøjer.

   Instagram-salg: Lær at sælge direkte på dine opslag, så du kan styre hvad du vil sælge hvornår.

   Instagram-annoncering: Lær at bygge fængende annoncer og målgrupper.

   Instagram-boost: Lær at lave gode boost, som sælger fordi du ved, hvad du gør.

   Instagram-grafik: Lær at lave flotte grafiske opslag i Canva med egne brandfarver og animation.

   Instagram-video/reels: Lær at lave fængende video af produkter og skab god personlig branding.

   Ta’ et kig på de forskellige kursusmuligheder nedenunder.

   7 hurtige spørgsmål og svar om mine Instagram-kurser:

   Jeg er i tvivl om, hvilken kursustype jeg får mest ud af?
   Så send mig en mail på janne@denskaevevinkel.dk, så vil jeg rådgive dig bedst muligt. Der er flere vinkler på valget af kursusform: økonomi, “temperament”/tålmodighed, behovet for netværk m.v.
   Er det ikke besværligt at skulle lave andet indhold til Instagram?

   Her arbejder vi “smart”, så det er ikke altid et spørgsmål om at skulle have to forskellige “indholdsspor”, men mere en tanke om at dele indholdet op, så ikke alt kommer på begge platforme.

   Den grundstrategi er megavigtig at få lagt, så du aldrig er i tvivl om “hvad der skal på hvor” – og det er aldrig for sent at tænke strategisk – heller ikke selvom du har været firma på Instagram i flere år.

   Er det så vigtigt at lave både Stories og Reels til Instagram? Er det ikke bare en "modedille"?

   Nu er du ved at begå en større fejl og miste potentiale, hvis du tænker sådan. Specielt Reels er en giga vigtig ting at lære at producere =alle kan lære at lave fed video med få midler = kæmpe rækkevidde på opslag. Stories er kommet for at blive og et must for de fleste. Lær at finde DIN indholdsform, så det er både nemt og hurtigt at producere i en travl hverdag.

   Er det virkelige nødvendigt at bruge hashtags på Instagram? Har hørt at de har mistet deres betydning?

   Hvis du er i vækst – drømmer om flere følgere og større synlighed på dine opslag, så er det stadig et must at finde og bruge lige nøjagtig de rigtige (strategiske) hashtags på Instagram for dig og din virksomhed.

   Jeg hjælper dig med at finde dem og har smarte tips til at gøre det nemt at bruge hashtags i en travl hverdag.

   Er verdenen dit marked, så er hashtags en super genvej til international “fame” og salg.

   Hvor langt væk vil du tage for at holde udekursus i Instagram?

   Verden er i forvejen mit undervisnings- og eget læringsunivers, så spørg gerne – om det er Paris, Dubai, San Diego, Bornholm eller Læsø, så kommer jeg gerne.

   Jeg foretrækker et fysisk kurus, men bor langt væk - hvad gør jeg?

   Nu er Aalborg jo “Nordens Paris”, så snup et fly, tog eller bus og kig forbi – der er mange, som rejser langvejs fra og i dét omfang, at det er praktisk muligt, hjælper jeg gerne med transport til/fra lufthavn/togstation m.v.

   Jeg er helt ny på Instagram - kan jeg følge med på et åbent kursus?

   Er du det mindste i tvivl, så kontakt mig på janne@denskaevevinkel.dk – det er muligt at et individuelt Instagram-kursus er et bedre sted at starte, men det vil jeg vurdere efter en kort samtale.

   Anna Hjort

   Christina Da Silva

   Helle Jørgensen

   Marianne Hald

   Mette Fuglsang

   Pernille Højland-Rønde

   Om Den Skaeve Vinkel

   Janne Schmidt Nielsen

   Jeg har arbejdet med rådgivning og kurser i Facebook og Instagram siden 2010 og er dermed blandt Danmarks mest erfarne på området. 

   Jeg brænder for at hjælpe dig i mål med dine drømme og visioner på Instagram – uanset om de handler om at skabe et drømmeliv som selvstændig, trække flere loyale kunder til en mindre virksomhed eller skabe effektivt salg for en stor butikskæde. 

   Det er vigtigt for mig, at ”we’re in this together” – derfor tager mine kurser og rådgivningsforløb altid udgangspunkt i dig som deltager, så du føler, du tager hjem med masser af ny viden og værktøjer, du kan bruge fra dag 1. 

   “Har fået en kundes følgere på Instagram til at vokse med 330% på 10 måneder efter at ha’ været på Instagramkursus hos dig, Janne.

   Er svært tilfreds – både med kurset og Instagramindsatsen (og det er kunden også).

   Tak for et fantastisk forståeligt og hands-on-kursus!”

   Anne Pernille Fischer

   Businesscoach, AnnePernille.dk

   “Vi har brugt Janne af flere omgange til et kompetenceforløb om Facebook og Instagram. På flere hold var der ventelister.

   Det har været et supergode forløb og deltagerne var meget tilfredse. Flere af dem spurgte om muligheden for at købe Janne til videre hjælp.”

   Lise Korsgaard

   Event manager, Business Skive