Lær at lave mobilvideo til Facebook

“Få masser af gratis rækkevidde og flere kunder

Kurset er spot-on målrettet video til Facebook og andre sociale medier (videoer kan naturligvis også bruges på hjemmeside, til onlineprodukter og meget andet, men vinklen er sociale medier).

Video giver masser af branding, anbefalinger og loyale ambassadører + gratis visninger, fordi Facebook favoriserer videoupload i forhold til f.eks. billed- og linkopslag.

Kurset bookes og arrangeres typisk af erhvervs- og turistråd, større organisationer til “in-house-kursus”, erhvervsnetværk eller selvstændige, som samler deres netværk og står som kursusarrangør.

På kurset kommer vi omkring:

N

Teknikken omkring mobilvideo’er mht. lys, lyd, udstyr m.v.

N

Du lærer at redigere dine mobilvideo’er direkte på din mobiltelefon i Kinemaster, så dine video’er ser professionelle ud mht. kvalitet, lyd, tekster m.v.

N

Masser af idéforslag til forskellige, spændende videoindhold/-typer, som kan understøtte netop din markedsføring og kommunikation på Facebook.

N

Du lærer den helt rigtige indholdsvinkel målrettet Facebook.

N

Du lærer hvordan du uploader video og behandler den på Facebook.

N

Du lærer hvordan du får max. antal visninger og synlighed på Facebook

N

Du lærer hvordan du får dine video’er til at skabe trafik til website, blog, shop m.v.

Kurset er et 1-2 dages kursus. 2 dage er at foretrække, da kursisterne får 2-3 uger mellem hver kursusgang, således at der kan øves og leges hjemme – dette giver fantastiske resultater og god læring.

Undervisningen er ”hands-on” – der skal nødvendig teori til, men fokus bliver på udførsel og færdiggørelse.

Niveauet er ”begynder”: Du er i gang med markedsføring på Facebook, men har ikke den store rutine i at lave video og redigere.

Jeg opretter en lukket Facebookgruppe, hvor deltagerne efterfølgende kan erfaringsudveklse med hinanden + modtage min support under undervisningsforløbet.

Jeg kommer og afholder kurset hos jer, hvor I stiller lokaler, AV-udstyr og forplejning til rådighed.

Anbefalet antal deltagere: fra 4 – 12 deltagere.

 

Send mig en indhold- og prisforespørgsel på janne@denskaevevinkel.dk

Kursets indhold kan naturligvis tilpasses jeres specifikke behov, branche, læringsniveau efter aftale.

Mange hilsner

Janne
Facebookfessor & indehaver

Jeg vil helt klart anbefale Janne til andre.

Vi har hos Morsø Erhvervsråd brugt Janne til afholdelse af flere Facebook-, Instagram- og videokurser.

Alle gange med meget stor succes. Janne formår altid med sit tiltalende og positive væsen, at tilgå kursisterne på det niveau de befinder sig på, så ingen bliver ’tabt’ på kurset.

Hendes meget store erfaring indenfor området skinner tydeligt igennem på kurserne, og Janne er altid opdateret med nyeste viden. Det er vigtigt indenfor dette felt, hvor der konstant er ændringer.

Efter kurserne hjælper Janne fortsat kursisterne i en lukket Facebookgruppe, med spørgsmål som opstår løbende. En mulighed mange kursister benytter sig af, og som de sætter meget stor pris på.

Mette Poulsen

Kommunikationskoordinator, Morsø Erhvervsråd