Wingwoman

– Få en fast, fortrolig sparringspartner i hverdagen – jeg har din ryg.

Er du selvstændig med ansatte eller soloselvstændig og kan genkende nogle af følgende udsagn?

N

Du føler ind i mellem, at livet som selvstændig er ensomt, fordi du ingen kollegaer har?

N

De mange kasketter, du skal have på, føles “tunge” og lidt for overvældende?

N

At du altid står med alle beslutninger alene og du har ofte foretaget forkerte og dyre valg, som du har fortrudt efterfølgende? 

N

Du føler at et evt. personaleansvar fylder rigtig meget i din arbejdshverdag? Både tidsmæssigt og ikke mindst frustrationsmæssigt?

N

Hånden på hjertet, så keder du dig lidt, for “drift og hverdage” fylder alt og udvikling meget lidt?

klippekort, www.denskaevevinkel.dk, fessorhjælp,

Hvis ovenstående lyder bekendt, så er du ikke alene – lad mig først berolige dit med dét faktum.

Det er faktisk en meget udbredt følelse blandt selvstændige – uanset hvor længe, man har været i gang. For i sidste ende er der kun én til at træffe beslutninger – og det er dig.

Måske er du soloselvstændig og skal selv stå for alt i din virksomhed – markedsføring, bogholderi, indkøb, salg, produkter, møder osv. osv. osv.

Eller måske er du selvstændig med en eller flere medarbejdere – med de ekstra “hovedpiner” som det må give, når du står i balancen mellem at være “mor-veninde-chef” til dine medarbejdere.

Hvis du kan genkende de følelser, så er mit Wingwoman-forløb noget for dig.

Her får du mig som en fast, fortrolig sparringspartner i din hverdag – og du kan bruge mig til lige netop det, du ønsker.

Typisk vil vi aftale et forløb med et antal fastlagte møder, hvor vi tager relevante temaer op – fx udvikling af den daglige organisering af din virksomhed/medarbejdere, forretningsudvikling, markedsføringsstrategi eller forbedring af kunderejsen i din virksomhed.

Du kan også bruge mig som løbende sparringspartner, når du har brug for at få vendt “for og imod” – eller få objektive, ærlige, erfarne øjne på – når du skal træffe store og små beslutninger for din virksomhed.

Mit mål er, uanset hvad vi arbejder med, at give dig det arbejdsliv, du drømmer om – så du til fulde kan omfavne (og elske) din identitet som selvstændig – og nyde den frihed, det giver. Jeg er med til at skabe tryghed og sikkerhed omkring såvel små- som store beslutninger.

 

Varighed på forløb:

Forløbet varer 6 kalendermåneder og hver måned har du mig til rådighed 2,5 time

N.B. Timerne kan fordeles over flere sessioner efter behov (fysisk møde, ZOOM, mail, telefon m.v.)

Timerne kan fordeles “ujævnt” over de seks måneder – underforstået at hvis du ikke har brugt dem én måned, så overføres de til næste måned.

Indhold:

Vi planlægger de store linjer i indholdet på første møde og kan naturligvis korigere undervejs – fordi alt er individuelt tilpasset dine ønsker.

Pris:

For hele forløbet: kr. 15.000,- ex. moms.*

Kan betales i 6 rater á kr. 2.600,- ex. moms (første betaling ved bestilling og efterfølgende med 4 ugers mellemrum).

Dette forløb kan udelukkende bestilles efter en forudgående samtale, hvor vi afstemmer såvel forventninger som kemi, således at vi har de helt optimale rammer og forudsætninger for et fremtidigt, tæt samarbejde.

Uforpligtende samtale:

5 spørgsmål og svar om wingwoman-forløb:

Jeg sparrer allerede med min ægtefælle og min bankmand - hvorfor skulle jeg ha' brug for dit forløb?

Fordi jeg er neutral og ikke “fedtet ind” i din forretning hverken følelsesmæssigt eller økonomisk – jeg er i stand til at tage et “helikopter-perspektiv” og give dig en skarp og “upartisk” rådgivning, som du med garanti vil blive forbavset over. Jeg både rådgiver og coach’er – alt efter behov og situation.

Desuden har jeg kæmpe stor erfaring fra mange år som selvstændig + et kæmpe netværk, som vi kan involvere efter behov.

Hvor meget tid skal jeg bruge på forløbet? Synes aldrig at jeg har tid i overskud.

Det er en klassisk udfordring for selvstændige at de aldrig har tid nok. Så ét af vores første arbejdspunkter er typisk at starte med at lave tid til dig. Nej, der er ikke mere end 24 timer i døgnet, men mange selvstændige har oparbejdet dårlige arbejdsvaner, lader sig “forstyrre” i tide og utide” og dét giver plads til “nyfunden” tid, som du elske at få givet.

Hvor ofte skal vi mødes?

Eftersom forløbet er individuelt, så kan du få det lige nøjagtig som du vil ha’ det – det er vigtigt at vi tilpasser os dine behov og ønsker.

Dog vil jeg anbefale at vi gennemsnitlige har 1-2 møder om måneden for at holde den gode motivation og nærvær i forløbet.

Hvor og hvordan mødes vi? Er det kun fysiske møder?
Igen sætter vi tryk på dét at forløbet er individuelt, så vi kan tilpasse det efter dine ønsker og præferencer. 
Når jeg opstarter et nyt forløb, vurderer jeg typisk om vi skal mødes hos dig første gang og efterfølgende kan møderne både foregå fysisk hos mig i Aalborg eller online via ZOOM – det fungerer lige godt, når det kun er os to.
Kan det betale sig at investere i "sig selv"?

Alle mine kunder har været utrolig glade for værdien i at ha’ én at dele både bekymringer. og glæder med. Når det er sagt, så har de fleste kunder også sparet utrolig mange penge på fejlbeslutninger, som de ikke behøver at begå. Større indtjening fordi de er blevet skarpere på deres egen forretning, priser og formåen.

Altså kan det altid betale sig at få hjælp – medmindre du ikke er parat til at se på din forretning med nye øjne.

Anna Hjort

Christina Da Silva

Helle Jørgensen

Marianne Hald

Mette Fuglsang

Pernille Højland-Rønde

Om Den Skaeve Vinkel

Janne Schmidt Nielsen

Jeg har arbejdet med rådgivning om markedsføring på Facebook (og senere Instagram) siden 2010 og er dermed blandt Danmarks mest erfarne rådgivere på området.

Ud over kurser og rådgivning inden for sociale medier hjælper jeg også selvstændige med at optimere deres kommunikation, markedsføring, kunderejse og forretning – ja, kort sagt, med at få det arbejdsliv, de drømmer om, med en velfungerende forretning og god balance mellem arbejde og privatliv.

Jeg brænder for at hjælpe dig i mål med dine drømme og visioner – uanset om de handler om at skabe et drømmeliv som selvstændig, trække flere loyale kunder til en mindre virksomhed eller skabe effektivt salg for en stor butikskæde.

Det er vigtigt for mig, at ”we’re in this together” – derfor tager mine kurser og rådgivningsforløb altid udgangspunkt i dig som deltager, så du føler, du tager hjem med masser af ny viden og værktøjer, du kan bruge fra dag 1.