Skræddersyet Facebookkursus for dig

”Gud, det vidste jeg slet ikke at man kunne – hvor bliver det nemt, enkelt og sjovt nu”

“Guuuud, det vidste jeg slet ikke at man kunne – hvor bliver det hele nemt, enkelt og sjovt nu”…Sådan siger mine kunder, når de har fået øjnene op for de smarte muligheder, som Facebook byder på – for som oftest har de fleste kun set toppen af det enorme isbjerg af sjove og spændende værktøjer, vi som virksomheder har at lege med! Værktøjer som gør dit daglige liv med Facebook nemmere og giver dig flere kunder, så du kan koncentrere dig om at lave dét du er bedst til.

Hvis du ikke er til kurser med andre deltagere og hellere vil have mig helt for dig selv, tilbyder jeg individuelt Facebookkursus, enten her hos mig i Aalborg eller online over Zoom.

På dit eget individuelle Facebookkursus, har vi fokus på lige netop de udfordringer, som du står med på din Facebookside – og på de potentialer, du slet ikke vidste, fandtes for at ramme lige netop din målgruppe!

Se ledige tider via “BESTIL HER” (eller send en mail ved særlige forespørgsler (f.eks. fyraftens- eller aftenkursus).

Alle emner er naturligvis i spil – men rammerne kunne være:

Facebook-RÆKKEVIDDE:

Find din røde tråd – find din særlige berettigelse på Facebook. Find ud af hvad din målgruppepersona tænder på.

Når du ved hvilket indhold din målgruppe tænder på, og hvordan du får dem til at dele, like og kommentere (uden at tigge om det), så har du en rød tråd og retning i dit daglige arbejde.

Dine opslag får stor rækkevidde helt GRATIS og du bliver set af mange.

Du ved nu HVAD du skal gøre fremadrettet. Hvorfor du skal gøre det, og hvad der virker på Facebook for dig: du får både salg og flere kunder – det giver ro og god mavefornemmelse i din travle hverdag.

Facebook-ÅRSHJUL og PLANLÆGNING:

På det daglige niveau, skal din Facebook ”fodres” og leve, for at du holder gang i ambassadørhjulet og dermed din kundetilgang. 

Du har brug for en idégenerator, så du aldrig løber tør for idéer til statusopdateringer, men indholdet skal også hænge sammen, så du får skabt et salg. På mit kursus får du en masse idéer + redskaberne til, hvordan du fortsætter idéstrømmen hjemme i din hverdag.  Hvordan du organiserer dit indhold og får en mere struktureret tilgang til arbejdet med Facebook og ikke mindst hvordan du forstår Facebooks algoritme og vender den til din fordel og det er slet ikke svært.

Et godt årshjul er oftest nøglen til det gode salg, hvor du er bag “rorpinden”.

Du vil opleve mere flow i dit arbejde, mere salg og flere gode kunder som passer sammen med dig + du slipper for dårlig samvittighed over en Facebookside, som plager dig nat og dag.

Facebook-SALG:

Én ting er at bygge relationer, skabe gode opslag med stor rækkevidde – noget andet er også helt uundværligt: nemlig dét at mestre det direkte salg på Facebook. Vi kan ikke leve af likes og kommentarer, så lær, hvordan du får dine følgere, deres venner og annoncemodtagere til at HANDLE på dét du vil ha’ dem til.

Du skal kende de adfærdsmæsigge triggere, som er helt særlige for sociale medier. De triggere, som får modtageren til at købe, tilmelde sig et nyhedsbrev, et webinar eller hvad DU ønsker at de skal gøre.

Din gevinst er et større og mere “kontinuerligt” salg, hvor du har styringen på, hvad du vil sælge til hvem og ikke mindst hvornår.

Facebook-ANNONCERING:

Det at lave effektiv annoncering på Facebook bliver mere og mere komplekst i takt med at mulighederne bliver flere og større. ”Kunsten” for mig, er at gøre det letforståeligt for dig. At gennemarbejde de annoncetyper, som du kan få udbytte og glæde af i din type virksomhed: Det kan være at du har en “freebie”, som du ønsker at dele ud til flere med en masse lækre mailadresser som retur.

Det kan være et set-up med direkte salg af produkter, billetter, ydelser m.v.

Flere likere/følgere på din Facebookside/Instagramprofil.

Du lærer om det tekniske i opsætningen til de små tricks omkring, hvilken kommunikation der virker i billeder, ord og medier. Opsætning af smarte målgrupper, evaluering og læring og meget mere.

Du får en godt forhold til at styre din annoncering selv med overblik og god økonomi til følge.

Facebook-BOOST:

Lær at mestre det gode boost, hvor du får ro i maven, tryghed og gode resultater hver gang du bruger penge på Facebook.

Du lærer hvordan du kan markedsføre dig til flere, interessante kunder – vel at mærke at den gode slags.

Få tekniske greb, som alle kan finde ud af og lær blandt andet andet at bruge min smarte og nemme “3-trins model”.

Et godt alternativ til dig, som synes at Facebookannoncering er for krævende og kompliceret i en travl hverdag. Facebook har forbedret boostet væsenligt de sidste to år, så derfor giver det mening at booste, når man bare lærer at gå udenom de dyre “faldgruber”.

Facebook-MOBILVIDEO:

Video på Facebook og andre sociale medier er bare det helt store – mere enkelt kan det ikke siges. ”People-buy-people” bliver endnu større og endnu mere vigtigt. Den personlige branding er i højsædet, så du kommer ikke uden om dét med at lave video, for vi vil ha’ en bid mere af dig.

Lær hvordan du laver enkle mobilvideo’er på din smartphone eller tablet. Lær at redigere og smile samtidig. Dét der ser svært ud, gør jeg let og ukompliceret sammen med dig. Du lærer at slappe af og bliver fortrolig og tryg ved video.

Facebook elsker og favoriserer video i deres algoritme, så udover din personlige branding, så får du masser af ekstra gratis visninger (i forhold til f.eks. billed- og linkopslag). Video’erne kan naturligvis bruges på website, YouTube og andre steder.

Facebook-LIVE:

Vi vil helt tæt på virksomhederne og det skræmmer de fleste, som skal være ”på” live. Jeg lover dig at det er megafedt og givende for dig og din virksomhed.

Lad mig hjælpe dig med at både indholdsvinkler, det tekniske, praktiske, tips til hvordan du slapper af foran en rullende skærm.

Det er slet ikke så svært og grænseoverskridende, som det lyder. Det handler ”bare” om fortrolighed og tryghed og dén giver jeg dig til evig arv og eje.

Du kan fremover få friheden i at lave LIVE-SALG, gratis webinarer direkte på Facebook. Måske dit eget talkshow med gæster? Mulighederne er mange og dét er bare med at komme i gang med mig ved din side.

På mine individuelle kurser er tiden helt dig egen, og ønsker du at inddrage andre markedsføringselementer, prissætning, udvikling af din forretning, produkter eller koncepter, så tager vi naturligvis det med.

Du er altid velkommen til at dele kurset over to gange, hvis det passer bedre til din læringsform.

Selvom kurset er “individuelt”, er du velkommen til at medbringe en kollega eller samarbejdspartner*, uden at I skal betale ekstra – bare jeg ved, hvor mange kopper jeg skal sætte på bordet, eller dele ZOOM-link med.

Pris: kr. 3.950,- ex. moms for 3 timers individuel sparring og rådgivning.

Se ledige tider via “BESTIL HER” (eller send en mail ved særlige forespørgsler (f.eks. fyraftens- eller aftenkursus).

Du er velkommen til at optage kurset + jeg laver ofte skærmoptagelser, som du får med dig hjem, så du i ro og mag kan gennemgå redskaberne derhjemme bagefter.

Du bestiller kurset her:

 

Linket er bare til en “generel” bestillingsformular, os så aftaler vi tidspunkt og de praktiske detaljer efterfølgende pr. mail.

6 hurtige spørgsmål og svar:

Skal jeg bruge alle 3 timer på én gang?

Nej, specielt over Zoom giver det god mening at dele rådgivningen over 2 gange. Mødes vi fysisk kan vi tage min. 1,5 timer sammen og så kan du gemme resten som opfølgning via Zoom, mail og/eller telefon.

Hvis vi er to kollegaer, som gerne vil med på et individuelt kursus, så skal vi så betale for to billetter?

Nej – vel hedder det “individuelt kursus”, men det skal ikke ses så firkantet. Ønsker du at medbringe en kollega, så synes jeg kun at det lyder fornuftigt for jeres efterfølgende sparring. Køb én billet og skriv i kommentarfeltet at I kommer to – så er jeg sikker på at få booket det rigtige lokale*.

Hvis jeg nu også har et par spørgsmål til andre sociale medier, kan jeg så få svar på dem også?

Ja, det kan du helt bestemt. Den åbenlyse fordel ved et individuelt kursus, er at tiden er helt din egen. Du kan i princippet bruge det til hvad du vil. Mange af emnerne gør så gældende for både Facebook og Instagram f.eks.

Laver du kun individuelle kurser?

Nej, jeg laver en del workshops (med max. 6 deltagere) i Aalborg – kig forbi og læs mere HER. Er I en større virksomhed, erhvervskontor, organisation eller bare en flok som gerne vil have at jeg kommer ud til jer og afholder et kursus, så kig forbi HER og læs mere om hvad jeg kan tilbyde, i hvilken form og andre praktiske oplysninger – det handler både om Facebook, Instagram, Salgs- og mobilvideokurser.

Jeg kan ikke helt finde ud af dét med dato'er i dit tilmeldingssystem?

Ja, det er ikke helt optimalt sat op – men bestil bare dit individuelle Facebookkkursus, så kontakter jeg dig bagefter for at aftale de praktiske detaljer som tid og sted.

Foregår Facebookkurset altid hos dig?

Nej, det kan også foregå via f.eks. Zoom. Ønsker du at jeg kommer ud til dig, så send mig en mail på janne@denskaevevinkel.dk, så får du en tilpasset pris – alt efter afstand.

*) Ønsker I at deltage 3 personer er der tillæg på kr. 1.000,- ex. moms.

Jeg er fuldstændig overvældet over hvad det her konkurrencekursus har gjort.

Et spark bagi i den rigtige retning ?

Janne du formår at lære mig hvad der skal til for at opnå og nå det der mit mål med konkurrence.

Du viser cases, værktøjer og muligheder, der er helt fantastiske i brug.

Jeg er overvældet over den megastore respons jeg fik på de to konkurrencer, der medførte både salg og ca 700 nye følgere på siden,

Som er et ret stort antal til en kunstner i sin niche og så i løbet af blot 14 dage.

Du lærer mig at rykke både fremad og på mine egne grænser som menneske, jeg føler klart jeg rykker mod nye vidder.

Du stiller krav til mig, om at jeg skal vide hvad jeg vil og mærke hvor jeg vil hen.. være helt klar i spyttet for, at jeg også får samling på de rigtige mennesker blandt mine følgere.

Dem der kan lide den måde jeg taler på og den jeg er.. det er så fedt!

Så til alle andre! Janne kan få jer til at rykke … hvis i selv spiller med, for intet kommer af intet.

Janne har klart værktøjerne og evnerne der skal bruges og er fantastisk til at vise hvordan man lærer at bruge dem selv.

For mit vedkommende er det er ikke det sidste af Den Skaeve Vinkels kurser du har set mig på.

Det næste er allerede bestilt.

Lene Purkær Stefansen

Bronceskulptør og kunstner