Facebook/Instagram Workcamp/Workshop

“Læring og netværk i en lille gruppe, giver motivation, retning og god mavefornemmelse”

For dig, som gerne vil være endnu bedre til at skabe opslag/annoncer, som folk liker, kommenterer, deler og klikker på!

Små hold (max. 5 deltagere og særskilt tema pr. WorkShop – lær blandt andet at:

N

Lave opslag som kommer langt ud gratis, fordi du ved hvordan algoritmen virker.

N

Lave annoncer som fænger og sælger.

N

Lave nemme videohistorier på din mobil som giver branding og salg.

N

Lave flot, iøjnefaldende og nem grafik, så folk får øje på dine opslag.

N

Opbygge opslag med tekster og handlingskald, så du får noget retur.

N

Opbygge årshjul og temabaseret indhold fordi det giver salg.

N

Lave særskilt strategi for Instagram og forstå brug af hashtags, Stories, influencers m.v.

N

Hvordan du taler direkte til din kundes gode mavefornemmelse og ikke irriterer dem.

For dig, der ikke bare vil arbejde med teori, men vil ha’ noget “for hånden” og skabe flow i dit arbejde med din Facebookside og/eller Instagramprofil og markedsføring i det hele taget – med livline vel at mærke.

WorkCamp er en kombination af et kursus og en arbejdsdag.

Dagen foregår ved at vi arbejder skiftevis med undervisning og opgaveløsning, så du får prøvet nye redskaber af i praksis. Det er min erfaring – efter mange års undervisning – at denne læringsform virker fantastisk. Teori kan ikke stå alene, du skal prøve tingene af og gøre dem til dine egne – ikke to virksomheder er ens og du skal have fokus på din målgruppe. 

Der vil være fuld forplejning hele dagen.
Masser af muligheder for netværk med andre ligesindede.

BONUS:
Alle deltagere bliver inviteret til et lukket (gratis) WorkCamp-forum, hvor I kan sparre med hinanden – nat og dag.
Jeg deler altid ekstramateriale ud med stor rundhåndethed. Du får opslagseksempler, annonceeksempler, videoguides og meget mere.

En god forudsætning for at få en masse ud af dagen: Du har allerede en Facebookside og/eller Instagramprofil og har gjort dig nogle erfaringer med at skabe indhold.

Min Workcamp foregår rent praktisk ved at vi alle sidder sammen ved mit egetræs-langbord.
Rummet er fortroligt og I lærer rigtig meget ved at lytte til hinandens udfordringer og gode idéer.
Indholdet er temabaseret og varierer fra undervisningsdag til undervisningsdag, men tager udgangspunkt i nedenstående tema’er (ét tema pr. undervisningsdag):

Mobilvideo til sociale medier (1 & 2):
Lær at bygge en videohistorie og redigere dine videoer – indhold der giver stor rækkevidde på Facebook og Instagram. Du optager med mobilen, vi redigerer på mobilen og vi uploader med mobilen. Du vil elske at lave video, for det er vildt hvad man kan lære på så kort tid. Det skal være hurtigt og sjovt, for at det sker i en travl hverdag.

Annoncering på Facebook og Instagram:
Lær at skabe målgrupper der rykker og lær at lave rigtige annoncer på Facebook og Instagram. Der er masser af penge at spare, når du sætter dig ordentligt ind i Facebook annoncefunktion og det behøver slet ikke at være hverken svært eller kedeligt. Målgrupperne kan også bruges til at lave et (langt) mere effektive boost.

Facebook Indhold:
Lær at skabe et indhold på Facebook som giver masser af gratis rækkevidde via interaktion (likes, kommentarer, delinger m.v.). Fordi folk elsker dit indhold og ikke kan lade være. I dag er dét at forstå Facebooks algoritme grundstenen i succes på Facebook, og du får “den ind med skeer”.

Facebook Planlægning:
Lær at planlægge årshjul og dagligt indhold, så du får skabt en masse salg. Du får adgang til hemmelige Pinterestboards, som løbende opdateres med eksempler på gode opslag, som skaber interaktion og salg.

Facebook Salg:
Redskabet hedder nudging og adfærdsdesign og du lærer at “designe” opslag, som giver direkte salg og handling. Handling forstået som tilmeldinger til nyhedsbrev, webinarer, konkurrencer m.v.

Grafik til sociale medier:
Lær at lave lækker, nem og enkel grafik til dine statusopdateringer: direkte på mobilen og/eller på computer. Det kan være billeder med tekst på: “åbningstider”, “tilbud” “Åbent hus” og meget mere.
Du lærer at bruge teksttyper, farvekoder, så din grafik får et ensartet udtryk.

Instagram1:
Lær at bruge Instagram med hashtags, stories, dét at finde følgere og meget mere. Instagram er så meget mere end “Facebook med billeder”. Skab et indhold som passer til mediet og målgruppen. Det er sjovt, givende og legende.

Instagram 2:
Lær at forskønne dine billeder med få, enkle redskaber (på mobil). Du lære at bruge Storyfunktionen på Instagram med filtre, tagging, meningundersøgelser og meget andet. Sidst men ikke mindst snakker vi om den store potentielle genvej på Instagram – nemlig brug af influencers: fordele/ulemper, fremgangsmåder osv.

Konkurrencer på Facebook og Instagram:
Lær at skabe fede konkurrencer, som giver masser af gratis synlighed, salg og nye kunder. Det skal være sjovt, socialt og handler ikke om store præmier, men om snilde og kendskab til adfærd. Du får adgang til hemmelige Pinterestboards med masser af eksempler på gode konkurrencer.

Undervisningen er personlig, der findes ikke “dumme spørgsmål”, og der er kun plads til max. 5 deltagere på hvert hold, så der er god tid til alle. 

Se de forskellige WorkCamps som en modulopbygget uddannelse, som over tid gør at du kan skabe den forretning som du drømmer om og kan leve af.

PRIS kun kr. 1.950,- ex. moms inkl. fuld forplejning.

Se aktuelle dato’er og tema’er her:

 

Har du brug for at stille spørgsmål inden bestilling, så kontakt mig venligst på janne@denskaevevinkel.dk

N.B. Har du brug for EAN faktura, så kontakt mig venligst på janne@denskaevevinkel.dk

Du er fantastisk, tusind tak for din gode hjælp.

Vil lige fortælle, at jeg er super glad for, at jeg deltog på dit kursus med video, jeg er vild med video. Det er bare meget lettere at formidle budskaber til kunderne og meget sjovere.

Jeg vil helt sikkert deltage på flere workcamps, det er en super ide.

Bit Dahl

By Bit