Facebook Workcamp/Workshop

For dig, som gerne vil være ENDNU bedre – ENDNU bedre til at skabe opslag/annoncer, som folk liker, kommenterer, deler og klikker på!

NU med små hold og TEMA pr. WorkCamp

N

Kunne jeg bruge andre ORD?

N

Hvad med BILLEDER? VIDEO?

N

Flot grafik, så folk får øje på mine opslag?

N

Overskrifter? Teasere?

N

Sammenhæng mellem Facebook, blog, website (-shop) og nyhedsbrev?

For dig, der ikke bare vil arbejde med teori, men vil ha’ noget “for hånden” og skabe flow i dit arbejde med din Facebookside og/eller Instagramprofil og markedsføring i det hele taget – med livline vel at mærke.

WorkCamp er en ”arbejd-sammen-dag”, hvor du sidder og arbejder med dine egne emner, mens du modtager undervisning og støtte.

Vi vil som regel starte morgenen med decideret undervisning og så arbejder I selv videre med hver jeres opgaver – hele tiden med mulighed for sparring/feedback fra mig. I løbet af dagen vil der blive fyldt flere bidder af ny viden på, så I får de fedeste redskaber OG lærer at bruge dem i praksis

Der vil være fuld forplejning hele dagen.
Masser af muligheder for netværk med andre ligesindede.

 

BONUS: alle deltagere bliver inviteret til et lukket WorkCamp-forum, hvor I kan sparre med hinanden – nat og dag.

Forudsætninger:
Du har allerede en Facebookside og/eller Instagramprofil og har gjort dig nogle erfaringer med at skabe indhold.


Min Workcamp foregår rent praktisk ved at vi alle sidder sammen ved mit egetræs-langbord.
Rummet er fortroligt og I lærer rigtig meget ved at lytte til hinandens udfordringer og gode idéer.
Indholdet er temabaseret og varierer fra undervisningsdag til undervisningsdag, men tager udgangspunkt i nedenstående tema’er:

Grafik til sociale medier:
Lær at lave lækker, nem og enkel grafik til dine statusopdateringer: direkte på mobilen og/eller på computer.

Mobilvideo til sociale medier:
Lær at bygge en videohistorie og redigere dine videoer – indhold der giver stor rækkevidde på Facebook og Instagram. Du optager med mobilen, vi redigerer på mobilen og vi uploader med mobilen. Du vil elske at lave video, for det er vildt hvad man kan lære på så kort tid. Det skal være hurtigt og sjovt for at det sker i en travl hverdag.

Konkurrencer på Facebook og Instagram:
Lær at skabe fede konkurrencer, som giver masser af gratis synlighed, salg og nye kunder. Det skal være sjovt, socialt og handler ikke om store præmier, men om snilde og kendskab til adfærd. Du får adgang til hemmelige Pinterestboards med masser af eksempler på gode konkurrencer.

Annoncering på Facebook og Instagram:
Lær at skabe målgrupper der rykker og lær at lave rigtige annoncer på Facebook og Instagram. Der er masser af penge at spare, når du sætter dig ordentligt ind i Facebook annoncefunktion og det behøver slet ikke at være hverken svært eller kedeligt. Målgrupperne kan også bruges til at lave et (langt) mere effektivt boost.

Facebook Indhold:
Lær at skabe et indhold på Facebook som giver masser af gratis rækkevidde via interaktion (likes, kommentarer, delinger m.v.). Fordi folk elsker dit indhold og ikke kan lade være. I dag er dét at forstå Facebooks algoritme grundstenen i succes på Facebook, og du får “den ind med skeer”. Lær at planlægge årshjul og dagligt indhold, så du får skabt en masse salg. Du får adgang til hemmelige Pinterestboards, som løbende opdateres med eksempler på gode opslag, som skaber interaktion og salg.

Facebook & Instagram til gul kundetype:
Lær at skabe indhold til den gule kundetype i forhold til Emotionelle Kundetyper®. Vi skal ikke servere samme slags opslag til alle. Find ud af, hvilke opslagstyper, som de gule elsker og som får dem til at elske dig og din forretning. Du skal skabe loyale ambassadører og kunder, som sørger for at du får den næste kunde og den næste kunde, så du kan leve det liv, som du drømmer om. Du får adgang til hemmelige Pinterestboards, som løbende opdateres med eksempler på gule opslag.
Vi arbejder i detaljerne med gule tekster, dét at finde/skabe de rigtig gule billeder og ikke mindst, hvordan man i teksten får de gule til at “handle”: tilmelde sig nyhedsbrev, webinar, købe noget osv..
Du finder forskellen på brug af Instagram og Facebook til de gule.

Instagram Indhold:
Lær at bruge Instagram med hashtags, stories, dét at finde følgere og meget mere. Instagram er så meget mere end “Facebook med billeder”. Skab et indhold som passer til mediet og målgruppen. Det er sjovt, givende og legende.

Undervisningen er personlig, der findes ikke “dumme spørgsmål”, og der er kun plads til max. 6 deltagere på hvert hold, så der er god tid til alle.


PRIS kun kr. 1.500,- ex. moms inkl. fuld forplejning.

Se aktuelle dato’er og…

Har du brug for at stille spørgsmål inden bestilling, så kontakt mig venligst på janne@denskaevevinkel.dk

N.B. Har du brug for EAN faktura, så kontakt mig venligst på janne@denskaevevinkel.dk