Nytårskur 2024 – din virksomhed – din fremtid.

“Alle burde ha’ en Janne – det svære bliver gjort nemt og overskueligt og jeg fik øjnene op for nogle “lavthængende frugter” som jeg ikke selv havde opdaget”.

11. marts 2020 ændrede verden sig…

Forbrugerne ændrede sig… købsadfærden ændrede sig radikalt…

Vi kan “pære” i ord som KRISE: coronakrise, inflationskrise, krigskriser, klimakrise, miljøkriser… men lad os i stedet være konstruktive.

Vi kan ikke ændre på verdenen, men vi kan (ret nemt) ændre på dén måde, som vi selv møder verden på – dén måde, hvor vi omstiller vores virksomhed til nye tider på…

Det kan virke uoverskueligt, for de fleste sidder lidt fast i “plejer” og det forstår jeg godt. De sidste år har været meget energikrævende for de fleste selvstændige, men du er ikke så langt fra, som du måske føler og tror.

Dét at få et sæt skarpe, eksterne øjne på din virksomhed, kan være dét “spark” – dét ENERGIBOOST, som du har brug for, så investér i mine “øjne”, mine mange års erfaring med markedsføring og salg. Min erfaring med mange brancher og forskellige typer virksomheder.

Jeg garanterer dig at 3 timer, hvor jeg har sat mig grundigt ind i din virksomhed – dine udfordringer – din branche – kan gøre en kæmpe forskel – primært fordi min rådgivning KUN gælder DIG og DIN virksomhed – du modtager ikke et “sæt onlinevideo’er” med generelle råd og vejledninger, NEJ. du får mine indspark til, hvordan du med få greb, kan komme godt fra start i 2024 – uden at du skal foretage kæmpe investeringer eller bruger hundredvis af timer på at lære nye metoder.

Vi gennemgår ALT fra dit mindset, din forretnings-DNA til produkter/ydelser, priser osv.

Du vil blive overrasket over, hvor langt vi kan nå, når det kun handler om dig og din virksomhed.

Alle emner er naturligvis i spil – rammerne kunne også være:

Forretnings-, produktudvikling og prissætning:

Produkter/ydelser: Gennemgang af eksisterende produkter/ydelser med mine kritiske øjne med henblik på om kundes rejse er optimal mod køb, salgbarhed, prisens attraktivitet m.v.

Produkt- og ydelsesudvikling: Gennemgang og forslag til at skabe en mere attraktiv sammensætning af produkter/ydelser, som er lavthængende frugter i dén tid, som vi befinder os i lige nu (post-corona-inflations-og-krigskrisetid).

Prisætning: Tager du de rigtige priser for dine ydelser og produkter? Er dine rabat-og-bonus-struktuerer gennemtænkte og til din forretningsfordel? Har du overset nogle oplagte muligheder for bedre indtjening og færre arbejdstimer?

Business coaching: Tager du de rigtige beslutninger som forretningsindehaver? Som leder for dig selv og evt. ansatte? Bliv coachet på de svære ting, som er vigtige at få styr på i forhold til at ha’ et balanceret liv.

Du kan også vælge at bruge NYTÅRSKUREN på, hvordan du får succes og gennembrud på Instagram og Facebook – dét kan være dit førstevalg eller vælg at købe 2 x NYTÅRSKUR, så kommer vi hele vejen rundt.

SoMe: Instagram og Facebook:

Rækkevidde: Sådan konstruerer du opslag, som kommer til flere gratis med få, enkle tricks og redskaber.

Årshjul og planlægning: Lær at strukturere dit indhold i tema’er som sælger på en nem og overskuelig måde.

Indhold/content: Lær at skabe spændende indhold med kunstig intelligens: ChatGPT og andre gode AI-værktøjer.

Salg: Lær at sælge direkte på dine opslag, så du kan styre hvad du vil sælge hvornår og til hvem.

Reels og video: Lær at lave fængende video af produkter/ydelser og skab god personlig branding med enkle og nemme virkemidler. Lær at stå foran et kamera uden at være nervøs.

Annoncering: Lær at bygge fængende annoncer og målgrupper. Hvis du allerede annoncerer kan vi sammen gennemgå dine ekstisterende annoncer/kampagner med min erfarne feedback.

Boost: Lær at lave gode boost på Facebook og Instagram, som sælger fordi du ved, hvad du gør og hvilke målgrupper du bruger.

Grafik: Lær at lave flotte grafiske opslag i Canva med egne brandfarver, animation og andre fede detaljer, som giver et godt blikfang i dine opslag.

LIVE-salg: Lær at lave LIVE-salg på Facebook eller Instagram – en salgform der bliver mere og mere betydningsfuld for mange detailforretninger.

Tiden er helt dig egen på NYTÅRSKUREN, så alt kan komme i spil i dét mix du ønsker på dagen.

Selvom nytårskuren er “individuel” er du velkommen til at medbringe en kollega eller samarbejdspartner, uden at I skal betale ekstra – bare jeg ved, hvor mange kopper jeg skal sætte på bordet.

Pris: kr. 3.950- ex. moms for 3 timers individuel sparring og rådgivning.

NYTÅRSTILBUD: kr. 2.450,- / SPAR kr. 1.500,- ex moms.

N.B. Du er velkommen til at købe flere sessioner, hvis du både ønsker at komme omkring forretningsudvikling OG markedsføring/sociale medier (I nogle tilfælde vil vi dog kunne nå det hele på 3 timer – spørg, hvis du er i tvivl).

 

6 hurtige spørgsmål og svar:

Skal vi følge et bestemt tema/indhold?

Nej, på ingen måde. Den åbenlyse fordel ved at nytårskuren er individuel, er at tiden er helt din egen. Du kan i princippet bruge det til hvad du vil. Vi kan “blande posen”: Sociale medier, forretningsudvikling, personlig business coaching m.m.

Skal jeg bruge alle 3 timer på én gang?

Nej, ved  Zoom-rådgivning giver det god mening at dele rådgivningen over 2 gange. Ved fysisk fremmøde afholdes de 3 timer samlet.

Hvis vi er to kollegaer, som gerne vil med på nytårkuren, skal vi så betale for to billetter?

Nej – vel hedder det “individuelt kursus”, men det skal ikke ses så firkantet. Ønsker du at medbringe en kollega, så synes jeg kun at det lyder fornuftigt for jeres efterfølgende sparring. Køb én billet og skriv i kommentarfeltet at I kommer to – så er der to koppe på bordet.

Jeg har svært ved at deltage indenfor alm. arbejdstid og det ser du til at du kun udbyder tider mellem 9 og 16?

Som de fleste andre mennesker foretrækker jeg at arbejde indenfor almindelig arbejdstid, men er naturligvis fleksibel, hvis du/I ønsker et fyrsaftens- eller aftenskursus – skriv på janne@denskaevevinkel.dk ved særlige ønsker.

Foregår kurset altid hos dig - fysisk i Aalborg?

Nej, det kan også foregå online via f.eks. Zoom naturligvis. 

Laver du kun individuelle kurser?

Nej, jeg laver en del workshops (med max. 6 deltagere) i Aalborg – kig forbi og læs mere HER. Er I en større virksomhed, erhvervskontor, organisation eller bare en flok som gerne vil have at jeg kommer ud til jer og afholder et kursus, så kig forbi HER og læs mere om hvad jeg kan tilbyde, i hvilken form og andre praktiske oplysninger – det handler både om Facebook, Instagram, Salgs- og mobilvideokurser.

Heidi Helene Sørensen

Anna Hjort

Christina Da Silva

Helle Jørgensen

Marianne Hald

Mette Fuglsang

Pernille Højland-Rønde

Om Den Skaeve Vinkel

Janne Schmidt Nielsen

Jeg har arbejdet med rådgivning om markedsføring på sociale medier og forretningsudvikling siden 2010 og er dermed blandt Danmarks mest erfarne rådgivere på området.

Jeg brænder for at hjælpe dig i mål med dine drømme og visioner – uanset om de handler om at skabe et drømmeliv som selvstændig, trække flere loyale kunder til en mindre virksomhed eller skabe effektivt salg for en stor butikskæde.

Det er vigtigt for mig, at ”we’re in this together” – derfor tager mine kurser og rådgivningsforløb altid udgangspunkt i dig som deltager, så du føler, du tager hjem med masser af ny viden og værktøjer, du kan bruge fra dag 1.

Kære Janne, du er det evigt gode eksempel at følge. Altid med i udviklingen og altid med det gode budskab.

Jeg føler mig altid i trygge hænder/rammer, og lige derfor tør jeg bevæge mig ud på nye område af markedsføringen.

Du er brobyggeren. Tak“.

Marianne Hald

Indehaver, Miss Dot Restaurant, Hals

Har lige haft max kvalitetstid med Janne.

Havde brug for input omkring Insta som salgskanal for mine kunst og design…

Henvendte mig så til den bedste, og som altid, har Janne bevist igen og igen, at hun er den bedste?????

Er blevet rykket i den grad mhp fokus, indhold og mig selv som omdrejningspunkt på siden… Og har fået såååå meget med, som jeg skal indkorporere i alt hvad jeg laver?????

Af ? tak for dig, Janne, og for din forståelse af mig og mit magiske univers ????? Jeg anbefaler dig altid til alle, fordi du leverer hver gang”.

Mag L Brammer

Art Mag’ic by Mag L