Facebook-kursus

– Når du vil være helt skarp på at bruge Facebook i praksis.

Kan det være dig som føler nedenstående? Mærker det dagligt? Den dårlige samvittighed/irritationen?

  N

  Facebook igen har flyttet om på funktionerne, så du ikke kan få lavet dine opslag?

  N

  Du ved, du bør lave flere Facebook-opslag – men ideerne kommer bare ikke?

  N

  Du laver opslag igen og igen – og det er kun de samme tre medarbejdere (eller personlige venner), der liker dem?

  N

  Du ved, at det bedste salg på Facebook sker gennem de nyeste værktøjer – men du kan simpelthen ikke overskue at begynde at bruge dem, fordi du ikke aner, hvordan de fungerer?

  N

  Du kigger på dine konkurrenter og ser hvordan de “brillierer” med LIVE-salg og masser af opfindsomme og kreative opslag. Ja, det virker som om at deres følgere bare “hiver varer ned fra hylderne”.

  klippekort, www.denskaevevinkel.dk, fessorhjælp,

   Så er du kommet det rette sted hen.

   Selv om det kan virke uoverskueligt at få kendskab til alle Facebooks mange funktioner – så behøver det faktisk ikke være så svært.

   På mine kurser får du både hands-on viden om, hvordan du bedst bruger Facebooks værktøjer i praksis – lige fra, hvordan du laver godt indhold som tekst, billeder, grafik og video og til, hvordan du opstiller en målgruppe, så du udnytter dine annonce- og boostkroner bedst muligt.

    

   Facebook-kursus i øjenhøjde

   Det er vigtigt for mig, at du får en masse brugbar viden med hjem, når du deltager i et kursus hos mig.

   Derfor gør jeg det både nemt for dig at få ideer og føre dem ud i livet – og lærer dig at bruge de mange sjove og spændende Facebook-værktøjer, som kun vi som virksomheder har adgang til at lege med!

   Værktøjerne er nemlig skabt til at gøre dit daglige liv med Facebook nemmere og skaffer dig flere kunder – uanset om du er selvstændig eller marketingansvarlig i en virksomhed.

   Få et Facebook-kursus lige som du vil ha’ det

   Forskellige kunder har forskellige behov – og derfor kan du helt frit vælge, om du vil på et af mine åbne holdkurser, eller du vil ha’ mig helt for dig selv på et individuelt kursus hos mig i Aalborg eller online på ZOOM. Hvis I er flere i en virksomhed eller organisation, der gerne vil have et kursus sammen, kan I også booke mig til at holde kursus hos jer. Jeg oplever også flere og flere selvstændige som går sammen om at booke deres eget kursus.

   Emne for kurset kan fx være:

   Facebook-rækkevidde: Sådan kommer du til flere gratis med få, enkle tricks og redskaber.

   Facebook-årshjul og planlægning: Lær at strukturere dit indhold i tema’er som sælger.

   Facebook-indhold: Lær at skabe spændende indhold med ChatGPT og andre gode værktøjer.

   Facebook-salg: Lær at sælge direkte på dine opslag, så du kan styre hvad du vil sælge hvornår.

   Facebook-annoncering: Lær at bygge fængende annoncer og målgrupper.

   Facebook-boost: Lær at lave gode boost, som sælger fordi du ved, hvad du gør.

   Facebook-grafik: Lær at lave flotte grafiske opslag i Canva med egne brandfarver og animation.

   Facebook-video/reels: Lær at lave fængende video af produkter og skab god personlig branding.

   Ta’ et kig på de forskellige kursusmuligheder nedenunder.

   7 hurtige spørgsmål og svar om mine Facebook-kurser:

   Jeg er i tvivl om, hvilken kursustype jeg får mest ud af?

   Så send mig en mail på janne@denskaevevinkel.dk, så vil jeg rådgive dig bedst muligt. Der er flere vinkler på valget af kursusform: økonomi, erfaring, “temperament”/tålmodighed, behovet for netværk m.v.

   Kan det overhovedet "betale sig" at arbejde videre med Facebook? Gider folk at være der mere?

   Ja i dén grad. Hvis du spørger den almindelige bruger, så er Facebook blevet “nutidens Se & Hør” = ingen vil tale højt om, hvor meget tid de bruger på Facebook, men tro mig – tidsforbruget er ikke faldende, så potentialet på verdens største social medie er stadig kæmpestort.

   Kan det så betale sig at booste opslag/arbejde med Facebookannoncering?

   Ja, det kan det sagtens – vel at mærke hvis du ved, hvad du gør og er bevidst om, hvordan du booster, laver målgrupper eller vælger “rigtig” Facebookannoncering.

   Hvor langt væk tager du for at holde 'udekurser' om Facebook-markedsføring?

   Verden er i forvejen mit undervisnings- og eget læringsunivers, så spørg bare ad – om det er Paris, Dubai, San Diego, Bornholm eller Læsø, så kommer jeg gerne.

   Jeg foretrækker et fysisk kurus, men bor langt væk. Hvad gør jeg?

   Nu er Aalborg jo “Nordens Paris”, så snup et fly, tog eller bus og kig forbi – der er mange, som rejser langvejs fra, og i det omfang det er praktisk muligt, hjælper jeg gerne med transport til/fra lufthavn/togstation m.v.

   Jeg er "gammel" på Facebook - giver det mening at tage med på et af dine kurser??

   Uha, hvis jeg havde en dollar for hver gang Facebook laver noget om, så ville jeg være mangemillionær. Platformen forandrer sig konstant, så jeg anbefaler altid mine kunder at holde sig opdateret for at undgå at gå glip af fede muligheder og i værste tilfælde at begå dyre fejl.

   Jeg er helt ny på Facebook - kan jeg følge med på et åbent kursus?

   Er du det mindste i tvivl, så kontakt mig på janne@denskaevevinkel.dk – det er muligt at et individuelt kursus er et bedre sted at starte, men det vil jeg vurdere efter en kort samtale.

   Pernille Højland-Rønde

   Anna Hjort

   Christina Da Silva

   Helle Jørgensen

   Marianne Hald

   Mette Fuglsang

   Om Den Skaeve Vinkel

   Janne Schmidt Nielsen

   Jeg har arbejdet med rådgivning om markedsføring på Facebook siden 2010 og er dermed blandt Danmarks mest erfarne rådgivere på området.

   Jeg brænder for at hjælpe dig i mål med dine drømme og visioner på Facebook – uanset om de handler om at skabe et drømmeliv som selvstændig, trække flere loyale kunder til en mindre virksomhed eller skabe effektivt salg for en stor butikskæde.

   Det er vigtigt for mig, at ”we’re in this together” – derfor tager mine kurser og rådgivningsforløb altid udgangspunkt i dig som deltager, så du føler, du tager hjem med masser af ny viden og værktøjer, du kan bruge fra dag 1.

   Jeg vil helt klart anbefale Janne til andre.

   Vi har hos Morsø Erhvervsråd brugt Janne til afholdelse af flere Facebook-, Instagram- og videokurser.

   Alle gange med meget stor succes. Janne formår altid med sit tiltalende og positive væsen, at tilgå kursisterne på det niveau de befinder sig på, så ingen bliver ’tabt’ på kurset.

   Hendes meget store erfaring indenfor området skinner tydeligt igennem på kurserne, og Janne er altid opdateret med nyeste viden. Det er vigtigt indenfor dette felt, hvor der konstant er ændringer.

   Efter kurserne hjælper Janne fortsat kursisterne i en lukket Facebookgruppe, med spørgsmål som opstår løbende. En mulighed mange kursister benytter sig af, og som de sætter meget stor pris på.”

   Mette Poulsen

   Kommunikationskoordinator, Morsø Erhvervsråd

   “Det var en rigtig god dag, og jeg var helt høj da jeg kørte hjem fra Facebook-kurset – glæder mig rigtig meget til at komme hjem og lave gode opslag.

   Har fået mange brugbare redskaber med hjem, om jeg ser frem til at afprøve.

   Netop brugbare er det vigtige element, for du skal have stor ros herfra for at undervise i et sprog, som alle forstår, og det er kanon at der ikke er flere på holdet end 5.”

   Jette Christensen

   CowTech

   “Jannes Facebookkursus gav mig masser af inspiration, som jeg satte i gode rammer, jeg kan bruge igen og igen i – ja, flere år. Tankerne om et årshjul havde jeg, men havde ikke tænkt alt det generelle ind, som Janne foreslog.

   Det er fantastisk at opleve noget, der bliver lettere. Så når jeg laver en plan, kan den nemt genbruges og jeg kan som selvstændig endelig få et tiltrængt pusterum med én af de mange opgaver.”

   Tine Marie-Louise Campbell

   Fremtidsfacilitator, Campbell.dk