Holdkurser

– Læring og netværk i en lille gruppe, giver motivation og god mavefornemmelse.

For dig, der ikke bare vil arbejde med teori, men vil ha’ noget “for hånden” og skabe flow i dit arbejde med din Facebookside og/eller Instagramprofil og markedsføring i det hele taget – med livline vel at mærke.

 

Mine holdkurser er en kombination af et kursus og en arbejdsdag.

Mine hold har max. 5 deltagere, så alle bliver set og modtager individuel sparring og feedback løbende på kursusdagen.

Mine holdkurser er både for selvstændige og marketingsansvarlige i mindre/større virksomheder.

Dagen foregår ved at vi arbejder skiftevis med undervisning og opgaveløsning, så du får prøvet nye redskaber af i praksis. Det er min erfaring – efter mange års undervisning – at denne læringsform virker fantastisk. Teori kan ikke stå alene, du skal prøve tingene af og gøre dem til dine egne – ikke to virksomheder er ens og du skal have fokus på din målgruppe.

Der er fuld forplejning hele dagen.
Masser af muligheder for netværk med andre ligesindede, hvilket typisk er en stor inspirationskilde i sig selv for selvstændige specielt.

Praktisk info:

Kurserne er alle heldagskurser fra 9 – 15:30.

Prisen er kun 1.950,- ex. moms for en hel kursusdag.

Afholdes i mine faciliteter i Aalborg Syd med masser af gratis P-pladser, offentlig transport tæt på (tog og bus), lufthavn med god forbindelse.

klippekort, www.denskaevevinkel.dk, fessorhjælp,

 BONUS:
Alle kursusdeltagere bliver inviteret til et lukket (gratis) kursistforum, hvor I kan sparre med hinanden – nat og dag.

Jeg deler altid ekstramateriale ud med stor rundhåndethed. Du får opslagseksempler, annonceeksempler, videoguides og meget mere.

En god forudsætning for at få en masse ud af dagen: Du har allerede en Facebookside og/eller Instagramprofil og har gjort dig nogle erfaringer med at skabe indhold.

 

Har du brug for at stille spørgsmål inden bestilling, så kontakt mig venligst på janne@denskaevevinkel.dk

7 hurtige spørgsmål og svar om mine hold-kurser:

Fede kurser, men dato'erne passer mig ikke helt - hvad gør jeg?

Hvis du kan samle minimum 4 andre deltagere, så sætter jeg gerne jeres “helt egen dato” og jeres helt eget holdkursus til samme pris.

Kontakt mig på janne@denskaevevinkel.dk – og hør om jeres muligheder.

Jeg er i tvivl om, hvilken kursustype jeg får mest ud af?

Så send mig en mail på janne@denskaevevinkel.dk, så vil jeg rådgive dig bedst muligt. Der er flere vinkler på valget af kursusform: økonomi, “temperament”/tålmodighed, behovet for netværk m.v.

Er det så vigtigt at lave både Stories og Reels til Instagram? Er det ikke bare en "modedille"?

Nu er du ved at begå en større fejl og miste potentiale, hvis du tænker sådan. Specielt Reels er en giga vigtig ting at lære at producere =alle kan lære at lave fed video med få midler = kæmpe rækkevidde på opslag. Stories er kommet for at blive og et must for de fleste. Lær at finde DIN indholdsform, så det er både nemt og hurtigt at producere i en travl hverdag.

Kunne godt tænke mig et holdkursus i andre emner end dem du har aktuelle nu - kan man "ønske"?

Naturligvis kan du ønske dig emner til mine holdkurser – mine kunder er altid de klogeste på behov, så jeg er meget lyttende.

Jeg forbeholder mig naturligvis “retten” til at vurdere om emnet er bredt nok til at skabe et nyt kursus.

Kan jeg risikere at komme på samme hold som nogle af mine konkurrenter/kollegaer fra branchen?

Mine kurser er “åbne” – det vil sige at alle kan tilmelde sig “frit”, men du er altid velkommen til at sende mig en forespørgsel på janne@denskaevevinkel.dk hvis du vil ha’ lidt mere info om, hvorvidt der er konkurrenter på holdet – dog forbeholder jeg mit retten til at være diskret på alle deltageres vegne, så jeg oplyser ikke andre deltagere ved navn.

Jeg foretrækker et fysisk kursus, men bor langt væk - hvad gør jeg?

Nu er Aalborg jo “Nordens Paris”, så snup et fly, tog eller bus og kig forbi – der er mange, som rejser langvejs fra og i dét omfang, at det er praktisk muligt, hjælper jeg gerne med transport til/fra lufthavn/togstation m.v.

Mine deltagere kommer typisk fra hele landet, da de elsker kombinationen af høj faglighed og en fornuftig “nordjysk pris”.

Er der handicapvenlig adgang til dine kurser?

Jeg bor i en hel fantastisk bygning – stueplan, ingen dørtrin og hvis du adviserer mig på forhånd, så har jeg sat en kørestolsvenlig rampe op til indgangsdøren.

Heidi Helene Sørensen

Anna Hjort

Christina Da Silva

Helle Jørgensen

Marianne Hald

Mette Fuglsang

Pernille Højland-Rønde

Om Den Skaeve Vinkel

Janne Schmidt Nielsen

Jeg har arbejdet med rådgivning og kurser i Facebook og Instagram siden 2010 og er dermed blandt Danmarks mest erfarne på området. 

Jeg brænder for at hjælpe dig i mål med dine drømme og visioner på Instagram – uanset om de handler om at skabe et drømmeliv som selvstændig, trække flere loyale kunder til en mindre virksomhed eller skabe effektivt salg for en stor butikskæde. 

Det er vigtigt for mig, at ”we’re in this together” – derfor tager mine kurser og rådgivningsforløb altid udgangspunkt i dig som deltager, så du føler, du tager hjem med masser af ny viden og værktøjer, du kan bruge fra dag 1. 

Jeg så meget anbefale en workshop hos Janne.

Smukke trygge rammer, og så meget vame, nærvær og viden du får med dig.

Det er ikke sidste gang jeg kører den lange tur til Aalborg. Kommer hjem med guldkort og god energi.

Super professionelt.

Dorte Trønninge

Psyke og Helbred

“Har fået en kundes følgere på Instagram til at vokse med 330% på 10 måneder efter at ha’ været på Instagramkursus hos dig, Janne.

Er svært tilfreds – både med kurset og Instagramindsatsen (og det er kunden også).

Tak for et fantastisk forståeligt og hands-on-kursus!”

Anne Pernille Fischer

Businesscoach, AnnePernille.dk