Markedsføring med mobilvideo

“Få masser af gratis rækkevidde og flere kunder

Er video kun for de modige?

Nej, men video er bestemt for de kloge. Ja, dig, som har regnet ud, at video giver større rækkevidde på Facebook og Instagram. Dig, som ved, at video kan være en god genvej til bedre synlighed og megasej kundeservice (som giver masser af nye, gode kunder).

Det kan lyde svært og kompliceret at lave og redigere video, men jeg gør det nemt og enkelt for og med dig. Vi optager på mobilen – vi redigerer på mobilen, og vi uploader til Facebook eller Instagram med mobilen.

Jeg har gennem flere års arbejde med video fundet frem til den helt rigtig app, som alle mine kursister elsker, fordi de bliver overrasket over, hvor nemt, sjovt og intuitivt det kan være at lave video. Den fungerer både til iPhone- og Androidtelefoner.

Du lærer ikke kun at redigere, men naturligvis også, hvordan du bygger en god videohistorie, som er egnet til sociale medier.

Læring i øjenhøjde, hvor du ikke bare går hjem med en masse teori, men har arbejdet med redskaberne på stedet, så du får afklaret dine spørgsmål, inden vi skilles igen.

Hvordan finder du rundt i min hjælpemuligheder?

Individuelt kursus:

Det er lidt en ”temperamentssag” om man er til individuel- eller gruppeundervisning. Vælger du mit individuelle kursus, så får du mig helt for dig selv i 3 timer, hvor det kun handler om dig, dine behov, din virksomhed og dé historier, som du skal ud og fortælle med video.

Du får min fulde opmærksomhed og vil blive overrasket over, hvor meget vi kan nå på 3 timer, hvor det kun handler om dig.

Du kan læse mere om mine individuelle kurser her

Workcamps:

Jeg tilbyder også nogle meget populære workcamps, hvor I er et hold på max. 6 personer, som har en fælles videoarbejdsdag i et herligt mix mellem teori, undervisning og ”gør-det-selv-på-stedet”. Prisen er lav, holdene er små og fordelingen mellem undervisning og ”gør-det-selv-på-stedet”, har gjort disse workcamps til en stor succes.

Du kan læse mere om mine workcamps her

Klippekort:

Klippekort til min hjælp og support er et andet og meget populært valg her hos mig. Du får adgang til min hjælp, viden og sparring i ”mundrette bidder”. Det kan være, at du står med et konkret problem? Klippekortet kan naturligvis også bruges til meget andet end video. Listen kan være lang, men hjælpen er nær og nærværende, når du har brug for den.
Et klippekort giver tryghed, god mavefornemmelse og ikke mindst god nattesøvn.

Du kan læse mere om mine klippekort her

Videoproduktion:

Ønsker du at få en flot video til dit Facebookcover? Eller løbende produktion af video og diasshow, så har jeg en rigtig dygtig samarbejdspartner i mit team, som hjælper mig med at lave den/de helt rigtige video’er som passer til dig og din virksomhed.

Jeg håber, at du fandt hvad du søgte, ellers er du naturligvis velkommen til at kigge dig omkring – du kan jo tjekke mig nærmere ud, hvis du er i tvivl om vores kemi vil passe sammen.

3 hurtige spørgsmål og svar:

Er mobilvideo virkelig ”godt nok” til min markedsføring? Kommer jeg ikke til at se uprofessionel ud?

Du bliver (positivt) overrasket over, hvor flotte videoer du kan lave på og med din mobil. Jeg anbefaler app’en Kinemaster, som kan stort set alt. Når man redigerer på mobilen, er min erfaring, at man får det gjort – modsat store videoprojekter, som skal igennem ”den store mølle” på computeren.

Jeg kan se, at denne app koster noget at bruge (255/355 kr./årligt) – kan vi ikke arbejde i iMovie, den er jo gratis?

Jeg har arbejdet en del i iMovie (som jo så kun findes til iPhone/iPad), så hvis du insisterer, kan jeg godt undervise dig i denne, men Kinemaster har bare så mange gode ting, som ikke findes i iMovie, så derfor ved jeg, at du får mest ud af at redigere i Kinemaster.

Jeg synes, at en mobilskærm er for lille at sidde og arbejde på – kan man bruge iPad eller tablet?

Hvis din iPad eller tablet understøtter Kinemaster, så kan du snildt arbejde på den – du får en større skærm og lidt mere plads at ”jonglere” med.

Vi vil ganske enkelt anbefale kurset til andre.

Vi fik en dag med masser af inspiration, input og motivation, så vi efterfølgende følte os klar og klædt på til at hoppe ud i at producere vores første små info-film.

Janne er en dygtig og motiverende underviser. Hun sætter sig ind i virksomhedens behov, er grundig og tålmodig samtidig med, der er plads til humor og leg i undervisningen. Et godt mix.

Det bedste var, at vi fik lært nogle grundlæggende teknikker i det, vi havde efterspurgt hos Janne.

Når man oplever succes med de første spæde skridt, så tripper man for at arbejde videre og lære endnu mere. Med andre ord: vi fik blod på tanden fra start.

Janne forstod at guide os sikkert i gang, så vi faktisk følte os som verdensmestre efter den første kursusdag.

Marketingkoordinator Anna Marie Falk & Produktionskoordinator Helle Lund Rosborg

Aalborg Symforniorkester