Tillykke Facebook! Stort LIKE til jer :)

Tillykke Facebook! Stort LIKE til jer 🙂

Fra en kold fisk til en hed affære

 

Egentlig lå det ikke i kortene, at jeg skulle være Facebookfessor. Da jeg første gang hørte om det dersens nye Facebook – en sen eftermiddag i vindfanget i min søns børnehave – fandt jeg det meget frastødende og grænseoverskridende at skulle ”udstille sig selv på den måde” – og jeg indrømmer det, jeg var en af dem, der slet ikke havde billede på min profil i laaaang tid!

Ja, hvem havde lige troet det?

 

Det var først, da firmasiderne gjorde deres indtog, at gnisten blev tændt. Her var pludselig et markedsføringsmedie, hvor det tæller mere om at have talent for kommunikation, end at have penge til at købe sig de gode reklamepladser – hvor man kan tale sig direkte ind i kundernes hjerter og ikke skjuler sig bag glittede annoncer og højtråbende TV-reklamer – dét fangede MIN interesse 🙂

Fremtidens sti var udstukket…

 

And as they say – ”the rest is history”…

 

I dag lever jeg af at hjælpe dig med at udvikle DIT talent for kommunikation – og give DIG glæden ved at lege dig til nye ambassadører for din virksomhed på Facebook og Instagram..

 

Jeg brænder for mit arbejde og elsker at holde mig up-to-date med de nyeste trends på de sociale medier – både i den hjemlige danske andedam og i Facebooks hjemland på USA’s vestkyst. Og ikke mindst at bringe dem i spil i mit arbejde for dig…
By the way, så lover jeg dig div. ‘stalker-agtige’-billeder fra Menlo Park, når jeg i juni besøger Facebook Headquarters…

 

Nå, men et nostalgisk øjeblik – 10 år og ‘still going strong’… Stort TILLYKKE til Mark Zuckerberg og resten af team’et!

 

I stedet for at vise Facebooks billeder af de første profiler, så har du mine egne her fra Den Skaeve Vinkel:

scan0022-(2) Screen-dump-DSV-nytår-(2)

Screen-dump-DSV-ny-velkomstside-(2)

 

Med naturlig udvikling i grafikken og fra de hedengangne tider, hvor fancy velkomstsider var et absolut MUST!

 

Har du nogle gamle screendumps af din firmaside? DEL gerne!

 

Kh.
Janne

 

NY kursuskalender for foråret 2014 finder du her: http://bit.ly/1dCPPKd

 

Facebook Kommentarer