Fang opmærksomheden med noget lækkert, stærkt og visuelt!
[Bedre rækkevidde]

5594419_s (2)Brug billeder – vær lidt kæk og ”skæv” i dit valg af billede, brug iøjnefaldende farver – HUSK at du er i skarp KONKURRENCE med alle andre i modtagerens newsfeed!

Hva’ med dig?
A: jeg tager mine billeder selv.
B: jeg køber billeder (stockfotos).
C: Et mix af de to – uddyb gerne…
Alt efter din MÅLGRUPPE, så vælg billeder som kickstarter følelser og drømme hos modtageren – fremfor “bare” produktbilleder (specielt “nøgne”, fritlagte produktbilleder gør IKKE meget for nogens følelser)!

Først fanger du opmærksomheden og så skal du ha’ modtageren til at interagere = vejen til dannelsen af en bedre relation…

Se hele TIPPET med den efterfølgende debat på FACEBOOK her: http://on.fb.me/1EaDDuW

I comments under opslaget, finduer du bl.a. et MEGA-godt TIP om hvordan man – lidt utraditionelt – kan arbejde med stockfotos – lad os kalde arbejdsmetoden: Den omvendte verden!

En metode som jeg selv benytter mig flittigt af og som giver rigtig gode resultater + en spændende arbejdsdag!
Desuden finder du også link til et stort fotosite med BILLIGE stockfoto!
BONUS-INFO:
Folk klikker MEGET på billeder! Hvorfor gør de dét? Måske for at forstørre dem? Måske for at se om der er et underliggende link?

FAKTUM: de klikker = en berøring i Facebooks algoritme = et tegn på at likeren kan li’ DIG & din Facebookside = større rækkevidde HER & NU + på længere sigt, da relationen mellem side og liker er styrket!

FAKTUM: 80-85% af alle mennesker reagerer meget visuelt – i konkurrencen med alle de andre Facebook-posts, stikker lækre billeder ud og bliver set: BLIV SET – BLIV LÆST – du har fået likerens opmærksomhed, og kan nu guide dem videre til et budskab, et link til website el. hvad din agenda er.

Kan du lege med photoshop el. andre billedbehandlingsprogrammer, så prøv evt. at lege lidt med collager, tekst på billeder m.v.

N.B: HUSK at skal du booste opslaget, gælder der regler for at du max. må ha’ 20% tekst på billedet – 20% er IKKE 20% – du kan altid teste dine billeder via dette værktøj: http://on.fb.me/1rMjoej

Vil du gerne SLIPPE for at BETALE for at få dine opdateringer ud til MANGE på Facebook? Flere end du troede var muligt? Altså rent organisk – uden at slippe mønt?

Så deltag i mit næste “BRYD MUREN [Få ØGET rækkevidde]” kursus i Aalborg – det sker den 11.11 2014 og du vil ELSKE at komme hjem med en HEL anden måde at tænke rækkevidde på! 

Fra “TRÆLS & DYRT” – vil du tænke “SJOVT og BILLIGT” – glæder mig til at se dig!

DSV_download_produktark

 

 

DSV_book_her-1

 

 

Kan du IKKE den 11.11 el. er der for LANGT til Aalborg, så køb dit HELT eget individuelle kursus HER: http://bit.ly/1GaoE6c !

Kh.
Janne

 

 

 

Facebook Kommentarer