Untitled-1Jamen det er PÆRE-logisk – og alligevel er der SÅ mange der glemmer det… nogle glemmer det momentalt – andre har HELT glemt det…

Hvad snakker jeg om? Jeg snakker selvfølgelig om ”SOCIAL” – udtal det på engelsk el. dansk – I don’t give af damn – det betyder NØJAGTIG det samme!

Jeg RÅBER op, fordi alt for mange simpelthen glemmer, at de ikke er på reklamens motorvej, men på et socialt medie – lad det være Facebook el. hvilket som helst andet social medie!

Hvis du glemmer det SOCIALE ASPEKT, så kommer du til at mangle LIMEN – dén lim, som gør at relationer skabes – den lim, som gør at dit største AKTIV aktiveres/skabes – nemlig en flok loyale ambassadører, som konstant tilfredsstiller deres venner med INFO/ANBEFALINGER, om HVOR de skal gå hen for at få løst deres problemer/udfordringer – for du har vel ikke glemt, at dét er dét Facebook handler om, vel?

Det handler sg om at blive nævnt (få MENTION) de rigtige steder på de rigtige tidspunkter – BUM! Så HUSK det nu – det lønner sig at være SOCIAL – at være PERSONLIG og det gælder uanset om du sælger ydelser el. varer – B2B og B2C er en DØD fisk…

Vi køber TING og RÅDGIVNING af MENNESKER som vi kan li’  – mennesker, hvor vi har fået et SOCIAL PROOF fra vores venner om, at den er go’ nok – her er det hele i TOP!

Gi’ den lidt mere med “SOCIAL”-pedalen i 2015!

21761172_s (2)

GODT NYTÅR,

Mange hilsner

Janne, facebookfessor, indehaver, kreativ idémager og relationsskaber

www.denskaevevinkel.dk www.facebook.com/DenSkaeveVinkel.dk

P.S. Lad os sammen gøre en indsats, så vi ikke ender med “asociale medier”, hvor alle bare tænker på at annoncere produkter/ydelser ned i halsen på folk!

Har DU og DIN virksomhed brug for rådgivning og et frisk (og skævt) pust til Facebooksiden?

Individuel rådgivning finder du her: http://bit.ly/1wcjaCh

Åbne kurser finder du her: http://bit.ly/1x8Ceyu

Facebook Kommentarer