Står kontoen i PLUS?

23259308_s-(2)Nej, vi snakker ikke om gode, danske basseører – vi snakker go’ gedin SOCIAL VALUTA!

Hvordan skal vi definere SOCIAL VALUTA? Er det helt banalt ”møntenheden” på sociale medier? Afregnes alt i LIKES, DELINGER og KOMMENTARER i dag?

Det er ikke helt ved siden af, men det er mere end dét… der er en dimension, som rigtig mange ”misser”…

Som firmasideindehavere er vi ofte på evig jagt efter den ”hellige” interaktion – engagementet fra vores likere, som giver point på synligheden – som gør at likerne føler sig tættere knyttet til os – som igen gør at likerne anbefaler os til deres venner – som igen igen, gør at vi på den lange bane får masser af nye, spændende kunder…

Blah blah blah… kan I høre det? MIG MIG MIG MIG MIG osv…

MEN – husker du at være en rigtig ”go-giver”? (udtryk kommer fra bogen: “The Go-Giver” (forfatter: Bob Burg & John David Mann) Husker du at træde første skridt, når det kommer til at netværke?

Sparer du selv op på konto’en for SOCIAL VALUTA?

Kunne være ved at…:

Du deler (helt uselvisk, frivillig og uden bagtanke) venners opslag for at hjælpe dem med deres branding og synlighed! Kan foregå BÅDE via firmaside OG personlig profil!

Du tør måske endda at dele kon-kollegaers opslag, hvis det passer bedre til en potentiel kunde/din målgruppe på Facebook end dit eget produkt/freebee!

Én ting er at du hjælper netværksvirksomheder/samarbejdspartnere ved at dele deres indhold – noget andet er når det f.eks. rammer dine venner og de OGSÅ opfatter det som hjælp til deres liv – de blev ”hjulpet” til en go’ oplevelse, en go’ behandling af skavanker, afhjælpning af et IT-problem el. andet 😉 100% WIN-WIN når bare man husker én vigtig ting:

MODTAGEREN!!!

(Med andre ord: HUSK at tænke i målgruppe – du skal jo ikke spamme folk “hovedløst” om det er på den ene el. anden profil).

GODT NYTÅR,

Mange hilsner

Janne, facebookfessor, indehaver, kreativ idémager og relationsskaber

www.denskaevevinkel.dk www.facebook.com/DenSkaeveVinkel.dk

P.S. PAY it FORWARD allerede i dag 😉 Hvad venter du på? 

Har DU og DIN virksomhed brug for rådgivning og et frisk (og skævt) pust til Facebooksiden?

Individuel rådgivning finder du her: http://bit.ly/1wcjaCh

Åbne kurser finder du her: http://bit.ly/1x8Ceyu

Facebook Kommentarer