KORT, SKARPT og RELEVANTUntitled-1

Du har en mappe der hedder ”GULDKORN” i din OUTLOOK – der gemmer du spændende nyhedsbreve og e-bøger, som du liiiiiige vil læse senere… måske i en laaaang juleferie (el. ligger de der stadig fra sommerferien 2013?)

Du bruger FLITTIGT Facebooks’ GEMMEFUNKTION og tænker – ”WAUW, hvor spændende – det skal jeg liiiiige læse, lytte el. se senere”….

KORT, SKARPT og RELEVANT

KISS – Keep It Simple and Short (NOT Stupid)!

…bliver vigtige succeskriterier, når det kommer til CONTENT-baseret (INDHOLDS-baseret) markedsføring og kommunikation i 2015!

2014 blev året, hvor rigtig mange fangede dén med indhold, indhold og indhold i deres markedsføring! Vi PUMPEDE GRATIS INDHOLD ud af alle sluser og dem derude – ja modtagerne, de blev nærmest oversvømmede – de anede simpelthen ikke hvordan de skulle nå at læse, lytte og se alt det spændende og GRATIS indhold, som faldt forbi deres vej… så de LOD VÆRE :,-( – ihvertfald en stor del af dem…
Konkurrencen på GRATIS blev ubønhørlig!

KORT om 2015:

Se din målgruppe i øjnene! Aflæs din målgruppe! Ha’ mod til at kommunikere SKARPT og smalt til din målgruppe! Så stiger RELEVANSEN og folk prioriterer at læse dit blogindlæg, dit nyhedsbrev – din status på Facebook!

Gør det overskuelig og BID dit INDHOLD op i spiselige bidder! KORT OG SIMPELT!

16454492_s (2)GODT NYTÅR,

Mange hilsner
Janne, facebookfessor, indehaver, kreativ idémager og relationsskaber

www.denskaevevinkel.dk
www.facebook.com/DenSkaeveVinkel.dk

P.S. Facebooks algoritme bliver STRAMMET endnu mere i 2015, så det er ikke nødvendigvis af lyst, men af nød at du lige så godt kan ændre FOKUS NU mht. at tænke i skarp relevans!

Har DU og DIN virksomhed brug for rådgivning og et frisk (og skævt) pust til Facebooksiden?

Individuel rådgivning finder du her: http://bit.ly/1wcjaCh

Åbne kurser finder du her: http://bit.ly/1x8Ceyu

Facebook Kommentarer