Nogle kalder mig ‘hende med de store øjne’ på Facebook 😉

 

En del af min passion og evige læring er naturligvis at holde øje med ALT hvad der foregår på Facebook! Når/hvis jeg falder over noget underligt, kan jeg simpelthen ikke nære mig for at gøre mine venner/andre opmærksomme på den brøler de er i gang med at lave…
Ta’ f.eks. Susanne Taylor som jeg er ven med, hvor jeg bemærkede denne handling en dag:

 

1940061_10202765729040542_957314854_n

 

Jeg bemærker at Susanne skriver TIL sin side og sikke SOM sin side!

 

Kender du forskellen?

 

Susanne ER admin, men af én eller anden grund er der smuttet noget i hendes indstillinger på Facebook, så nu er hun altså bare ‘SUSANNE’ i Facebook-sammenhæng, hvilket betyder at hendes opdateringer IKKE kommer ud til sidens LIKERE???
Say WHAT?

 

Det værste er at Susanne ikke opdager en snus, for hun får ofte både likes og kommentarer på opslagene – men hvis hun tjekker, så kommer denne interaktion UDELUKKENDE fra hendes venner!!! – Det opdager man nødvendigvis ikke, vel? Nej, for ofte har man jo en del venner blandt likerne på facebooksiden!!!

FAKTUM:

 

Susanne ender HER:

Opslag_af_andre

I boksen: ‘OPSLAG af ANDRE’ – og hvis man kigger ind på hendes facebooksides væg, som jeg gjorde denne dag – så det ud til at facebooksiden ikke havde være opdateret siden OKTOBER 2013!!! AV, hvor uheldigt 🙁

 

Nu er Susanne jo en kløgtig kvinde, så da hun blev opmærksom på fejlen, lavede hun denne update for at gøre sidens LIKERE opmærksomme på fejlen, så nu klør Susanne på med fuld styrke igen…

vi_har_været_væk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men hvad gik der galt for Susanne? Og iøvrigt mange andre? For jeg ser det ofte – derfor dette blogindlæg…

 

Ofte er det grundindstillingen på desktop (computer) som den er gal med!

 

 

I toppen af din firmaside kan du indstille om du vil skriver SOM din side eller som DIG SELV!

 

 

slår_op_som

 

 

Grundlæggende en meget smart funktion hvis man er flere administratorer el. bare ‘passiv administrator’ på en side. Så kan man nemlig stadig LIKE, KOMMENTERE & DELE som SIG SELV! – MEN – som sagt skal man være super opmærksom på at indstillingen står 100 % korrekt, når du POSTER SOM din facebookside og gerne vil ud i NEWSFEED’et hos dine LIKERS, som du sikkert har samlet sammen med stor møjsommelighed!

 

Poster/opdaterer du meget fra mobile enheder, så anbefaler jeg altid at man bruger en specialapp for sideadministratorer:

PAGES til Facebook!

Pages

 

Find den i AppStore el. GooglePlay (den er helt GRATIS)!

 

Så tjek at alle indstillinger er korrekte og tjek med jævne mellemrum at du ikke figurerer i boksen: OPSLAG af ANDRE!

 

Udover at dine likere ikke ser dine updates, ser det også ud til at du selv er den eneste der interagerer med din side, hvilket måske heller ikke sender det bedste resultat!

 

Du har iøvrigt Susannes skønne side lige her:

 

elsk dit hjerte

 

 

 

 

 

 

 

 

Tusind tak til Susanne for at agere som eksempel!

 

Håber at du kan bruge mit TIP til noget – du er velkommen til at DELE det videre til andre som er aktive med en facebookside!

 

Kh.

Janne

Facebook Kommentarer