Den Skaeve Vinkels USA blogging-tourGår rundt med MASSER af sommerfugle i maven i disse dage…

 

Jeg har nemlig en masse spændende i vente på min kommende USA blogging-tour – og det er med jer som spydsspids…

 

Jer som ALTID gerne vil finpudse jeres talent for at tale “Facebook’sk” og føre kommunikationen ud til kunder og ambassadører på en pæn, ordentligt og sober måde…

 

Jeg følger selvfølgelig altid en masse spændende onlinekurser og vestkysten i USA er bare omdrejningspunktet for at tænke social media ind i strategi og ikke mindst eksekvering…

 

Nu vil jeg ta’ et nyt skridt – et skridt på jeres og egne vegne… der skal graves i ørkensandet, der skal rodes med en pind i støvet… altså i det amerikanske støv… der skal undersøges, tjekkes, spørges ind…

 

Hvad snakker jeg NU om? Vi kan da læse ALT om, hvad Coca Cola, Best Western og andre globale virksomheder gør på sociale medier, så hvad er pointen? Jeg har en anden mission – en mission om at tage udgangspunkt i DIG – den soloselvstændige, den mindre danske virksomhedhed indenfor detail og servicefag… HVAD kan I gøre bedre? Hvad kan I lære af nye ting og spændende tiltag?

 

OMDREJNINGSPUNKTET:
En undersøgelse af mindre virksomheders brug af Facebook (og andre sociale medier) i deres markedsføring og kommunikation.
Hvorfor er USA så meget længere fremme end os i Skandinavien og det øvrige Europa?
Hvad gør de anderledes end os?
Hvordan implementerer de sociale medier? Hvordan skaber de nærvær og engagerende content [INDHOLD]?
Hvor meget er kulturelt betinget?
Hvad kan direkte (el. tilpasset) overføres til danske forhold?

 

Jeg kommer til at producere en række af  blogindlæg, som vil have hver sin casestory/-beskrivelse. Udgangspunktet er ALTID en case som DU kan relatere til el. lære noget af – og “hell yeah” – der kommer vel også en bid HUMOR el. to med hvis man kender mig ret ;)…og MON ikke der bliver masser af billedblogging også? 😉

 

HVORDAN:
Bloggingserien bliver lavet som en ’live-on-the-spot’ serie, således at I har mulighed for at interagere fra hjemmebanen i Danmark – stille spørgsmål undervejs, udtrykke ønsker om undersøgelser m.v. – naturligvis med tidsforskellen som en lille udfordring – husk at jeg nok sover når I er på arbejde ZzZZZZ zzzzz…så det er ikke fordi jeg ikke VIL i dialog med jer, det er fordi jeg skal passe på mine rynker…

 

P.S. HUSK at du kan TILMELDE dig min blog, så du er sikker på at få alle blogindlæg 🙂

 

FØLG med… og VÆR med – NÆRVÆR og NUVÆR selvom der er tusinde mil imellem os 😉

 

P.S. Der bliver selvfølgelig et par praktiske udfordringer mht. mit fravær fra pinden i Aalborg:

 

Du fanger mig på janne@denskaevevinkel.dk (vær opmærksom på længere svartid end normalt)
Tlf.: 2636 4205 / 72 170 712 går bare videre til min søde omstillingsdame Irene, og hun ved desværre ikke nok om Facebook til at rådgive dig (SMS kan slet ikke modtages i perioden, da jeg selv har amerikansk SIM-kort i min iPhone).

 

Alle klippekortskunder kan blive serviceret via Skype som sædvanligt (vær OBS på at aftalen skal træffes i god tid og at jeg sandsynligvis har morgenhår når du ser mig på SKYPE).

 

Der er desværre (af helt naturlige årsager) IKKE mulighed for IRL-rådgivning på Aalborg Kontoret, men HOLD FAST!!!

 

…Jeg lancerer snart en GIGA-SOMMER-KAMPAGNE, hvor DU kan sikre dig et megagodt TILBUD på min tid EFTER sommerferien 🙂

 

21317063_s (2)Med VIND i håret og SOMMERFUGLE i maven,

 

 

Kh.
Janne

 

Facebook Kommentarer