Ved ikke helt hvordan jeg skal starte…
– for nej, jeg følger ikke en skabelon el. et nøje planlagt excelark – og ikke et ondt ord om dem, der gør det, for jeg kan faktisk godt blive lidt misundelig,… de får nemlig typisk lavet mange flere nyhedsbreve end mig – jeg arbejder meget med hjerte og spontanitet, så derfor denne lidt ’klumpede’ start…tror at jeg ta’r den direkte vej…

 

love_

 

Bekendelse nr. 1:
Jeg hader utroskab og jeg har været  utro 🙁 – Det startede som en spirende forårsforelskelse (den slags som pipler og giver sommerfugle i maven). Forelskelsen tog så pippet fuldstændigt fra mig i sommerferien – var det varmen? Det ualmindelig gode, danske sommervejr som satte mig griller i hovedet?

 

Bekendelse nr. 2:
Efter at ha’ sundet mig og reflekteret lidt, har jeg erkendt, at der er rigelig plads til TO slags kærlighed i mit liv…og til begge parter – både den nye og ’ham, der var inde for det lange træk’ – de har begge accepteret hinandens berettigelse og roller – så jeg er SÅ heldig!!! – Ville nemlige ALDRIG ha’ været i stand til at vælge:

 

1. Velkendt, gammel og dyb kærlighed, hvor man kender samtlige afkroge af DIG – og må gi’ dig kredit – du blev ALDRIG forudsigelig – du har ALTID formået at forandre dig, forbedre dig, smykket dig selv med ’nye knapper’ – FACEBOOK – du ér en ener og jeg vil altid elske dig <3…

 

2. Ung, fristende, fræk og forførende med mange farver, lokkende med lækkert visuel øjenguf, få ’knapper’, men hold nu kæft, hvor sidder de ’knapper’ godt!
Du har et glimt i øjet og man ved aldrig helt, hvor du er på vej hen, du lader dig styre af ’folkets vinde’… du lader dig forme af dem, der er vilde med dig – det er jeg stærkt fascineret

af 😉

 

Instagram – du er bare FOR hot og lækker <3

Facebook Kommentarer