Facebook konkurrencerJeg har en bekendelse – en noget upopulær bekendelse i branchen… jeg er VILD med at lave konkurrencer på Facebook! Så er der sagt! – Skabsdøren er på VID gab – jeg ER sprunget ud!

 

HVORFOR var det lidt svært? Fordi der altid bliver talt ned om konkurrencer: de giver tomme likers, tiltrækker konkurrenceryttere, spammer, irriterer – MEN ved I hvad? Nu er vi gået ind i en anden fase på FACEBOOK! – NYE muligheder, som jeg gerne vil dele med dig 🙂

 

For JA, jeg ærgres DAGLIGT… over at se bunker af ulovlige konkurrencer… det er der i princippet ikke noget nyt i, men med den ny LEMPELSE af reglerne, er det bare SÅ nemt at gøre det lovligt! Helt uden konkurrencemodul! (de har nu STADIG deres berettigelse, men det handler NÆSTE nyhedsbrev om)!

 

Men DIG – dig, der IKKE har konkurrencemodul – el. DIG der HAR, men savner lidt albuerum?

 

De nye regler nemlig giver RUM for kreativitet, spontanitet – ja, for at lave rigtig sjove konkurrencer, som ikke bare spammer folks vægge, men som giver masser af SUND trafik til dit website el. shop = kunder og ambassadører som du rent faktisk kan kapitalisere på 😉

 

Men det handler om at lære at gøre det ORDENTLIGT! – Om at tænke MÅLGRUPPE, om at tænke SOCIALE præmier! – Det er YT at forære en iPad væk, hvis man er konsulent el. lign… du skal ha’ en præmie som relaterer til din målgruppe, som er social og som fortæller en HULENS masse om DIG og dine ydelser og produkter – og ofte koster den en BRØKDEL af en iPad?

 

Jeg arbejder blandt andet for en del store webshops, og har igennem de sidste måneder testet en hel del forskellige konkurrencetyper – dem er jeg nu klar til at DELE med dig – min erfaringer altså – mine TIPS – mine IDÉER !!! Hvordan jeg har lavet megamange gode LIKERS på en præmie til 35,90 – kroner ALTSÅ! 2000 LIKERS på en præmie på under 2.000 kr (+ en masse SALG) og kunne fortsætte derfra 😉

 

Skal DU være med? – Skal du være klar til at ride med på den GODE konkurrencebølge?

 

Trænger du inspiration – NY læring, så tjek min aktuelle kursuskalender ud HER!

 

 

Facebook Kommentarer