Lav LIVE-SALG, TV-station eller webinar

“Det er helt vildt så meget man kan sælge på LIVE-SALG, når man bare får det gjort rigtigt”

Det er så vildt, at man lave Facebook LIVE og skabe en hel unik forbindelse til og med sine likere, give viden og sælge produkter og ydelser.

Du kan lave Facebook LIVE fra mobilen eller via din computer i en let og  “lavteknologisk” udgave. Med lidt teknisk indsigt (og hjælp) kan du også broadcaste LIVE fra din computer via en softwareløsning (gratis eller betalingsløsning – alt efter behov), hvor du kan lave grafik, venterum m/musik, invitere gæster ind til interview og meget mere. Med andre ord, kan du i princippet (med få midler og teknik) lave din egen TV station.

Mange synes at det kræver stort mod at være på LIVE, men det giver også øjeblikkelig pote med relationsdannelse og respekt. Personligt synes jeg faktisk at det er nemmere at lave LIVE end at lave video’er fordi jeg “bare” skal være mig selv og ikke kan tage noget om 25 gange.

Hvorfor vil jeg f.eks. fremhæve at lave “webinar” via Facebook LIVE fremfor webinarsoftware?
Når du LIVE-caster på Facebook skaber deltagerne synlighed for dit webinar via deres interaktion, så med andre ord kan du tiltrække deltagere løbende over webinarets løbetid.

Ved et webinar i et lukket system starter du med et vist antal deltagere og så går det som oftest kun nedad med deltagerantallet.

Desuden er det helt gratis at bruge Facebook LIVE fremfor at betale et månedligt abonnement for webinarsoftware, som du måske ikke får brugt nok.

At lave LIVE-salg på Facebook er indlysende en fordel, når man finder ud af, hvor meget man kan sælge.

Lav dit eget LIVESALG og/eller lær at lave tiltrækkende webinarer med Facebook LIVE:

 

N

Du lærer at lave det tekniske set-up med god lyd, levende billeder, så folk ikke keder sig eller smutter igen fordi de bliver irriterede.

N

Du lærer at markedsføre dine LIVE-sessioner, så folk får en advarsel og kan melde sig på i god tid, sætte tid af i kalenderen.

N

Du får opskriften på, hvordan man bygger en god live session op indholdsmæssigt.

N

Du får opskriften på, hvordan du bygger et publikum op, så du ikke sidder dér alene og glor.

N

Du får opskriften på, hvordan man får samtaler, nyhedsbrevsmodtagere, salg ud af en Facebook LIVE.

N

Du kan blive coach’et på at være “på”, finde modet og slappe af samtidig.

N

Du kan blive coach’et på hvordan du modererer en Facebook LIVE (samler spørgsmål op, kommenterer, styrer slides osv.).

N

Jeg kan hjælpe dig med at lave test-kørsler af Facebook LIVE, så vi øver til du føler dig klar.

N

Du får – sidst men ikke mindst – alle tips og tricks til hvordan du markedfører dine Facebook LIVE/Salgsshows optimalt og billigt.

Alt efter dit/jeres ambitionsniveau vil jeg vurdere om du/I har brug for 1 eller 2 individuelle kurser for at komme helt i mål. Send mig gerne en mail inden du bestiller.

PRIS:
Kr. 3.950,- ex. moms (for 3 timers sparring).

Se ledige tider via “BESTIL HER” (eller send en mail ved særlige forespørgsler (f.eks. fyraftens- eller aftenkursus).

Kurset foregår på mit kontor i Aalborg og netop dette kursus er ikke specielt velegnet til Zoom. Ønsker du at jeg kommer ud til dig, så send en mail med en prisforespørgsel på janne@denskaevevinkel.dk

Har du lyst til at se en Facebook LIVE om Facebook LIVE, så se og lyt med her:

 

4 hurtige spørgsmål og svar:

Hvad nu hvis modet svigter mig?

Vi testsender KUN til os selv, så du bliver på ingen måde presset til at gå LIVE, før du selv er klar til det, men “learning-by-doing” er essentiel her. Vi skal teste og vi skal kigge på LIVE-optagelsen sammen bagefter.

Hvis vi er to kollegaer, som gerne vil med på et individuelt kursus, så skal vi så betale for to billetter?

Nej – vel hedder det “individuelt kursus”, men det skal ikke ses så firkantet. Ønsker du at medbringe en kollega, så synes jeg kun at det lyder fornuftigt for jeres efterfølgende sparring. Køb én billet og skriv i kommentarfeltet at I kommer to – så er jeg sikker på at få to kaffekopper klar.

Laver du kun individuelle kurser?

Nej, jeg laver en del workshops (med max. 6 deltagere) i Aalborg – kig forbi og læs mere HER. Er I en større virksomhed, erhvervskontor, organisation eller bare en flok som gerne vil have at jeg kommer ud til jer og afholder et kursus, så kig forbi HER og læs mere om hvad jeg kan tilbyde, i hvilken form og andre praktiske oplysninger – det handler både om Facebook, Instagram og mobilvideokurser.

Jeg kan ikke helt finde ud af dét med dato’er i dit tilmeldingssystem?

Ja, det er ikke helt optimalt sat op – men bestil bare dit individuelle Facebook­kursus, så kontakter jeg dig bagefter for at aftale de praktiske detaljer som tid og sted. 

“Janne er en fantastisk dygtig underviser – på et sprog, som alle er med på. Ingen svar eller spørgsmål er for dumme.

Jeg kan på det varmeste anbefale Janne til alle, der arbejder med Facebook, har virksomhed og gerne vil lære at navigere rundt i Facebook-junglen.”

Carina Lundtoft, Zoom by Zoom Aalborg

“Det er drøngod god energi at være inde hos dig! Inspirerende, lettere ”rustbankende”, vitamin-indsprøjtende, tankevækkende, igangsættende og kaffen er også god!”

Helle Jørgensen, Musikchef, Stubhuset